Sve je to papetova krivica, gdje mu je autoritet **** bi njem ciro i dzeku i sve redom.Vedad87 je napisao/la:Mada je selektor stao u Džekinu zaštitu, Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio. Izvor avaz...
Pa na šta je ova repka spala???
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
trebao ga je zamjeniti...svakako je setao po terenu,fali nam treci napadac al to pape ne trazi. vec dzeku drzi u igri htio ne htio igrati. tanko skroz nocas..ustvari on i ne zna igrati bez igraca koji mu moze uputiti zadnji pas, a toga nemamo bez Misketa i Pjanica
- Neutralan88
- Kontakt:
Vedad87 je napisao/la:Mada je selektor stao u Džekinu zaštitu, Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio. Izvor avaz...
A jeste vidjelo se da je Dzeko tražio izmjenu kod onog prekršaja kad je pao
Sve to stoji..a ko je otac od Džeke da prilazi Safetu poslije press konferencije i da ga napada? Ima li kakve hijerarhije kod nas?Neutralan88 je napisao/la:Vedad87 je napisao/la:Mada je selektor stao u Džekinu zaštitu, Edinov otac Midhat se poslije pres konferencije oštro obrušio na Papeta jer nije zamijenio Džeku kada je to on tražio. Izvor avaz...
A jeste vidjelo se da je Dzeko tražio izmjenu kod onog prekršaja kad je pao
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- sagitarius
- Kontakt:
Ma taj Dzeki otac nije dobro nikako.. stalo je tu ko da je dio tima jbt.. mene jei nerviralo kad je on bio na onom balkonu kad se slavilo, koji ce ti k*rac s igracima bogati?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- NoName
- Kontakt:
Ljudi, nemojte na Edina. Nemojte duše griješiti.
Edin nam sakuplja igrače po svijetu, radi posao Sušića i normalno da je iznerviran pozivanjem nekih ubleha. Ako se od njega očekuje da lobira za igrače, onda se mora njega pitati i za ostalo.
Edin nam sakuplja igrače po svijetu, radi posao Sušića i normalno da je iznerviran pozivanjem nekih ubleha. Ako se od njega očekuje da lobira za igrače, onda se mora njega pitati i za ostalo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
fakat sta njegov stari radi na pressici ?
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
Prijatelj ekipe, znači teški serator.samerloff je napisao/la:fakat sta njegov stari radi na pressici ?
Cuj prijatelj oj boze pa ovo samo kod nas ima.
Upravo sam htio napisati nesto slicno ovome, trazenje izmijene prije "skandiranja" i izjava susica nakon tekme kako smo dobili dva nova igraca u reprezentaciji daje odgovor na mnoga pitanja koja su ovdje veceras postavljena...NoName je napisao/la:Ljudi, nemojte na Edina. Nemojte duše griješiti.
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
Ja da sam Edin bi se hladno od repke oprostio, poslao u PM ovu gamad i fino ladio muda na nekom privatnom jezercetu.
Naseg najveceg ambasadora na svijetu moze samo dijasporaska stoka izvizdati, jer ne mogu da zamislim da bi to uradio neko ko voli ovu zemlju, a poznato je da veliki broj dijasporasa voli ovu zemlju samo kada pobjedjuje.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Sve dok se kod nas mijesa privatno i poslovno nema hajra
terabajt je napisao/la:Cuj prijatelj oj boze pa ovo samo kod nas ima.
vise je maskota.. nesto ko stanoje
" Prvo sam rekao Željo pa tek onda mama i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo ! "
NoName je napisao/la:Ljudi, nemojte na Edina. Nemojte duše griješiti.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ako misli igrati k'o večeras , slobodno , odmah , ako hoće ja mu dam par prijedloga za to " jezerce" .guber_90 je napisao/la:Ja da sam Edin bi se hladno od repke oprostio, poslao u PM ovu gamad i fino ladio muda na nekom privatnom jezercetu.Naseg najveceg ambasadora na svijetu moze samo dijasporaska stoka izvizdati, jer ne mogu da zamislim da bi to uradio neko ko voli ovu zemlju, a poznato je da veliki broj dijasporasa voli ovu zemlju samo kada pobjedjuje.
