BiH - Egipat / 05.03.2014

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

OnlyUnited
Kontakt:

Re: BiH - Egipat / 05.03.2014

Post Postao/la OnlyUnited » 06 mar 2014, 00:13

Znaci snaga nase repke je u 13-14 igraca kada su potpuno oporavljeni, te vecina u top formi. Ostali su tu kao zakrpe.. U ovakim utakmicama mozda je bolje ovog ili onog ostaviti na klupi, ali koga ubaciti. Mislim da fali dobar treci napadac, zati defanzivni vezni i mozda tandem Spahi u odbrani. Ali, sta je tu je. No, ipak ovo veceras je cisti amaterizam.
- Ed Woodward for Prime Minister !

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 00:14

Gledaj Ćirine trupe protiv Belgije :D
slika

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 00:14

alevkov je napisao/la:
Zato je bitno da ti znaš, al samo tebi jarane. Ako ćeš kritikovati sredinu terena da su slični igrači navedi slobodno nespremnost alternativa, igranje odnosno neigranje Salihovića i poentu da se ukaze mladim igračima prilika. Da su se Džeko i pojednici zalagali sigurno bi i novajlijama bilo lakše, nisu nije im štimalo. Ako si ti tolika budala da misliš da naša reprezentacija može igrati na klubskom nivou koji ti frajer gledaš na TV-u (99%, ma 100%) to je tvoj problem i trebaš da se sam upitaš gdje stoji kadar repreznacije i koliki potencijal ima kao ofansivno-defanzivno balansirana ekipa.

Prvo moronu govoris da su 3 igrača u sredini previše slična a onda da ni drugi ne bi ništa promjenuli. Nakačio se kritikovati Sušića pa dok ti mozak ne rikne, a blizu je vidimo.
Da znas nesto o fudbalu kao sto ne znas, znao bi da Hadzic i Susic kao dvije novajlije ne mogu drzati nas vezni red, a nije ih tu postavila Eva Longoria da zajedno idu u propast, nego Safet Susic. Ne pada mi na pamet da krivim igrace iskljucivo na kartu nezalaganja kada znam da su pri tome bili osudjeni na propast postavom i odabirom igraca, hebiga zao mi je probao si, nije uspjelo, idemo dalje...

Ovo za mozak si u pravu, toliko sam iritiran da mi puca mozak, ne mogu da vjerujem u ovu danasnju izvedbu, ustvari ne mogu sebi da dodjem da smo bili na nivou Andore.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 06 mar 2014, 00:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:15

Safet Susic je covjek koji nikad nista nece nauciti kada je u pitanju taktika i vođenje reprezentacije. Vidio je da ne moze igrati bez desnog krila, vidio je da ne moze igrati s dva napadaca od pocetka, a sto je promijenio od utakmice s Argentinom do danas?. Apsolutno nista, i s razlogom se plasim sto nas ceka na prvenstvu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Ananas
Kontakt:

Post Postao/la Ananas » 06 mar 2014, 00:22

Ne pisem postove cesto ali nakon svake utakmice se istresem ovdje.

Nije mi jasno da jos uvijek igramo bez defanzivnog veznog. Salihovic je centralni vezni koji se stalno prikljucuje napadu, igrac koji je dao 50 golova za Hoffenheim. Takav igrac je za napadanje, ne sjecam se kad sam ga vidio da uklizuje nekome. Defanzivni vezni mora biti kostolomac, covjek koji prekida i gusi napade, a ne da su nam 2 branica uvijek na cistini. Ako je Tin Susic igrao defanzivnog veznog onda je jos vise komedija.

Ima li Safet neki email da mu posaljemo 100 mailova sa naslovom DEFANZIVNI VEZNI?

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 00:24

Adi_Zepce je napisao/la:Safet Susic je covjek koji nikad nista nece nauciti kada je u pitanju taktika i vođenje reprezentacije. Vidio je da ne moze igrati bez desnog krila, vidio je da ne moze igrati s dva napadaca od pocetka, a sto je promijenio od utakmice s Argentinom do danas?. Apsolutno nista, i s razlogom se plasim sto nas ceka na prvenstvu.
Je.biga Fazliću ja kad pišem o agenciji i o Tinu,ti smiruješ kao pustite da vidimo Tinu... Znali smo sve ranije.. Znaš šta bi Sućo rek'o,isto ko i Mašiću prije par godina : Ponesi je kući u Maglaj,a tek Isakoviću : Boga ti ljubim,primanje u španskom stilu... a lopta odeeeee :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 mar 2014, 00:25

