Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bosnas_
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la bosnas_ » 05 mar 2014, 23:01

uzasno je odigrao,deseva se...bice bolje u Brazilu aBd...ali je dosta nervozan kad lose igra,samo cekad kad ce ga sudija izbaciti...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 05 mar 2014, 23:02

Od samog pocetka se vidjelo da nije u elementu,pa ne znam jel se igrala 3-4 min kad dade loptu njihovom igracu u nasem sesnestercu sreca pa onaj ne zna.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 05 mar 2014, 23:03

Saurman je napisao/la:Spahić je opet pokazao da je kiks igrač, sreća pa Egipćani nisu iskoristli sve poklone od Spahića.

Ti si još jednom dokazao koliko se općenito ne razumiješ u sport iako svim silama pokušavaš biti bistar.
Spahić jeste danas odigrao jednu od lošijih utakmica u reprezentaciji, ali valjda i on nakon svega što joj je dao i fenomenalnih partija ima pravo i na neki kiks. Uklopio se u cijelu sivilo reprezentacije. SUŠIĆ ih je super pripremio i (MOTIVIRAO)... Nikada od njega selektora bez obzira što je odveo ovu vrstu na SP.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 mar 2014, 04:04

Ovo je daleko najgora utakmica Spahica što sam vidio i za klub i za repku u zadnjih par godina. Pravi kiks. Cinio mi se skroz nezainteresovan i daleko previše opušten, onda kad smo primili golove vidilo se da je vrlo nervozan posto. Dobro je da je samo prijateljska. Neka je izbacijo ovu lošu utakmicu iz sistema prije SP-a. Bice volje sledecu.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 06 mar 2014, 04:56

Spahicu prestani da se ponasas kabadahijski, ipak si ti kapiten.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 06 mar 2014, 05:23

Cepi1981 je napisao/la:Spahicu prestani da se ponasas kabadahijski, ipak si ti kapiten.
8-)
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 06:30

Jučer ubjedljivo najbolji igrač Egipta. Malo mu je falilo i do asistencije. Nonšalantnost kao da je utakmica na nekom terminu. Ne pljujem po kapitenu ali ono jučer je daleko od kapitena na kojeg smo navikli godinama.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 08:15

Spahica jedino moze opravdat ako je pio noc prije utakmice, trijezan ono nikad ne bi uradio..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 12:06

Titova-Juga je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Spahić je opet pokazao da je kiks igrač, sreća pa Egipćani nisu iskoristli sve poklone od Spahića.

Ti si još jednom dokazao koliko se općenito ne razumiješ u sport iako svim silama pokušavaš biti bistar.
Spahić jeste danas odigrao jednu od lošijih utakmica u reprezentaciji, ali valjda i on nakon svega što joj je dao i fenomenalnih partija ima pravo i na neki kiks. Uklopio se u cijelu sivilo reprezentacije. SUŠIĆ ih je super pripremio i (MOTIVIRAO)... Nikada od njega selektora bez obzira što je odveo ovu vrstu na SP.
Vidim koliko se ti razumiješ u sport ko Mara u onu stvar.

Čuj ima pravo na kiks. :lol: Ne mogu da vjerujem da postoje još uvijek lobotomci koji pravdaju njegove egzebicije u odbrani a ko je nas uvijek skupo koštaju.

Sinoć je opet krenuo driblati u svom šesnestercu a valjda mu nije dovoljno ono što je uradio u Parizu.

Spahić je uvijek bio kiks igrač a to je dokazao u svim timova gdje je igrao od Montpelliera preko Seville do Leverkusena.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 12:14

Saurman je napisao/la:

Vidim koliko se ti razumiješ u sport ko Mara u onu stvar.

Čuj ima pravo na kiks. :lol: Ne mogu da vjerujem da postoje još uvijek lobotomci koji pravdaju njegove egzebicije u odbrani a ko je nas uvijek skupo koštaju.

Sinoć je opet krenuo driblati u svom šesnestercu a valjda mu nije dovoljno ono što je uradio u Parizu.

