Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DonCorleone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DonCorleone » 05 mar 2014, 23:52

zgembo89 je napisao/la:
calcio je napisao/la: I usput, da napisem jos jednom. meni se cini da Dzeko nije trazio izmjenu za sebe nego je sudiji skrenuo paznju da dva nasa igraca stoje na liniji i cekaju da udju.
ZAsto je otac DZekin napao SUsica ?? kritikujes netso druge sto pljuju po DZeki,a ni sam ne mozes da poslozis stvari..
Calcio kao i obicno u zabludi.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Ozil10
Kontakt:

Post Postao/la Ozil10 » 05 mar 2014, 23:53

ma pogan smo mi narod.izgubimo utakmicu i niko nevalja i tako u svemu.. ovo za Dzeku nije fer sto je uradio ako je tako kako Dzekson kaze,zasto onda i Pjanica nije ubacio? nije realno od strane selektora.. nadati se je da nece snositi posljedice radi ovogali vidjelo je se da izbjegava svaki duel a takodjer vidjelo je se u 2 navrata da trazi izmjenu koju nije dobio :) sada dali da udju dva igraca kraj linije ili za sebe ,to on zna..
Zadnja izmjena: Ozil10, dana/u 05 mar 2014, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''

isCo 23
Čarobni Di Maria 22

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2014, 23:54

Idimidodjimi je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bukva sjela za onaj svoj tablet i pregledala zacas sta raja pise pa onda da se izvuce iz svega toboze nekom prigodnom srceparajucom porukom preko instagrama.
I kao najveca pizdurina pokusao pobjec u misiju rupu sa "ratista na terenu". Mene i mnoge je to najvise zasmetalo. O fudbalskom znanju mu je Aguero pokazao direktno u tekmi Argentina:BiH. Mislio sam da nije ali Mancini je bio 100% u pravu.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 05 mar 2014, 23:54

*p!p!t@* je napisao/la:Ispade da Džeko povrijeđen treba biti i golman, i stoper, i sam sa sobom igrati dupli pas, i na kraju zabiti go da bi nekim ljudima zadovoljio kriterije. To što "stručnjak" nije u stanju jednu stvar zapamtiti to je druga stvar...

Svaka vam čast, pljuvati Edina večeras pored katastrofalne odbrane i veznog reda(koji mu je usput trebao davati lopte) stvarno je majstorski. ;)
Slovacka (Zenica), Slovacka (Zilina), Argentina, Egipat.... jesi siguran da je samo veceras?
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 05 mar 2014, 23:54

Safet Susic ne zna vise da vodi ekipu njima treba sad neki trener sa autoritetom i vizijom trener koji ce okupiti ono najbolje i rasporediti po terenu koji ce cijeniti jednog Hajrovica i koji nece davati izjave kako Prcic igra u losem klubu,a veceras se svi ti u koje se uzda obrukali..

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 05 mar 2014, 23:55

ne treba pretjerivati u kritikama, ali ovo sto je pruzio je sramotno. nije imao lopti, to stoji. ali on nijednom nije potrc`o, nije pravio nikakav presing, ama bas nista. razumijem i kad nema lopti i kad ga ne ide, ali bas onako manekenski da igra, to ne mogu shvatiti nikako.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 mar 2014, 23:55

Ma kakve isprike, pa nije prioritet da nam povrijeđen igrac igra. Mogao je Vedo igrati 90 minuta sam u napadu. Nedaj Boze da se povreda pogorsala. Kaze Sušić da bi i Kolašinac nastavio da je bitnija utakmica ali ga je morao izvaditi jer covjek stvarno nije mogao nastaviti. Ako vec Safetu nije bila pobjeda prioritet kako je i izjavio poslije utakmice onda je mogao i postediti najboljeg igrača 90 minuta muke ako ovaj nije 100% spreman.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 05 mar 2014, 23:57

*p!p!t@* je napisao/la:Ispade da Džeko povrijeđen treba biti i golman, i stoper, i sam sa sobom igrati dupli pas, i na kraju zabiti go da bi nekim ljudima zadovoljio kriterije. To što "stručnjak" nije u stanju jednu stvar zapamtiti to je druga stvar...

