Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ja cu samo jedno reci da nije bilo Misketa isti dzeko ne bi nikad bio NEKOo .. Jos ovo da ne zaboravim jedan Grande ALEN SKORO je izmislio sve ama bas sve u fudbalu za jednog Edina,al nazalost Grande Skoro nije imao Misimovica oko i kraj sebe u kljucnim trenutcima karijere ..Toliko!!!
Nije trebo ni u 91-oj. Sramota za tu motku od koje se lopta samo moze odbit u suprotnom smijeru a ni slucajno kontrolisano zavrsila put protivnickog gola. On je jedini krivac i to iz razloga sto je bar kretnjama u protivnickom sesnaestercu trebao da razori koncepciju i stalno ulijeva strah kao sto to rade pravi igraci Aguero i sl. Spavac ne zna ni da uzme ni da preda loptu - sve se odbija ko od zid a ne od nogu nazovi fudbalske zvijezde.Idimidodjimi je napisao/la:Ne slazem se jarane sa tobom.anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Dzeko nije ni kloc a Bogami ni panj.
Dzeko je KUBIK BUKVE tek nasjecene i slozene pod konac.
Ovi sto ce pokusavat da nesto glume analiticare sa argumentima i da mi napisu kako ja nisam upravu, kako nemam pojma, kako taj isti Dzeko zaradjuje silne milione, znaci da kazem odmah jednu stvar a to je:
apsolutno me ne interesuju njegovi golovi protiv Lihtenstajna, Litvanije, Latvije i tako tih smecarskih ekipa koje jednostavno MORAMO natrpavati svaki puta. Propalu frazu i floskulu kako danas svako igra nogomet nemojte koristiti jer ako pokusate sa tim onda ima more primjera sa kojim cu da vam zacepim usta.
Ako zelite da nesto dokazete i da dokazete da je on igracina onda krenite redom: Grcka (istina dao 2 gola), Portugal, Argentina, Brazil, i tako te repke pa da vidimo na cemu smo kada ga dizete u nebesa.... i umalo zaboravih, stavite i Egipat na tu listu slobodno!
91. minut prvi sut na gol.
To samo maneken neki moze.
Dakle, za mene, Edin Dzeko je kubik bukve!
Dokazao u svim ozbiljnijim i u svim prijateljskim utakmicama u SVETOM DRESU. I kada se samo sjetim da je tjerao iz reprezentacije "svicarce" rijecima: dalje od svetinje.... dodje mi da bljujem.
Mamu ti iskrivljenu yebem ne igra se tako u SVETOM DRESU kako ti igras, smrade Edine Dzeko.
Ne valja Mancini, ne valja Pelegrini, ne valjaju sad ni navijaci sto zvizde .... pa yebem Ti mater, osvrni se oko sebe, da nije do tebe BUKVO!
A Susicu kapu skidam sto ga ne zamjeni. Ma bravo legendo - nek se zna ko je ko u reprezentaciji.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
A vidjaj mene, napisa ispuhivaSabinho je napisao/la:Amal1 je napisao/la:vSabinho je napisao/la:Jesi nasao jos jedan takav slucaj?
Pa jedno je to sto on ispuHIVA nos, valjda je to normalan cin kojim pomaze svom respiratornom sistemu. Spomenuo si Mancinija, dao sam ti odgovor i postavio pitanje, a ti pricas o slinama itd. Prijatno.
Ovo je strahota živa,šta ljudi ne govore....jeste fino je pobjediti..ali bogami mora se i izgubiti.Defakto nemam snage ovakve izljeve seljakluka i primitivzma dalje čitati bez obzira da li je to Džeko zaslužio ili nije....
Bravo debilčine mrtveanonymousHD je napisao/la:Izvinjavam se, upravu si, Džeko je kubik bukve.Idimidodjimi je napisao/la:Ne slazem se jarane sa tobom.anonymousHD je napisao/la:Kloc, panj...
Dzeko nije ni kloc a Bogami ni panj.
Dzeko je KUBIK BUKVE tek nasjecene i slozene pod konac.
Ovi sto ce pokusavat da nesto glume analiticare sa argumentima i da mi napisu kako ja nisam upravu, kako nemam pojma, kako taj isti Dzeko zaradjuje silne milione, znaci da kazem odmah jednu stvar a to je:
apsolutno me ne interesuju njegovi golovi protiv Lihtenstajna, Litvanije, Latvije i tako tih smecarskih ekipa koje jednostavno MORAMO natrpavati svaki puta. Propalu frazu i floskulu kako danas svako igra nogomet nemojte koristiti jer ako pokusate sa tim onda ima more primjera sa kojim cu da vam zacepim usta.
Ako zelite da nesto dokazete i da dokazete da je on igracina onda krenite redom: Grcka (istina dao 2 gola), Portugal, Argentina, Brazil, i tako te repke pa da vidimo na cemu smo kada ga dizete u nebesa.... i umalo zaboravih, stavite i Egipat na tu listu slobodno!
91. minut prvi sut na gol.
To samo maneken neki moze.
Dakle, za mene, Edin Dzeko je kubik bukve!
Dokazao u svim ozbiljnijim i u svim prijateljskim utakmicama u SVETOM DRESU. I kada se samo sjetim da je tjerao iz reprezentacije "svicarce" rijecima: dalje od svetinje.... dodje mi da bljujem.
