Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoName
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la NoName » 05 mar 2014, 22:29

Rooney88 je napisao/la:Nije mu se, cisto iz postovanja, trebalo skandirati ono sto se skandiralo (svi smo culi) ali ga nikada necu postovati kao recimo Barbareza, ili Spahica recimo. Nikada on nece biti taj nivo bez obzira koliko golova utrpao. Ono trazenje izmjene i gestikulacija rukama sekun poslije u smislu "vadi me ba, meni ovo dosadno..." je dno dna, fuj.
Dokle god je Spahić kapiten, reda neće biti.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 05 mar 2014, 22:32

NoName je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:Nije mu se, cisto iz postovanja, trebalo skandirati ono sto se skandiralo (svi smo culi) ali ga nikada necu postovati kao recimo Barbareza, ili Spahica recimo. Nikada on nece biti taj nivo bez obzira koliko golova utrpao. Ono trazenje izmjene i gestikulacija rukama sekun poslije u smislu "vadi me ba, meni ovo dosadno..." je dno dna, fuj.
Dokle god je Spahić kapiten, reda neće biti.

Kakve nama kapiten greske pravi, ne treba da se cudimo kako nam ekipa igra :lol:

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 mar 2014, 22:35

Dijaspora najveca mraka, sta me ba boli briga sto ste vi dosli odakle ste god dosli, skupili se da bi gledali reprezentaciju, onakvo skandiranje i sve ono mislim da nicemu ne vodi.

Nijedne kako treba lopte za Dzeku nije bilo (al je realno njegovo ponasanje i zalaganje bilo kao i kod vecine reprezentativaca-veoma slabo), ona gestikulacija je uslijedila nakon sat vremena igre gdje nije lopte dobio, a prije toga ga covjek izdize, udari koljenom i normalno i ja bi to isto uradio.

Kolko god mi sazaljevali nasu dijasporu, morali u ratu otic i sve to, samo su jos jednom pokazali da su nekulturni, neizivljeni krkani, koji vole Bosnu i bosance, idole nase samo kad su najbolji i kad pobjedjujemo.

Pisam se na vas i na vase eure :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 mar 2014, 22:36

klasik je napisao/la:Dijaspora najveca mraka, sta me ba boli briga sto ste vi dosli odakle ste god dosli, skupili se da bi gledali reprezentaciju, onakvo skandiranje i sve ono mislim da nicemu ne vodi.

Nijedne kako treba lopte za Dzeku nije bilo (al je realno njegovo ponasanje i zalaganje bilo kao i kod vecine reprezentativaca-veoma slabo), ona gestikulacija je uslijedila nakon sat vremena igre gdje nije lopte dobio, a prije toga ga covjek izdize, udari koljenom i normalno i ja bi to isto uradio.

Kolko god mi sazaljevali nasu dijasporu, morali u ratu otic i sve to, samo su jos jednom pokazali da su nekulturni, neizivljeni krkani, koji vole Bosnu i bosance, idole nase samo kad su najbolji i kad pobjedjujemo.

Iz mog sela je otišlo makar 20 ljudi, nije dakle samo dijaspora u pitanju. To smo mi, takvi smo mi.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 mar 2014, 22:37

Oplaka :D :D

slika

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 05 mar 2014, 22:39

guber_90 je napisao/la: Znaci neka uzme loptu, sam predribla protivnika, zabije go i eto pobjede. Vidi se da nisi vidio lopte osim na TV-u, ovdje se niko od napadaca ne moze kriviti, vezni red nije napravio niti jednu jedinu akciju za napad, ali lahko palamuditi ispred monitora.
Kako nije, Dzeko je fulio loptu u petercu kod druge prilike za Lulica al bila mu je servirana. Hajd ne seri više.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 mar 2014, 22:45

NoName je napisao/la:
klasik je napisao/la:Dijaspora najveca mraka, sta me ba boli briga sto ste vi dosli odakle ste god dosli, skupili se da bi gledali reprezentaciju, onakvo skandiranje i sve ono mislim da nicemu ne vodi.

