Nemoj se ti ljutiti, al da mi je bas vidjeti tu obitelj, imam osjecaj da je dijete najglasnije i vokabularno najsire nastrojeno od svih clanova.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Chat
Cestitke filipu. 
Nemoj se ti ljutiti, al da mi je bas vidjeti tu obitelj, imam osjecaj da je dijete najglasnije i vokabularno najsire nastrojeno od svih clanova.
...Život za Široki...
Filipe cestitke 
[youtube][/youtube]
Narko, vidjen si.
Hodza i ti isto.
[youtube][/youtube]
Hodza i ti isto.
[youtube][/youtube]
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
On je mudar, šizaan, hrabaaaar, ludooo vooziiiiiiiii
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Dex je napisao/la:Kiša poremeti svaki mogući stajling
48h+ pada..
Pobjeda je bolja od orgazma!
Jesmo viđeni zajedno,il posebno haha..uschtipak je napisao/la:Narko, vidjen si.![]()
Hodza i ti isto.![]()
I kakav sam bio?
Ovaj Narin se opasno fura na mene, trebe ga primjećuju, šta je sljedeće dragi Narine 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Odvojeno. Zar se znate?
Njega sam vidjela kad sam krenula u grad i to sa nekom trebom.
A tebe sa muskom personom kad sam se vracala. Navio se k'o gramofon. 
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Baboon, nebeskasila i 24 gosta.