Mamu ti iskrivljenu yebem ne igra se tako u SVETOM DRESU kako ti igras, smrade Edine Dzeko.
Ne valja Mancini, ne valja Pelegrini, ne valjaju sad ni navijaci sto zvizde .... pa yebem Ti mater, osvrni se oko sebe, da nije do tebe BUKVO!
Tako je!
David Hayemaker Haye!!!
R.I.P Šejla Osmić
R.I.P Šejla Osmić
Zadnja izmjena: nerkolfc, dana/u 05 mar 2014, 23:47, ukupno mijenjano 1 put.
- DonCorleone
- Kontakt:
Dzeko prisiljen da nastavi igru za svoju reprezentaciju
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- sagitarius
- Kontakt:
Pape odlazi!!!Edin Džeko
Hvala svim navijacima koji me podrzavaju i koji su me uvijek podrzavali! Ostalima neka je na cast!! Dosao sam povrijedjen i kao takav ipak igrao, sa cime je selektor bio upoznat i u dogovoru sa njim sam trebao igrati samo poluvrijeme! Zasto me selektor nije zamijenio tada a i onda kada sam trazio izmjenu opet sa terena, to samo on zna! Mene svaki poraz boli, jer ja sam pobjednik u dusi i niko to ne moze osporiti, niti promijeniti! Ja sam za reprezentaciju uvijek igrao srcem i tako ce biti i u buducnosti!!
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Evo javio nam se i Dzeko, kaze da nije do njega

Zadnja izmjena: Amal1, dana/u 05 mar 2014, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
nerkolfc je napisao/la:http://instagram.com/p/lLZtfJmQjR/#
Divi ga sto se izvlaci, pa ti bolan vec odavno ovako igras, hoces reci da si uvijek povrijedjen
ZAsto je otac DZekin napao SUsica ?? kritikujes netso druge sto pljuju po DZeki,a ni sam ne mozes da poslozis stvari..calcio je napisao/la: I usput, da napisem jos jednom. meni se cini da Dzeko nije trazio izmjenu za sebe nego je sudiji skrenuo paznju da dva nasa igraca stoje na liniji i cekaju da udju.
Samo me zanima sta bi bilo i da je Mire igrao povrijedjen pa da je zatrazio izmjenu... Naravno, to bi bilo ok, medjutim kada je Edin u pitanju odmah sve najgore o njemu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
DZEKO DIJAMANTU !
Misevi opet izlaze iz rupa da popljuju naseg najboljeg igraca. Sramite se.
Misevi opet izlaze iz rupa da popljuju naseg najboljeg igraca. Sramite se.
Možda jesam mali navijač...bparena je napisao/la:
Nije trebo ni u 91-oj. Sramota za tu motku od koje se lopta samo moze odbit u suprotnom smijeru a ni slucajno kontrolisano zavrsila put protivnickog gola. On je jedini krivac i to iz razloga sto je bar kretnjama u protivnickom sesnaestercu trebao da razori koncepciju i stalno ulijeva strah kao sto to rade pravi igraci Aguero i sl. Spavac ne zna ni da uzme ni da preda loptu - sve se odbija ko od zid a ne od nogu nazovi fudbalske zvijezde.
A Susicu kapu skidam sto ga ne zamjeni. Ma bravo legendo - nek se zna ko je ko u reprezentaciji.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Idimidodjimi
- Kontakt:
nerkolfc je napisao/la:http://instagram.com/p/lLZtfJmQjR/#
Bukva sjela za onaj svoj tablet i pregledala zacas sta raja pise pa onda da se izvuce iz svega toboze nekom prigodnom srceparajucom porukom preko instagrama.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Ispade da Džeko povrijeđen treba biti i golman, i stoper, i sam sa sobom igrati dupli pas, i na kraju zabiti go da bi nekim ljudima zadovoljio kriterije. To što "stručnjak" nije u stanju jednu stvar zapamtiti to je druga stvar...
Svaka vam čast, pljuvati Edina večeras pored katastrofalne odbrane i veznog reda(koji mu je usput trebao davati lopte) stvarno je majstorski.
Svaka vam čast, pljuvati Edina večeras pored katastrofalne odbrane i veznog reda(koji mu je usput trebao davati lopte) stvarno je majstorski.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
@Ezio7
to isto izjavis i za zmajeve na tribinama koji su nocas s pravom zvizdali znalcu kojem kad dodas loptu ko da si mu blok za zidanje bacio u noge. Toliko o njegovom znanju i kontroli lopte.
to isto izjavis i za zmajeve na tribinama koji su nocas s pravom zvizdali znalcu kojem kad dodas loptu ko da si mu blok za zidanje bacio u noge. Toliko o njegovom znanju i kontroli lopte.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Idimidodjimi je napisao/la:nerkolfc je napisao/la:http://instagram.com/p/lLZtfJmQjR/#![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bukva sjela za onaj svoj tablet i pregledala zacas sta raja pise pa onda da se izvuce iz svega toboze nekom prigodnom srceparajucom porukom preko instagrama.
Mislis da ovo nece imati efekta, isto djevojcica neka
Možda jesam mali navijač... nastavi dalje molim te.bparena je napisao/la:@Ezio7
Kakav si sa Barbarezom?
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 05 mar 2014, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, DeeWa, General505, Proximic i 19 gostiju.