Svaka vam čast, pljuvati Edina večeras pored katastrofalne odbrane i veznog reda(koji mu je usput trebao davati lopte) stvarno je majstorski. ;)
Slovacka (Zenica), Slovacka (Zilina), Argentina, Egipat.... jesi siguran da je samo veceras?
A shvataš li ti da su to sve utakmice koje smo mogli izgubiti ili smo izgubili zbog taktičke postave našeg majstora na kormilu, shvataš li da Hajrović nije zabio onaj go(iako da je mogao od stida držao bi ga na klupi do kraja) da mi SP-a ne bi vidjeli? I kriviti Džeku za ove poraze, Bgt je li to on stoper?

Ja stvarno ne vidjeh da mu je Sušić dodjelio tu ulogu...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 05 mar 2014, 23:58

nerkolfc je napisao/la:Ma kakve isprike, pa nije prioritet da nam povrijeđen igrac igra. Mogao je Vedo igrati 90 minuta sam u napadu. Nedaj Boze da se povreda pogorsala. Kaze Sušić da bi i Kolašinac nastavio da je bitnija utakmica ali ga je morao izvaditi jer covjek stvarno nije mogao nastaviti. Ako vec Safetu nije bila pobjeda prioritet kako je i izjavio poslije utakmice onda je mogao i postediti najboljeg igrača 90 minuta muke ako ovaj nije 100% spreman.
Mislis da su svi oni na tribinama bili 100% spremni. On je morao bar trkom da hara i zbunjuje protivnika i time ne dozvoli da se ovi razigraju. Trud mu je ziva 0 odavno.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 mar 2014, 00:03

Goalgetter je napisao/la:DZEKO DIJAMANTU !

Misevi opet izlaze iz rupa da popljuju naseg najboljeg igraca. Sramite se.
pljuvanje ne, kritika apsolutno da!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 mar 2014, 00:11

Pjanic nije ulazio nikako u igru i Dzeko je mogao reci da je povrijedjen i da udje u drugom poluvremenu malo ili nikako,a ne uci lose odigrati i onda trazi se izmjena,publika kuha on im gestikulira itd..Kolasinac je izasao zbog povrede Susic je to rekao

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 00:14

Chinaglia je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:DZEKO DIJAMANTU !

Misevi opet izlaze iz rupa da popljuju naseg najboljeg igraca. Sramite se.
pljuvanje ne, kritika apsolutno da!
Ovo prelazi i pljuvanje, kad 1000 ljudi na stadionu skandira Dzeko izlazi, Dzeko pe.dercino.... :roll:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 mar 2014, 00:14, ukupno mijenjano 1 put.

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 06 mar 2014, 00:14

*p!p!t@* je napisao/la:

A shvataš li ti da su to sve utakmice koje smo mogli izgubiti ili smo izgubili zbog taktičke postave našeg majstora na kormilu, shvataš li da Hajrović nije zabio onaj go(iako da je mogao od stida držao bi ga na klupi do kraja) da mi SP-a ne bi vidjeli? I kriviti Džeku za ove poraze, Bgt je li to on stoper?

Ja Tebi pricam o utakmicama gdje se Dzeko nije vidjeo na terenu. Nije zar da su ga bas toliko odbrambeni igraci tih ekipa trpali u svoje dzepove?
Njega, kao "planetarno najboljeg napadaca" koji zabija Lihtenstajnu, Litvaniji, Latviji i nas napacene Bosance i Hercegovce zaduzuje sa igrama u tim utakmicama?
Onaj ko misli da su golovi protiv Lihtenstajna "nesto" on odmah neka se ubije! Da ne napominjem onu vijest kako je momka iz Lihtenstajna pustio poslodavac na tekmu.
I sad neko izjavi, Dzeko je nas zaduzio?
Cime majku mu?
Cime?
Golovima protiv amatera u reprezentacijama?
Ko je ovdje lud?