Iz mog sela je otišlo makar 20 ljudi, nije dakle samo dijaspora u pitanju. To smo mi, takvi smo mi.
Sto je najgore kad Dzeko opet pocne zabijat za reprezentaciju ovi isti koji su mu zvizdali veceras, a i ovi sto ga prozivaju po FB i forumima ce da ga kunu u zvijezde, svrsavace dok budu gledali njegove golove.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 mar 2014, 22:46

Ma de bolan, mi smo takvi. U Žilini iza mene nekakav levat konstantno psuje Edina, Amru i slično. Majkemi, više ga nisam mogao slušati i okrenem se da mu šamarčinu zveknem, ali kad sam vidio koliki je odustao sam :D

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 05 mar 2014, 22:49

:lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 mar 2014, 22:51

Edin igra loše zadnjih nekoliko utakmica, ali mislim da je glavni krivac njegovih loših partija loša taktička postavka ekipe od strane našeg selektora, jednostavno više nemamo primat na sredini terena kao nekad tako da je Edin odsječen
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 mar 2014, 22:51

NoName je napisao/la:Ma de bolan, mi smo takvi. U Žilini iza mene nekakav levat konstantno psuje Edina, Amru i slično. Majkemi, više ga nisam mogao slušati i okrenem se da mu šamarčinu zveknem, ali kad sam vidio koliki je odustao sam :D
Bitno je da si ti nanijetio :mrgreen:

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 05 mar 2014, 22:55

A sta su to skandirali nasem neopravdano diskriminisanom dijamantu od strane Pelegrinija ? Ne cuh ja.
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

truts
Kontakt:

Post Postao/la truts » 05 mar 2014, 22:57

Nije bilo igrača koji je sposoban da napravi završni pass prema Džeki, što znači da je bio odsječen tokom čitave utakmice. Bili su tu neki pokušaji Salihovića, Vranješa i Lulića, ali oni nisu taj tip igrača. Safet treba da traži zamjenu za Pjanića i Misimovića, jer bez njih mi nikakav napada nemamo.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2014, 22:57

Kloc, panj...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2014, 22:58

anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Kolko imas g ccc.

guber_90
Kontakt:

Post Postao/la guber_90 » 05 mar 2014, 22:58

alevkov je napisao/la:
guber_90 je napisao/la: Znaci neka uzme loptu, sam predribla protivnika, zabije go i eto pobjede. Vidi se da nisi vidio lopte osim na TV-u, ovdje se niko od napadaca ne moze kriviti, vezni red nije napravio niti jednu jedinu akciju za napad, ali lahko palamuditi ispred monitora.
Kako nije, Dzeko je fulio loptu u petercu kod druge prilike za Lulica al bila mu je servirana. Hajd ne seri više.
TI fkt il si glup ili se pravis glup, dvojica likova na Dzeki i on je sad nesto fulio :lol: . Al et hajd i da je fulio to sta sad, treba cojka popisati zbog toga sto je jednu priliku zijanio, pa **** ekipu koja moze svojoj dvojici igraca za 90 minuta napraviti jednu gol sansu.
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2014, 23:01

terabajt je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Kolko imas g ccc.
Imam dovoljno i vidim neke stvari. A ti otvori svoje **** oči, ćoro ćoravi. Čovek je panj, nije ni čudo što je na klupi, kad se šetka isto maneken. Treba i u repki bit na klupi! :evil:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 mar 2014, 23:02

Covjek koji nas je odveo na SP, covjek koji je najbolji igrac godinama, najbolji strijelac repke svih vremena, covjek koji je spasio zivote mnogim bosancima i covjek koji je jedini imao muda i nesto napravio kad su svi igrali u grcu u Litvaniji. I onda odigra prijateljsku utakmicu lose (katastrofalno je odigrao, nema sta) i bagra mu zvizdi. Ne znam kakve su gestikulacije u pitanju, ali zasluzili su sta je god bilo.

Inace je Pellegrini govorio da covjek vuce povredu i dosta igra u zadnje vrijeme, a Pape strucnjak nece da ga izvede. On izvodi Ibisevica koji je suspendovan 5 utakmica i kojem treba svaka minuta. Aferim momciluko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2014, 23:02

sad bih ga kritikovao, al' napast' će me kako diram u mesiju :roll:

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 05 mar 2014, 23:03

Davno je proslo vrijeme kad je spic igrao samo do pola terena(mada Dzeko ne igra ni toliko) kad su bekovi i krila isto tako imali po pola terena. Danasnji spic mora trcati, mora se otkrivati i traziti lopte, nazalost to Dzeko ne radi od Wolfsburga. Slazem se da je vezni red kriv sto on nije imao sansi, samim tim golova, ali nije on los zbog nedostatka golova vec nedostatka zelje.
Celik!3,2,2.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DanijelTZ, jasmin10, Kaunas, moreno123, Sheyi, Vaya, zeljooo13, zikerrz21 i 60 gostiju.