Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
13%
Četvrtfinale
1
4%
Polufinale
1
4%
Finale
9
38%
It's coming home
10
42%

Ukupno glasova: 24

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 22:45

Prelosa utakmica. Ako ce ovako igrati na Svj. nigdje ih nema.
Celik!3,2,2.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 22:48

Lallana ako ne bude prva, ja ne znam. Ja bi platio sve pare, samo njega da gledam u LFC. :)

OnlyUnited
Kontakt:

Post Postao/la OnlyUnited » 05 mar 2014, 22:50

Nisu odigrali toliko lose. Pored ovog gola bila je ona Welbeckova sansa, zatim Sterlingova u prvom.. Dominirali su utakmicu od pocetka, ne nesto pretjerano, ali Engleska se "pitala" veceras... Mislim da u proslosti to i nije bio slucaj, sredina je prepustana i slabijim protivnicima od Danske..
- Ed Woodward for Prime Minister !

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2014, 22:50

Paradajz je napisao/la:Lallana ako ne bude prva, ja ne znam. Ja bi platio sve pare, samo njega da gledam u LFC. :)
Koga onda izbaciti, Rooneya :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 mar 2014, 22:51

Daniel mora igrati centralnog napadača u ovoj repki. U najboljoj je formi i svaku skoro utakmicu zabije gol. Lallana Rooney i Sterling iza njega i neko sa Stevenom u sredini.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 mar 2014, 22:51

Paradajz je napisao/la:Lallana ako ne bude prva, ja ne znam. Ja bi platio sve pare, samo njega da gledam u LFC. :)
Takodjer, perverzija bi bila kad bi ga doveli. Mada ako Hodgson hoce da gradi ekipu oko LFC-a onda Adamu ne gine sveti LFC dres. :)
Zlocin ce bit ako on bude na klupi, ali cisto sumnjam da ce Roy imat damu da Rooneya ostavi na klupi, ma koliko lose ovaj igrao..

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 22:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Koga onda izbaciti, Rooneya :mrgreen:
Sve to moze da se uklopi da ima normalan trener, ali Roy to nije, tako da dzaba price. Samo da imas pored Stivija dve osice, a imas, Lallana, Ox, Hendo, Jack, Barkley. I da igras 4-3-3 napred Sturridge i Rooney, a treceg Sterling, ako neko ima ideju neko drugi, neka kaze. :)

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2014, 22:55

fanatic je napisao/la: Takodjer, perverzija bi bila kad bi ga doveli. Mada ako Hodgson hoce da gradi ekipu oko LFC-a onda Adamu ne gine sveti LFC dres. :)
Neće on ništa graditi, jer nije majstor za to. ;)

A za Lallanu, stanite u red, nećete biti jedini zainteresovani :mrgreen:
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 mar 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 23:00

OnlyUnited je napisao/la:Nisu odigrali toliko lose. Pored ovog gola bila je ona Welbeckova sansa, zatim Sterlingova u prvom.. Dominirali su utakmicu od pocetka, ne nesto pretjerano, ali Engleska se "pitala" veceras... Mislim da u proslosti to i nije bio slucaj, sredina je prepustana i slabijim protivnicima od Danske..
Zaboravljas propuste odbrane koje ova Danska nije znala iskoristiti. Lahko su dolazili u sanse iz nicega, to ce jace reprezentacije iskoristiti.
Celik!3,2,2.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 05 mar 2014, 23:01

Bit ce pomama za Lallanu, morat ce se platiti velike pare za njegove usluge.

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 05 mar 2014, 23:02

" onclick="window.open(this.href);return false;

Pogledajte proslavu gola u prijateljskoj utakmici. Kao da je takmicarska. A kod nas da je neko zabio (mada se to veceras ni u snu nije moglo desiti) jednostavno bi "pobio glavu" ili preko qurca digao ruke, pljunuo bez straha da ce nekoga od saigraca pljunuti u facu jer bi svi rutinski krenuli ka centru, kao da se golovi podrazumjevaju, kao da je to nesto sto ce se desiti, samo je pitanje u kojoj minuti. E pa nije tako momci, za golove se treba naguzati i oznojiti vase preplacene g.u.z.ice!
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 05 mar 2014, 23:07

lolcina je napisao/la:

Pogledajte proslavu gola u prijateljskoj utakmici. Kao da je takmicarska. A kod nas da je neko zabio (mada se to veceras ni u snu nije moglo desiti) jednostavno bi "pobio glavu" ili preko qurca digao ruke, pljunuo bez straha da ce nekoga od saigraca pljunuti u facu jer bi svi rutinski krenuli ka centru, kao da se golovi podrazumjevaju, kao da je to nesto sto ce se desiti, samo je pitanje u kojoj minuti. E pa nije tako momci, za golove se treba naguzati i oznojiti vase preplacene g.u.z.ice!
:lol: :lol: gadno si fulio temu.
suhakrpa je napisao/la:Bit ce pomama za Lallanu, morat ce se platiti velike pare za njegove usluge.
Ma svaka funta ce se ispaltit 100%, ne pamtim kad su englezi imali ovakvu 10-ku, ako su ikad :?

