FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
U ovom tonu nagraditi i navijace sa godisnjim kartama tako sto ce na Kup utakmicu uci besplatno. Inace, super potez uprave, prepoznali su vaznost ove utakmice.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Moze li mi neko ukratko reci kako su nasi mladi igraci igrali na Otoci (ako je ko pratio)? Moze i na PP. Hvala
- IlProfessore
- Kontakt:
Ja sam pesimista s pravom.. poznavajući naš mentalitet očekujem da ih minimum milja-milja i po promijeni mišljenje za tekmu protiv zrinjskog ukoliko ostane vrijeme kao večeras.. Volio bih da griješim, al' eto..InatSilanBosanski je napisao/la:bit ce Grbavica puna, 100%.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
- Kontakt:
S pravom.Ali ja ocekujem ful, imam neki osjecaj da ce nas biti puno.A i nadam se da ce kisa nece padat pa tako da bi mogli skupiti dosta rajeIlProfessore je napisao/la:Ja sam pesimista s pravom.. poznavajući naš mentalitet očekujem da ih minimum milja-milja i po promijeni mišljenje za tekmu protiv zrinjskog ukoliko ostane vrijeme kao večeras.. Volio bih da griješim, al' eto..InatSilanBosanski je napisao/la:bit ce Grbavica puna, 100%.

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Samo da ne bude kiše.. ako bude popolovit ce posjetu sigurno.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Bice sig vise.Buu je napisao/la:ako bude vise od 4000 ja cu go kroz ferhadiju
- themaniaks
- Kontakt:
koga kisa sprecava da ode Zelju gledati,jos u ovoj situaciji taj ne treba Zeljeznicaru nikad na Grbavici i sto dalja mu ona bila.zeljeznicar1 je napisao/la:Samo da ne bude kiše.. ako bude popolovit ce posjetu sigurno.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
kakve su prognoze za subotu nece valjda padati i cetvrtak, petak i subotu.
Jesam se veceras prepao kada je pocela ona susnjezica da pada...
Mislio sam da ce vremenom preci u snijeg koji ce padati do ujutro, no hvala Bogu prestalo je.
Jos nam je samo to trebalo. Cekamo tri mjeseca na utakmicu na Grbavici, a usput snijeg ne pada tokom cijele zime i onda nam dva dana pred utakmicu sve pokvari.
Ako je vjerovati ovim nasim wanna-be strucnjacima u HMZ-u ne bi trebalo biti snijega...
Mislio sam da ce vremenom preci u snijeg koji ce padati do ujutro, no hvala Bogu prestalo je.
Jos nam je samo to trebalo. Cekamo tri mjeseca na utakmicu na Grbavici, a usput snijeg ne pada tokom cijele zime i onda nam dva dana pred utakmicu sve pokvari.
Ako je vjerovati ovim nasim wanna-be strucnjacima u HMZ-u ne bi trebalo biti snijega...
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 05 mar 2014, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
- Kontakt:
Najavili su snijeg za sledecu sedmicu.Ali ovim nasim treba vjerovat pravo
Nadam se da nece padat u subotu nista, treba nam dobar teren.

- corleone87
- Kontakt:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ma bice donekle fino vrijeme u Subotu. Ajde sta ste ucvikali, ko je naumio doci, doci ce i da cuskije padaju, majka mu stara..
U Srijedu je snijeg, sta bi tek onda trebali mislis? Mozda jug bude zatvoren ako snijega napada, pa cemo onda svi na svjeverac..
Koja bi to ludnica bila..
U Srijedu je snijeg, sta bi tek onda trebali mislis? Mozda jug bude zatvoren ako snijega napada, pa cemo onda svi na svjeverac..

Koja bi to ludnica bila..
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Buu, ti i ja po stoju??? Smori me tvoj vjecni pesimizam...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Naravno da cemo svi doci to jedva cekamo, ali mene licno je bilo strah da ne napada snijeg pa da ne bude odgode kola za vikend.Capt_Billy je napisao/la:ko je naumio doci, doci ce i da cuskije padaju, majka mu stara..
Hvala Bogu pa se to nece dogoditi...

"My Favorite Ring is Always the Next One"
Evo i pitarcici uveli bezicni internet na stadion,u svemu nas mogu kopirat Kad su u pitanju trofeji tu im ne moze ni Koperfild pomoci 

to su efemerne stvari. bitno je da mi moramo i na tribinama i na terenu stisnuti redove. dolazi nam ekipa jaka na svim pozicijama i koju baš dugo u prvenstvu nismo pobijedili. mislim da se šanse i neće baš redati k'o na tekućoj traci i esencijalno je da se one iskoriste.
da, ara, tebi govorimo...
da, ara, tebi govorimo...

Teren ce biti katastrofa zbog vremena, zato vjerujem da ce samo jedan gol presuditi,i to nakon prekida nekog.. SVI NA JUG, KO IZDA P*ZDA !
vjeran samo Tebi i za sve Ti hvalaa
tip utakmice u kojem svraka ugurava neku frljoku za 1-0.
-
- Kontakt:
Ara iskoristava svoje prilike na ovoj utakmiciChWilla je napisao/la:tip utakmice u kojem svraka ugurava neku frljoku za 1-0.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.