19risha88 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Safet Susic je covjek koji nikad nista nece nauciti kada je u pitanju taktika i vođenje reprezentacije. Vidio je da ne moze igrati bez desnog krila, vidio je da ne moze igrati s dva napadaca od pocetka, a sto je promijenio od utakmice s Argentinom do danas?. Apsolutno nista, i s razlogom se plasim sto nas ceka na prvenstvu.
Je.biga Fazliću ja kad pišem o agenciji i o Tinu,ti smiruješ kao pustite da vidimo Tinu... Znali smo sve ranije.. Znaš šta bi Sućo rek'o,isto ko i Mašiću prije par godina : Ponesi je kući u Maglaj,a tek Isakoviću : Boga ti ljubim,primanje u španskom stilu... a lopta odeeeee :D
Procitaj sto sam napisao na temi o Tinu, pa onda svoje reci ;) .Stojim pri tome da decko nije lose odigrao, ali da nije definitivni vezista to se vidi iz aviona.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dnevni
Kontakt:

Post Postao/la dnevni » 06 mar 2014, 00:30

sagitarius je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Izuzev Kolosinca svi su ograjisali, posebno Spahic, Salihovic i Lulic, veceras izgubljeni u vremenu i prostoru. Svima jedinica njima nula. A za selektora nemam prave rijeci, dobio bi odmah ban. Muko moja...
Lulic onakav kakav je (sada nije u formi) je ima dobrih prodora i dobrih suteva prema golu, i na go!Zajedno sa Hajrovicem,Kolasincom je bio jedini koji je veceras bio vrijedan spomena ;)

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 06 mar 2014, 00:31

Adi_Zepce je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:
Procitaj sto sam napisao na temi o Tinu, pa onda svoje reci ;) .Stojim pri tome da decko nije lose odigrao, ali da nije definitivni vezista to se vidi iz aviona.
Pa o tome da on ne može nikad igrat defanzivnog veznog ja sam pisao danima :D Jer je ofanzivni vezni ili krilo,otiđi na njegovu page na ovom forumu,pa vidi moje postove od Dile Gori i sramote Hajduka,a Tino i Avdija glavni destruktivci... On nije doveden da mijenja Pjanića ili Medunjanina,Hajrovića,niti da glumi kreatora,nego ono što nemamo,destruktivca,a njegovu građu kad vidiš znaš od te pjesme nema ništa...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 00:32

19risha88 je napisao/la:Gledaj Ćirine trupe protiv Belgije :D
slika
I onda neko provali Ciro imao bolje igrace. How yes no. Ali kad ih je Ciro napalio, nije bilo vazno ko je na terenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 06 mar 2014, 00:36

19risha88 je napisao/la:Gledaj Ćirine trupe protiv Belgije :D
slika
odavde vratiti Pandžu , Ibričića i Jahića ... Vršajević je zamijenio Jahića , Tino/Sven Hadžić Ibričića , a i Pandžu isto Pape polako otpisuje ...

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 06 mar 2014, 00:39

[youtube][/youtube]

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 00:41

Koji će nam racku snimak moj vedatore, pa jedva sam izdržao uživo gledati onu dosadu, nezalaganje i blamažu, još mi samo treba replay :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 06 mar 2014, 00:43

Sjo panike hebote... Sta vam je smirite malo strasti. Bas smo extremi, ni u cemu ne znamo bit umjereni. Ni kad se radujemo (hvalimo), nit kad treba uputit kritiku. Sto se tice utakmice, ovo je Susis iskusno uradio, blefira :lol: Al' su nas Iranci skuzili pa uzvratili istom mjerom. :)
Sad bez zajebancije, selektor poslje svake prijateljske koju popusimo, (USA, Argentina, ova veceras...) em nadje opravdanje, em sere kako je uvidio neke stvari bla bla. Pa ako si ih uvidio kad ih planiras ispraviti/primijeniti? Mozda kad istrce na Marakanu protiv Argentine? Igraci me ne zabrinjavaju, na svjetskom se ne igra preko qurca ko veceras. Al' selektor i njegovo vidjenje stvari... Na hajr i na dobro :)

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 06 mar 2014, 00:43

Sve mora biti zabilježeno, iz grešaka se uči. :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 00:46

vedator je napisao/la:Sve mora biti zabilježeno, iz grešaka se uči. :D

Prije ćemo mi ovdje sa foruma možda baciti oko na ovu tekmu ponovo nego naš vanserijski selektor, Pape, the zamišljeni.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 06 mar 2014, 01:06

razlog za ovakav rezultat su Miske i Pjanke, da su oni igrali sigurno bi bilo drugacije

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 01:07

Ko i protiv ArgentIne, Slovacke, Amerike.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 01:18

BH430 je napisao/la:razlog za ovakav rezultat su Miske i Pjanke, da su oni igrali sigurno bi bilo drugacije
Šta mai, kako ćiku.

Smrt nacionalizmu !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 01:32

Nisu se ni ostali u nasoj grupi proslavili

Iran - Guinea 1:2
Rumunija - Argentina 0:0

a za sat vremena (02:30) igraju Meksiko i Nigerija pa ko zeli da gleda bice ovdje http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Skautiranje :D

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.