Spahić je uvijek bio kiks igrač a to je dokazao u svim timova gdje je igrao od Montpelliera preko Seville do Leverkusena.

Stručnjak, žao mi je što je tebi jedan Spahić kiks ili loš igrač i što je tvoje poznavanje ovog sporta mizerno, ali to ne znači da ću dopustiti da se sa mnom upuštaš u duge rasprave pokušavajući me uvjeravati u stvari koje samo ti vidiš.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 12:20

Stručnjak, žao mi je što je tebi jedan Spahić kiks ili loš igrač i što je tvoje poznavanje ovog sporta mizerno, ali to ne znači da ću dopustiti da se sa mnom upuštaš u duge rasprave pokušavajući me uvjeravati u stvari koje samo ti vidiš.

Ti bgm ko da si pao sa Marsa, pa samo ako si pogledao neku od njegovih utakmica ove sezone mogao si vidjeti koliko je on "siguran" u odbrani.

Ako je tebi Spahić provjeren igrač i igrač koji nije sklon kiksevima onda paša ti živiš u nekom posebnom svijetu.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 12:25

Tako je stručnjak.

Smrt nacionalizmu !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 mar 2014, 12:29

Ko prizna pola mu se prašta.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 12:34

Tako je.

Smrt nacionalizmu !!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2014, 12:44

Spaha se iskiksirao jucer, i to dovoljno da ne kiksa na SPu do finala. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 06 mar 2014, 13:17

Stvarno ne znam koji je njegov problem , neosporan kvalitet al.. pogledajte utakmicu protiv brazila stalno je nesto udarao neymara pa i kad treba i kad ne treba pa jos par utakmica sam uocio odmah pocne udarati zvijezde tih ekipa al razljuti covjeka pa nas otrese ....
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 13:20

Ljudi ja volim Spahu ko brata,ali on je gotov igrac,pa malo jaci napadac njega siluje,nema ni brzinu vise ostala je samo agresivnost,grijesi precesto,godine su ucinile svoje,nadat se da se ovoj Arslanagic ubrzo rijesti papirologiju i zamjenit ga u buducnosti . Ja gledam cesto Leverkusen bas zbog njega,em je nesportski raspolozen uvijek,samar se,tuce se,ne moze vise tako Spahicu,mene samo zanima ovo traka kapitenksa ,vjerovatno ce on odlucit kao i Barbarez ko ce u buducnosti novisi ,bas me zanima koga ce izabrat .
Zeljeznicar! 1921 !

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 06 mar 2014, 13:23

Format je napisao/la:Ljudi ja volim Spahu ko brata,ali on je gotov igrac,pa malo jaci napadac njega siluje,nema ni brzinu vise ostala je samo agresivnost,grijesi precesto,godine su ucinile svoje,nadat se da se ovoj Arslanagic ubrzo rijesti papirologiju i zamjenit ga u buducnosti . Ja gledam cesto Leverkusen bas zbog njega,em je nesportski raspolozen uvijek,samar se,tuce se,ne moze vise tako Spahicu,mene samo zanima ovo traka kapitenksa ,vjerovatno ce on odlucit kao i Barbarez ko ce u buducnosti novisi ,bas me zanima koga ce izabrat .
Mislim da to i ptice na grani znaju...

slika
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 06 mar 2014, 13:25

Kolasinac ili Pjanic.... Ali vjerujm da ce Dzeko biti kapiten.
Inace Spaha je prevazidjen igrac. Godine su ga pregazile. A kikseva kroz cijelu karijeru ima i previse, ali nazalost boljeg u ovom trenutku nemamo.
Allez

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 13:26

Mene je strah bilo napisat to,jer ne mogu da podnesem ... Zna se sta je kapiten ali dobro danas moze i Ronaldo biti kapiten pa mahat rukama,**** majke saigacima kad mu ne dodaju itd ... Lijepi Keane . Nebi Dzeko kod Barbareza hodao budite sigurni.
Zeljeznicar! 1921 !

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Goalgetter, Google [Bot], Zglavkar i 37 gostiju.