Shvatam ja i da Safet jede go.vna, al' ne shvatam da se moze hodati na terenu i biti toliko inferioran u odnosu na druge a vazis kao jedan ozbiljan napadac.
Da ne potrcis niti jednom kako treba?
Sramota brate, i to u SVETOM DRESU!

Sramota do neba!
Zadnja izmjena: Idimidodjimi, dana/u 06 mar 2014, 00:16, ukupno mijenjano 1 put.
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 06 mar 2014, 00:15

*p!p!t@* je napisao/la:

Pod broj jedan, taj isti Dzeko da se pitao Hajrovic ne bi ni igrao tu utakmicu.
Ima dosta ljudi koji znaju sta se tu sve desavalo i sta sve Edin smatra da ima pravo raditi u reprezentaciji.
Odlucivati ko ce se zvati, ko ce igrat, kad ce on biti izmjenjen i slicno.
Dosta se njemu izlazilo u susrtet. Sjeti se samo utakmice sa Mexicom kad je Dzeko bio postedjen a Begovic kaznjen jer nije zelio ici u Ameriku da sjedi na klupi jednom Hasagicu, a pritom bas u tom periodu se borio za mjesto na golu.
Onda ona otkazana utakmica sa Omanom, naravno opet se Dzeki dopusta da ne ide.
Radi cega? Ko je to on? Samo jedan od igraca u reprezentaciji ili nesto vise od toga?
Druga stvar, pa naravno da ce se njega najvise kritkovati ako je los jer od njega se najvise i ocekuje.
On je zvijezda reprezentacije, on mora biti primjer ostalima. Uporedi ga recimo sa jednim Forlanom.
Pogledaj kako je taj covjek vukao svoju reprezentaciju i onda kad nije bio u nekoj formi.
Ako ce biti prvi da se uhvati mikrofona kad se slavi, neka onda bude spreman da bude i prvi kad se kritikuje.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 06 mar 2014, 00:15

Džeko: Zašto me selektor nije zamijenio, samo on zna...

Ja vjerujem da ga nije htio izvest bas zbog onih povika sa tribina, jer bi tek onda kad bi krenuo izac osilili se ovi neandertalci na tribinama docekali svojih 5 minuta i sigurno bi to jos gore izgledalo nego sto je bilo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 00:17

Dzeko je trazio izmjenu prije nego sto su majmuni zvidzali i vrijedjali ga. Vrijedjanje je pocelo nakon 0:2, a Dzeko je htio prije toga izmjenu, kad je Vedo izisao.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 06 mar 2014, 00:23

Bravo Dzeko! Selektor nije imao nikog iz Agencije za spic pa si morao odigrati do kraja i povrijedjen, i napraviti najbolju sansu sam, i bez ijednog korisnog pasa cijelu utakmicu.
A dijasporcima poruka nek se napuse kite izdajnicke. Kako ih samo nije stid... :shock:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 06 mar 2014, 00:26

Svaka cast Dzeki na rusenju selektora, ovaj ga brani nakon utakmice, a Dzeko ga pljuje.
Sta ti je karakter.

E moj Dzeko...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 00:27

Nevjerovatan potez Susica ako je istina da je trebao igrat samo poluvrijeme.

Za povredu je istina, i Pellegrini je to spominjao. Samo me brine da bi mu to moglo smetat na SP-u, jer ocito ne moze da igra kako treba sa tom povredom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 06 mar 2014, 00:27

Koja glupa reakcija Edina, cak se moze nazvati i djecijom.
Stvari iz svlacionice prenositi po drustvenim mrezama.
Cemu?
Otac ti se zakacio sa Papetom, pa i ti sad javno opleo po njemu?
To samo dokazuje kakvo si razmazeno deriste.
Nije ti bio dovoljan onaj bjedni klip koji si postavljao na tviter.

I ako ne volim Papeta, nadam se da ce u ovoj situaciji savez stati iza njega i da ce pokazati familiji Dzeko gdje im je mjesto.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Goalgetter, izet fazlinovic i 37 gostiju.