Pa Dzeko misli da je veci od repke i Bosnesagitarius je napisao/la:Ma taj Dzeki otac nije dobro nikako.. stalo je tu ko da je dio tima jbt.. mene jei nerviralo kad je on bio na onom balkonu kad se slavilo, koji ce ti k*rac s igracima bogati?
samo zavoravio je strinu da zovne i amidzu i tetku ..nek nas je vise joj ciganlukaa
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Kao sto sam rekao na drugoj temi, sad ce se sva bulumenta papetoljubaca pebacit na Edinovu temu i na kraju ce on ispast krivac za sve.
Iskreno ne vjerujem ovim sa Avaza, onim parazitima Sinanovicima i ostalim.
Zalaganje igraca je bilo sramotno, ali nije Dzeko kriv za sve i nikad ne treba njemu samom zvizdat. Trebali su sacekat kraj utakmice i izvizdat cijelu ekipu zbog ove sramote
Iskreno ne vjerujem ovim sa Avaza, onim parazitima Sinanovicima i ostalim.
Zalaganje igraca je bilo sramotno, ali nije Dzeko kriv za sve i nikad ne treba njemu samom zvizdat. Trebali su sacekat kraj utakmice i izvizdat cijelu ekipu zbog ove sramote
- NoName
- Kontakt:
Ne seruckajte. Bio sam mnogo puta u hotelima gdje je reprezentacija odsjedala, mnogo se tu ljudi vrti koji ne bi trebali biti tu, nije samo Edinov otac u pitanju. Tu je gotovo uvijek i Miretov otac i amidža, puno nekih samozvanih promotora i menadžera i inih qraca i palaca.
Dokle god svršavate na Juku i njegov angažman oko reprezentacije, budite spremni na vašar oko reprezentacije. Posebno nakon plasmana na SP, ipak smo mi sada neki faktor pa bi svi da se uguraju tu i da budu u kadru.
Nama hitno treba selektor koji ima autoritet i koji će znati iskoristiti ovu generaciju. Jer nakon ove generacije nam slijedi grčevita borba za 3-4 mjesto u kvalifikacijskim grupama i nakon EP2016, teško da ćemo vidjeti neko veliko takmičenje. Posebno ne SP.
Dokle god svršavate na Juku i njegov angažman oko reprezentacije, budite spremni na vašar oko reprezentacije. Posebno nakon plasmana na SP, ipak smo mi sada neki faktor pa bi svi da se uguraju tu i da budu u kadru.
Nama hitno treba selektor koji ima autoritet i koji će znati iskoristiti ovu generaciju. Jer nakon ove generacije nam slijedi grčevita borba za 3-4 mjesto u kvalifikacijskim grupama i nakon EP2016, teško da ćemo vidjeti neko veliko takmičenje. Posebno ne SP.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Nije mu se, cisto iz postovanja, trebalo skandirati ono sto se skandiralo (svi smo culi) ali ga nikada necu postovati kao recimo Barbareza, ili Spahica recimo. Nikada on nece biti taj nivo bez obzira koliko golova utrpao. Ono trazenje izmjene i gestikulacija rukama sekun poslije u smislu "vadi me ba, meni ovo dosadno..." je dno dna, fuj.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Znaci neka uzme loptu, sam predribla protivnika, zabije go i eto pobjede. Vidi se da nisi vidio lopte osim na TV-u, ovdje se niko od napadaca ne moze kriviti, vezni red nije napravio niti jednu jedinu akciju za napad, ali lahko palamuditi ispred monitora.bavarian_bk je napisao/la:Ako misli igrati k'o večeras , slobodno , odmah , ako hoće ja mu dam par prijedloga za to " jezerce" .guber_90 je napisao/la:Ja da sam Edin bi se hladno od repke oprostio, poslao u PM ovu gamad i fino ladio muda na nekom privatnom jezercetu.Naseg najveceg ambasadora na svijetu moze samo dijasporaska stoka izvizdati, jer ne mogu da zamislim da bi to uradio neko ko voli ovu zemlju, a poznato je da veliki broj dijasporasa voli ovu zemlju samo kada pobjedjuje.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Google Adsense [Bot], hansbosna, IgmanskiVukovi, izdzezveubrazil, Kaunas, No99, Vaya i 55 gostiju.