Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

klasik
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la klasik » 05 mar 2014, 23:19

anonymousHD je napisao/la:
klasik je napisao/la:Panj zaradi igrajuci fudbal 8 mil € godisnje, kolko si ti zaradio u tih svojih petnestak godina zivota ?
Dabogda prvo ja pa onda svi mi bili "panjevi" ko Dzeko.

Apsolutno me ne zanima koliko zarađuje, koliko ima godišnje, s kim hoda, šta radi van terena. :roll:

Ja komentarišem samo njegovu igru, a ona je nikakva već godinu dana i više. Čovek je panj NA TERENU! Ako ti to ne vidiš, onda idi oftalmologu.
Kazem ti da je covjek toliki panj kolko pricas nebi imo tolike pare.
A to je on samo lose odigro? Jel to Ibisevic bio nesto bolji, jel Mujdza bio bolji, jel Spahic bio bolji ?

Sto nisu skandirali da se izvede neko od njih, ja ti pricam o nasem mentalitetu, sto si ti potvrdio, kad Dzeko daje golove onda je bolji od Ibrahimovica, Benzeme i Higuaina zajedno, a kad odigra lose onda je kloc, panj, i tako to.

Nastranu to sto je zaduzio sve nas bosance i hercegovce (kao i ovi ostali gore navedeni) da je sramota da dozivi onakvo skandiranje.

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 05 mar 2014, 23:20

Sabinho je napisao/la:
Amal1 je napisao/la:
pisac je napisao/la:Koliko samo opravdanja se na ovoj temi moglo procitati za Dzekinu igru unazad tri godine :D

Nema ko sve nije bio kriv. Mnostvo igraca, trenera, losih taktika, navijaci, ma bukvalno su svi bili krivi samo je Silajdzic bezgresan bio i nije nikad lose utakmice odigrao svojom krivicom :lol: :lol: :lol:
Ma kad se sjetim koliko sam galamio na Mancinija, a sad na Pellegrinija zbog ne stavljanja Dzeke u prvih 11...Ma ta ce Aguero pored Dzeke :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Normalno da si galamio, nadji mi jos jednog trenera kojem igrac koji zabije 4 gola u jednoj utakmici i po jedan u svakoj prethodnoj iducu utakmicu sjedi na klupi???
Ma da, garant je do trenera :lol: :lol: :lol: :lol:

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 05 mar 2014, 23:20

Na Mancinija se sa razlogom galamio on je u biti i syebo dosta Džeku, kasnije se sam syebo.
Jer mu pele daje mnogo mnogo šanse a on jednostavno ne iskorištava ono što mu on nudi a i konstatno povrijeđena zvjerka Aguero.
Možete vi pogledat golove Džeke u sitiju al da gledate utakmicu pa svi grizu teren, samo eto naš Džeko iz nekog razloga se šetka.

Danas je zalaganje u fudbalu važnije od samog kvaliteta igrača, trka trka i trka :!:
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 23:23

Jesi nasao jos jedan takav slucaj?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 05 mar 2014, 23:24

Kako bi njegov otac galamio na Vahida Halilhodzica :mrgreen:

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 05 mar 2014, 23:25

Dzeki su mnogo puta pripisivane zasluge za pobjede iako nije bio jedini zasluzan,sada je ista situacija samo u negativnom kontekstvu,druze moj kad su se brali poeni podmet'o si ledja,podmetni ih i sad kad vam ne ide :evil:

Svaka cast navijacima za ono skandiranje,nadam se da je sljedeci Safet na redu ;)

Chupacabra
Kontakt:

Post Postao/la Chupacabra » 05 mar 2014, 23:25

Ma mi smo lud narod, sutra kad zabije dva gola Iranu svi će ga hvalit, ne opravdavam ga nimalo za ovo večeras, al polako ljudi, sabura malo..odma se svi posra-še na reprezentaciju, još malo pa će bit SAVEZ NAPOLJE :lol:

Amal1
Kontakt:

Post Postao/la Amal1 » 05 mar 2014, 23:28

Sabinho je napisao/la:Jesi nasao jos jedan takav slucaj?
Vidio sam veceras, covjek samo ispuhiva nos, a njegov dres neće ni prati za iduću tekmu, jer kazu, niti je prljav nit znojan...dovidjenja i prijatno

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 05 mar 2014, 23:28

Ovo Dzeki nije ni prva a vjerovatno ni poslijedna utakmica koju igra preko qrca,necu da ulazim u detalje i razloge ali zasto jednostavno ne kaze Papetu da ga postedi i mirna Bosna,niko mu ne bi zamjerio da se nije odazvao ili da je ostao na klupi,bolje i to nego da se vuce na terenu i samim tim navuce bijes navijaca koji su sa razlogom trazili da napusti teren,.