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 mar 2014, 23:11

Engleska po meni dugo nije odigrala bolje i ljepse,i dalje to nije dovoljno dobro ali ako Royu dodje iz gu.zice u glavu bit ce ovo reprezentacija za respekta..Prvo Glen i Cole nemaju sta raditi na bekovskim pozicijama,Shaw je odigrao predobrih pola sata,za Glena je vec malo teze naci zamjenu ali Jones ili Walker su sigurno bolji igraci..Gerrard opet ima prevelike ovlasti u ekipi,po meni jedan od neprimjetnijih vcrs i za njega treba zamjena,mozda Barkley ili Barry pa da Wilshere diriguje ekipom..Lallana najprijatnije iznenadjenje i koliko god ja volio Rooneya on je podbacio vcrs a i citave sezone u Unitedu se nije nesto extra pokazao tako da mi je i on za klupe..Sterling solidan a Sturridge odlican..Isforsirati ove mladje igrace,oni hoce kombinovati,imaju zelju za dokazivanje i to bi mogao biti kljuc uspjeha..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 23:15

fanatic je napisao/la:ako su ikad :?
Ako su ikad?
http://en.wikipedia.org/wiki/Paul_Gascoigne" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 23:16

Nisu Stivi i Hendo nista odigrali, cuvaju se za derbi, kao i Rooney verovatno. :)
Kad sam ja govorio za Lallanu da je igracina ili da ce to biti, ove sezone se sve vidi, samo je on i prosle sjajan bio. Ma i prezime mu uopste nije "englesko". :)

Woy samo ne sme da pogresi kod bekova. Cole ne sme da pocinje nikad, znaci ili Shaw masina ili Baines, ili Gibbs ako bude zdrav, jer je od stakla kao i svi tamo u Arsenalu. Ima i ovog malog iz Spursa Rose. Desno mora Walker.
Takodje videti ko da bude stoper pored Cahilla. Jones je najidealnije resenje, ali i on od stakla.

Gazza najjaci engleski igrac svih vremena.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 23:16

Prvo igrači trebaju zaboraviti klubove dok igraju za repku.
Drugo Cole treba da bude tek treća opcija na lijevom beku, a ni glen ništa nije bolje, al ih nema.
treće Gerrard na DMF-u što sam upratio niđe veze, treba šta bolje tu.

Sterling odličan samo da je malo nesebičniji, mora se brže rješavat lopte u pojedinim situacijama, i da ne gleda i on i drugi hoćel dodat svom suigraču ili Mančesterovom, mislim fakat vidi se iz Aviona :? .
Engleska ima prejaka krila sigurno, samo da se ova sredina malo uozbilji, Wilshere mora podhitno vratiti formu jer treba preuzeti odgovornost i u repci
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 05 mar 2014, 23:21

Slatinash_7 je napisao/la:koliko god ja volio Rooneya on je podbacio vcrs a i citave sezone u Unitedu se nije nesto extra pokazao tako da mi je i on za klupe.
Najbolji igrač Uniteda ove sezone (za razliku od prošle, možda si mislio na nju :mrgreen: ), 12 golova i 19 asistencija ukupno, istina nakon povrede još nije ušao u formu u kojoj je bio prije toga, ali i takav je u Unitedu najbolji.
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 05 mar 2014, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

lolcina
Kontakt:

Post Postao/la lolcina » 05 mar 2014, 23:23

fanatic je napisao/la:
lolcina je napisao/la:

:lol: :lol: gadno si fulio temu.
suhakrpa je napisao/la:Bit ce pomama za Lallanu, morat ce se platiti velike pare za njegove usluge.
Ma svaka funta ce se ispaltit 100%, ne pamtim kad su englezi imali ovakvu 10-ku, ako su ikad :?
Fulio sam ja i vrata od garaze kad sam se kuci vratio...
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 mar 2014, 23:38

Greivis je napisao/la:Forster
Walker-Jagielka-Cahill-Baines
Henderson-Wilshere
Townsend-Oxlade-Lallana
Sturridge
Vec sam pisao. Pa da ne moram opet. Ne moze bolje trenutno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 05 mar 2014, 23:54

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:koliko god ja volio Rooneya on je podbacio vcrs a i citave sezone u Unitedu se nije nesto extra pokazao tako da mi je i on za klupe.
Najbolji igrač Uniteda ove sezone (za razliku od prošle, možda si mislio na nju :mrgreen: ), 12 golova i 19 asistencija ukupno, istina nakon povrede još nije ušao u formu u kojoj je bio prije toga, ali i takav je u Unitedu najbolji.
Ma u zadnje vrijeme je los,a i statistika meni ne znaci bas puno,slicnu je imao Nani pa nista..U svakom slucaju,hocu reci da ima u Englezima potencijala da zaigraju malo moderniji fudbal i da napokon prodju to 1/4 finale velikog takmicenja..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.