Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
Sent from my HTC One V using Tapatalk
- feningitm87
- Kontakt:
kad se sjetim prije onih edinovih ashaba na temi Edin Dzeko, ko napise jednu pogresnu rijec o njemu odma te proglase za drzavnog izdajnika i hoce na lomaci da te spaleChinaglia je napisao/la:sad bih ga kritikovao, al' napast' će me kako diram u mesiju
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.soxx je napisao/la:Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
guber_90 sine kod tebe ništa ili. Naveo sam ti direktan primjer, al vidim nema fajde.
Jedne godine će neki skontati da se može i Džeko potruditi da učestuje u igri i sam kreira priliku sebi ili drugima, potrči za loptom etc a ne da igramo 10+Dzeko pa šta bude.
Jedne godine će neki skontati da se može i Džeko potruditi da učestuje u igri i sam kreira priliku sebi ili drugima, potrči za loptom etc a ne da igramo 10+Dzeko pa šta bude.
Zadnja izmjena: alevkov, dana/u 05 mar 2014, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Panj zaradi igrajuci fudbal 8 mil € godisnje, kolko si ti zaradio u tih svojih petnestak godina zivota ?anonymousHD je napisao/la:Imam dovoljno i vidim neke stvari. A ti otvori svoje **** oči, ćoro ćoravi. Čovek je panj, nije ni čudo što je na klupi, kad se šetka isto maneken. Treba i u repki bit na klupi!terabajt je napisao/la:Kolko imas g ccc.anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Dabogda prvo ja pa onda svi mi bili "panjevi" ko Dzeko.
Cartman je napisao/la:Covjek koji nas je odveo na SP, covjek koji je najbolji igrac godinama, najbolji strijelac repke svih vremena, covjek koji je spasio zivote mnogim bosancima i covjek koji je jedini imao muda i nesto napravio kad su svi igrali u grcu u Litvaniji. I onda odigra prijateljsku utakmicu lose (katastrofalno je odigrao, nema sta) i bagra mu zvizdi. Ne znam kakve su gestikulacije u pitanju, ali zasluzili su sta je god bilo.
Inace je Pellegrini govorio da covjek vuce povredu i dosta igra u zadnje vrijeme, a Pape strucnjak nece da ga izvede. On izvodi Ibisevica koji je suspendovan 5 utakmica i kojem treba svaka minuta. Aferim momciluko.
.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa **** kralja zar i ti?Cartman je napisao/la:Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.soxx je napisao/la:Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
I IBISEVIC JE ODLUCIO UTAKMICU JEDNOM POTEZOM
I PJANIC JE
Dokle vise
Ajd mi reci jesil ti zadovoljan njegovim cjelokupnim dojmom nakon te utakmice? Al nemoj gledat gdje nas vodi tekma nego kao obicnu utakmicu a jos uzmi ko je protivnik bio. Ako je to sve sto nam je ostalo od Dzeke jadni mi..Cartman je napisao/la:Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.soxx je napisao/la:Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
Koliko samo opravdanja se na ovoj temi moglo procitati za Dzekinu igru unazad tri godine
Nema ko sve nije bio kriv. Mnostvo igraca, trenera, losih taktika, navijaci, ma bukvalno su svi bili krivi samo je Silajdzic bezgresan bio i nije nikad lose utakmice odigrao svojom krivicom

Nema ko sve nije bio kriv. Mnostvo igraca, trenera, losih taktika, navijaci, ma bukvalno su svi bili krivi samo je Silajdzic bezgresan bio i nije nikad lose utakmice odigrao svojom krivicom
- anonymousHD
- Kontakt:
klasik je napisao/la:Panj zaradi igrajuci fudbal 8 mil € godisnje, kolko si ti zaradio u tih svojih petnestak godina zivota ?
Dabogda prvo ja pa onda svi mi bili "panjevi" ko Dzeko.
Apsolutno me ne zanima koliko zarađuje, koliko ima godišnje, s kim hoda, šta radi van terena.
Ja komentarišem samo njegovu igru, a ona je nikakva već godinu dana i više. Čovek je panj NA TERENU! Ako ti to ne vidiš, onda idi oftalmologu.