Najlakse je glumiti uvrijedjenu mladu i krivce traziti u drugima,zaobici javnost poslije lose utakmice i nista nauciti iz toga,.Niko nije veci od reprezentacije pa tako ni Edin Dzeko,kritike su sastavni dio ove igre i mora se nauciti nositi sa njima,pogotovo kritikama koje dolaze direktno od navijaca na stadionu koji su mu do jucer skandirali ime i prezime,i opet ce ako zasluzi ..

Dzeko je sigurno najuspjesniji (uz bracu) igrac reprezentacije kojeg pamtim ali neke stvari moze nauciti od Barbareza,nekad je sam pristup utakmici,volja i zelja bitnije od samog gola,on to nikako da nauci i realnost je da ovo sto smo culi "Dzeko napolje" je nesto sto se vec godinama kupi,.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 05 mar 2014, 23:29

nek je hugo boss uzeo mjeru za odijelo jbo tekmu
slika
Semper Fidelis

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 mar 2014, 23:30

anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Ne slazem se jarane sa tobom.

Dzeko nije ni kloc a Bogami ni panj.

Dzeko je KUBIK BUKVE tek nasjecene i slozene pod konac.

Ovi sto ce pokusavat da nesto glume analiticare sa argumentima i da mi napisu kako ja nisam upravu, kako nemam pojma, kako taj isti Dzeko zaradjuje silne milione, znaci da kazem odmah jednu stvar a to je:

apsolutno me ne interesuju njegovi golovi protiv Lihtenstajna, Litvanije, Latvije i tako tih smecarskih ekipa koje jednostavno MORAMO natrpavati svaki puta. Propalu frazu i floskulu kako danas svako igra nogomet nemojte koristiti jer ako pokusate sa tim onda ima more primjera sa kojim cu da vam zacepim usta.
Ako zelite da nesto dokazete i da dokazete da je on igracina onda krenite redom: Grcka (istina dao 2 gola), Portugal, Argentina, Brazil, i tako te repke pa da vidimo na cemu smo kada ga dizete u nebesa.... i umalo zaboravih, stavite i Egipat na tu listu slobodno!

91. minut prvi sut na gol.

To samo maneken neki moze.

Dakle, za mene, Edin Dzeko je kubik bukve!
Dokazao u svim ozbiljnijim i u svim prijateljskim utakmicama u SVETOM DRESU. I kada se samo sjetim da je tjerao iz reprezentacije "svicarce" rijecima: dalje od svetinje.... dodje mi da bljujem.
Mamu ti iskrivljenu yebem ne igra se tako u SVETOM DRESU kako ti igras, smrade Edine Dzeko.

Ne valja Mancini, ne valja Pelegrini, ne valjaju sad ni navijaci sto zvizde .... pa yebem Ti mater, osvrni se oko sebe, da nije do tebe BUKVO!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 05 mar 2014, 23:34

Edin nam nije aktivan na Faceu, što li? :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2014, 23:34

NAKOG GRCKE U ZENICI STA JE JOS URADIO ??? KOLIKO DUGO DA SE CEKA ??? ON TREBA DA IGRA ZA ZIVE I MRTVE NAVIJACE KOJI SU DRES BIH NOSILI I NOSE IZ CISTE LJUBAVI I PONOSA A NE PREKO **** I NOCAS KAO NAJVECA KUKAVICA "MJENJAJ ME SAFETE" ... SAFETU SVAKA CAST STO GA NE ZAMJENI. :evil:

MARS U 3PM AKO BJEZIS SA BOJNOG POLJA. BAS TI TO NECE BOSANCI OPROSTITI. :evil:
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 05 mar 2014, 23:36, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 mar 2014, 23:34

Idimidodjimi je napisao/la:

Ovi sto ce pokusavat da nesto glume analiticare sa argumentima i da mi napisu kako ja nisam upravu, kako nemam pojma, kako taj isti Dzeko zaradjuje silne milione, znaci da kazem odmah jednu stvar a to je:

apsolutno me ne interesuju njegovi golovi protiv Lihtenstajna, Litvanije, Latvije i tako tih smecarskih ekipa koje jednostavno MORAMO natrpavati svaki puta. Propalu frazu i floskulu kako danas svako igra nogomet nemojte koristiti jer ako pokusate sa tim onda ima more primjera sa kojim cu da vam zacepim usta.
Ako zelite da nesto dokazete i da dokazete da je on igracina onda krenite redom: Grcka (istina dao 2 gola), Portugal, Argentina, Brazil, i tako te repke pa da vidimo na cemu smo kada ga dizete u nebesa.... i umalo zaboravih, stavite i Egipat na tu listu slobodno!

Dokazao u svim ozbiljnijim i u svim prijateljskim utakmicama u SVETOM DRESU. I kada se samo sjetim da je tjerao iz reprezentacije "svicarce" rijecima: dalje od svetinje.... dodje mi da bljujem.
Mamu ti iskrivljenu yebem ne igra se tako u SVETOM DRESU kako ti igras, smrade Edine Dzeko.

Ne valja Mancini, ne valja Pelegrini, ne valjaju sad ni navijaci sto zvizde .... pa yebem Ti mater, osvrni se oko sebe, da nije do tebe BUKVO!
Izvinjavam se, upravu si, Džeko je kubik bukve.
Tako je! 8-)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 05 mar 2014, 23:35

I koju rijec covjek da koristi da bi opisao pojedine forumase nego MISEVI. Pogledajte vi samo te komentare... strahota.
I usput, da napisem jos jednom. meni se cini da Dzeko nije trazio izmjenu za sebe nego je sudiji skrenuo paznju da dva nasa igraca stoje na liniji i cekaju da udju.

nemam.nick
Kontakt:

Post Postao/la nemam.nick » 05 mar 2014, 23:35

Idimidodjimi je napisao/la:

definitivno nema zalaganja. Dosta je krvi proliveno da bi igrali danas!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 05 mar 2014, 23:36

Amal1 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Jesi nasao jos jedan takav slucaj?
Vidio sam veceras, covjek samo ispuhiva nos, a njegov dres neće ni prati za iduću tekmu, jer kazu, niti je prljav nit znojan...dovidjenja i prijatno
Pa jedno je to sto on ispuHIVA nos, valjda je to normalan cin kojim pomaze svom respiratornom sistemu. Spomenuo si Mancinija, dao sam ti odgovor i postavio pitanje, a ti pricas o slinama itd. Prijatno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Vedad12
Kontakt:

Post Postao/la Vedad12 » 05 mar 2014, 23:39

Idimidodjimi na k............c

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 05 mar 2014, 23:43

Malo je isprovocirao sve ono i on sam,trazi izmjenu i jos krenuo vani i nije vidio sta sudija pokazuje,koji br ide vani..po meni samo cvrsta ruka selektorska ,to je to..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 05 mar 2014, 23:43

Da ga nije Amra sutirala :) vidite da i ovi novinari je nespominju nikako posto u dosta slucajeva bi pisali o njim zajedno a sad nje nigdje ...
Ja nekontam narod koji kaze da se on nesmije kritikovati pa ja njega vidim ista kao i sve ostale igrace ... kad odigraju dobro pohvale kad neodigraju kritike ...
BIH je zadnje 3 kvalifikacijske utakmice odigrala katastrofalno imali smo dosata srece pogotovo ona tekma u Slovackoj a u Litvaniji je Dzeko bio asistent i to je sve sto je uradio u te tri vrlo vazne utakmice ...
Onog Spahica treba polako prekomandovati na klupu jer je covjek postao katastrofalan ...
Anti Nakarada

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Goalgetter, Google Adsense [Bot], Vaya i 38 gostiju.