Dzeko igra lose od utakmice sa Slovackom. Safet je izgubio konce od te utakmice i sve ide naopako.
Ne moze Dzeko sam sebi kreirat pozicije, on je igrac kojem treba vezni red. Mi veznog reda i igre nemamo jos od Slovacke.
Ne moze Dzeko sam sebi kreirat pozicije, on je igrac kojem treba vezni red. Mi veznog reda i igre nemamo jos od Slovacke.
Ne mozes tako, naravno da moras gledat gdje nas vodi tekma. Jer svi su se bili usrali, vjerovatno i on veliki dio utakmice. Ali kad je zagustilo, zna se ko ce preuzet loptu i ko ce napravit gol. Ako ces tako, onda ne valja ni jedan igrac, jer ko je dobro odigrao tu utakmicu? Apsolutno niko. Ali smo zahvaljujuci kvalitetu Dzeke pobjedili. To su ti igraci vrhunske klase, a mi imamo samo trojicu. Bega, Dzeku i Pjanica.soxx je napisao/la:Ajd mi reci jesil ti zadovoljan njegovim cjelokupnim dojmom nakon te utakmice? Al nemoj gledat gdje nas vodi tekma nego kao obicnu utakmicu a jos uzmi ko je protivnik bio. Ako je to sve sto nam je ostalo od Dzeke jadni mi..Cartman je napisao/la:Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.soxx je napisao/la:Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nije niko nego Dzeko, umjesto da je njemu neko kao prvom spicu servirao loptu pred gol, on se morao izvuci, navuci na sebe dva protivnicka igraca, vagnuti i posluziti Ibisevica koji je mogao pitati golmana gdje ce da suta.alevkov je napisao/la:Pa **** kralja zar i ti?Cartman je napisao/la:Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.soxx je napisao/la:Nije pn samo prijateljsku lose odigrao. Id grcke nema ni njega ni nas lako treba
I IBISEVIC JE ODLUCIO UTAKMICU JEDNOM POTEZOM
I PJANIC JE
Dokle vise
-
mambabalkan
- Kontakt:
100% se slažem. Čak je pokazivao da hoće zamjenu poslije onog faula a on zamijeni ibiševića pet minuta kasnije. Al stvarno je slab bio. I ko sto ti kažeš baš mu bagra zviždi.Cartman je napisao/la:Covjek koji nas je odveo na SP, covjek koji je najbolji igrac godinama, najbolji strijelac repke svih vremena, covjek koji je spasio zivote mnogim bosancima i covjek koji je jedini imao muda i nesto napravio kad su svi igrali u grcu u Litvaniji. I onda odigra prijateljsku utakmicu lose (katastrofalno je odigrao, nema sta) i bagra mu zvizdi. Ne znam kakve su gestikulacije u pitanju, ali zasluzili su sta je god bilo.
Inace je Pellegrini govorio da covjek vuce povredu i dosta igra u zadnje vrijeme, a Pape strucnjak nece da ga izvede. On izvodi Ibisevica koji je suspendovan 5 utakmica i kojem treba svaka minuta. Aferim momciluko.
Čovjek je sigurno bolji u svojoj profesiji nego ti u svojoj. Glavu dajem. Njegovo ime kad spominješ da ustaješ I mirno stojiš.anonymousHD je napisao/la:Imam dovoljno i vidim neke stvari. A ti otvori svoje **** oči, ćoro ćoravi. Čovek je panj, nije ni čudo što je na klupi, kad se šetka isto maneken. Treba i u repki bit na klupi!terabajt je napisao/la:Kolko imas g ccc.anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
- Goalgetter
- Kontakt:
Sjedio sam ispred ljudi sto su zvizdali Dzeki i to su samo primitivne SELJACINE I NEZNALICE. Sramota stvarno, onako poniziti naseg najboljeg igraca.. Nije dobro odigrao, ali ko jeste bgt? i zasto na njega ovo sve svaliti stvarno uzas
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Ma kad se sjetim koliko sam galamio na Mancinija, a sad na Pellegrinija zbog ne stavljanja Dzeke u prvih 11...Ma ta ce Aguero pored Dzekepisac je napisao/la:Koliko samo opravdanja se na ovoj temi moglo procitati za Dzekinu igru unazad tri godine![]()
Nema ko sve nije bio kriv. Mnostvo igraca, trenera, losih taktika, navijaci, ma bukvalno su svi bili krivi samo je Silajdzic bezgresan bio i nije nikad lose utakmice odigrao svojom krivicom![]()
![]()
Dzeko je protiv Egipta odigrao lose,on i Spahic su bili mozda i najslabiji na terenu,zasluzili su zvizduke.. jednostavno oni moraju podnijeti kritiku,javne su licnosti i ne treba ih vrijedjati konstruktivna i dobronamjerna kritika. Dzeko je bio dosta bezvoljan i neangazovan,nije se trudio,ali desava se to svakom igracu... svako odigra lose ponekad,prema tome treba biti optimista i nadati se da ce u Brazilu biti bolje... Primjetio sam kod Dzeke da u zadnje vrijeme izbjegava novinare,po receptu Spahica,ne daje ili jako slabo daje intervijue nasim medijima,kako printanim tako i elektronskim,glume neke furace,i mislim da se trebaju spustiti na zemlju! ova zemlja ne voli prepotentne ljude i toga moraju biti svjesni! treba nam dobra atmosfera u ekipi,drugarstvo,solidarnost,familijarni odnos i onda cemo doci do prave i pozrtvovane igre,kakvu smo nekad imali... Glavu gore i sve ce to aBd doci na svoje!
Re: Odg: Edin Džeko
al eto, nije bilo tog kvaliteta protuv slovaka.. Rekoh ni ostale ekipe a ni dzeke nema od grckeCartman je napisao/la:Ne mozes tako, naravno da moras gledat gdje nas vodi tekma. Jer svi su se bili usrali, vjerovatno i on veliki dio utakmice. Ali kad je zagustilo, zna se ko ce preuzet loptu i ko ce napravit gol. Ako ces tako, onda ne valja ni jedan igrac, jer ko je dobro odigrao tu utakmicu? Apsolutno niko. Ali smo zahvaljujuci kvalitetu Dzeke pobjedili. To su ti igraci vrhunske klase, a mi imamo samo trojicu. Bega, Dzeku i Pjanica.soxx je napisao/la:Ajd mi reci jesil ti zadovoljan njegovim cjelokupnim dojmom nakon te utakmice? Al nemoj gledat gdje nas vodi tekma nego kao obicnu utakmicu a jos uzmi ko je protivnik bio. Ako je to sve sto nam je ostalo od Dzeke jadni mi..Cartman je napisao/la: Dzeko je odlucio utakmicu u Litvaniji jednim potezom.
Normalno da si galamio, nadji mi jos jednog trenera kojem igrac koji zabije 4 gola u jednoj utakmici i po jedan u svakoj prethodnoj iducu utakmicu sjedi na klupi???Amal1 je napisao/la:Ma kad se sjetim koliko sam galamio na Mancinija, a sad na Pellegrinija zbog ne stavljanja Dzeke u prvih 11...Ma ta ce Aguero pored Dzekepisac je napisao/la:Koliko samo opravdanja se na ovoj temi moglo procitati za Dzekinu igru unazad tri godine![]()
Nema ko sve nije bio kriv. Mnostvo igraca, trenera, losih taktika, navijaci, ma bukvalno su svi bili krivi samo je Silajdzic bezgresan bio i nije nikad lose utakmice odigrao svojom krivicom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa vidi Olića nakon 15 min. igre, čovjek mokar kao da je trčao do Švicarske, a u Džeke dres suh kao barut!Goalgetter je napisao/la:Sjedio sam ispred ljudi sto su zvizdali Dzeki i to su samo primitivne SELJACINE I NEZNALICE. Sramota stvarno, onako poniziti naseg najboljeg igraca.. Nije dobro odigrao, ali ko jeste bgt? i zasto na njega ovo sve svaliti stvarno uzas
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], EdinjoBos, General505, Iceplayer, IgmanskiVukovi, Proximic i 40 gostiju.