Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la _dreamer_ » 06 mar 2014, 09:48

Neutral je napisao/la:Trebaju mu lopte, to stoji ali jučer nije dobio duela, odbija mu se lopta od noge kao da je drvo, ali glavni je kada treba odgovoriti ljudima koji mu zvižde jer hoda terenom.

Nije ni trebao igrati ako je povrijeđen.
Ono sto je cudno je to sto nisu ni doktor niti Pape spominjali da je povrijedjen, a sad odjednom neka druga prica. Nema mi to previse smisla...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 06 mar 2014, 09:50

Šta li je Džeko umislio sebi? "Ostalim na čast..." bilo je reprezentacije i prije tebe a biće i poslije, zvizdalo se mnogo boljim igračima od tebe kad zasluze, ko li si ti sunce ti jbemm....
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 09:53

@Dreamer

Zanimljivo je da je ostao u igri i nakon što je tražio da se zamijeni. Igrač željan igre Vedad (suspenzija) je nezadoovljno izašao a Džeko (povrijeđen?) je ostao u igri.

bilalx

Post Postao/la bilalx » 06 mar 2014, 09:53

Neutral je napisao/la:Trebaju mu lopte, to stoji ali jučer nije dobio duela, odbija mu se lopta od noge kao da je drvo, ali glavni je kada treba odgovoriti ljudima koji mu zvižde jer hoda terenom.

upravo! zasto nije najavljeno da je povrijedjen kao sto se radi sa drugim igracima...nego odjednom poslije utakmice se dize frka kako je igrao povrijedjen...ma daj...nije ovo prvi put da je dzeko indolentan u igri...kako u klubu tako i u reprezentaciji.....pogotovo je to postalo praksa u prijateljskim utakmicama...vecina reprezentativaca neozbiljno shvata prijateljske utakmice i dodje im ko da su otisli na ekskurziju...alkohol...zene...zajebancija...ko ne vjeruje, nek se malo raspita...

jesu li i drugi losi bili?...jesu!...a zasto dzeko pusi foru najvise?...zato sto je zvijezda...zato sto je to htjeo da bude...i samim tim njegovi postupci i odgovornost se puno vise analizira pa cak gleda i kroz mikroskop...on na to mora biti spreman i primiti kritike kao sto mu dolikuje a ne pravdati se i optuzivati druge ko kakva curica...

i ta prica kako nas je zaduzio...pa majku mu ****....ima ljudi koji su nas puno vise zaduzili pa to ne koriste da se izdrkavaju i rade sta im je ceif

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 mar 2014, 09:59

Neutral je napisao/la:@Dreamer

Zanimljivo je da je ostao u igri i nakon što je tražio da se zamijeni. Igrač željan igre Vedad (suspenzija) je nezadoovljno izašao a Džeko (povrijeđen?) je ostao u igri.
Da, mnogo zanimljivosti... Hiljadu zasto, a nigdje zato... No ono sto mi se ne svidja je sto se iznosi "prljavi ves" u javnost.. To nam ne treba... Neka sukobe rjesavaju u cetiri oka.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 10:00

Zna se ko ima odgovore na ta pitanja :)

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 06 mar 2014, 10:01

bparena je napisao/la:
19risha88 je napisao/la:"Hvala svim navijačima koji me podržavaju i koji su me uvijek podržavali. Ostalima neka je na čast. Došao sam povrijeđen i kao takav ipak igrao, sa čime je selektor bio upoznat i u dogovoru sa njim sam trebao igrati samo poluvrijeme. Zašto me selektor nije zamijenio tada, a i onda kada sam tražio izmjenu opet sa terena, to samo on zna. Mene svaki poraz boli, jer ja sam pobjednik u duši i niko to ne može osporiti, niti promijeniti. Ja sam za reprezentaciju uvijek igrao srcem i tako će biti i u budućnosti", napisao je Džeko.
Njemu treba da je cast da igra pred onoliko zmajeva. Bit ce i proc' a na tribinama ce i dalje ostati najbolji sinovi sto i dokazuju. I zivote daju za ljubav prema BiH a on ko maneken boli njega **** za sramotu i samo hodaj. :evil:
da si bogdom i ti dao svoj da ne moramo citati tvoja njasra ;)

admir1991
Kontakt:

Post Postao/la admir1991 » 06 mar 2014, 10:09

Kako su svi glupi sto govore on je nas zadužio dao je puno golova ovo ono,ili za susica odveo nas je na Sp,pa sta sad ako smo na Sp igraći mogu da se zezaju,da hodaju po terenu kao amateri,a susic blage veze nema,nezna postaviti ekipu protiv egipta i to oslabljenog egipta.Mogu misliti sta bi bilo da su im najbolji igrali.Zato nemojte biti glupi po tom pitanju hebo vas dzeko i susic i svi oni manekeni od sinoć,čast izuzecima a malo ih je,3najvise.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 06 mar 2014, 10:11

Principatus je napisao/la:Ovaj covjek nas je svojim golovima odveo na SP, a ne Safet. Samo neko ko o nogometu pojma nema moze Dzeki nesto nabacivati. Ljudi koji misle da jedan Dzeko mora biti neka vrsta carobnjaka, pa da izgladi greske koje je Safet jucer napravio. Covjek je igrao sa povredom, igrao koliko moze, i svaka mu cast na tome. Nasa igra nije imala sistem, nista jednostavno. Tako igramo vec od Slovacke, pa i duze. Samo sto su to jedni vidjeli, a drugi nisu. I nije lako ovim momcima posmatrati sta se pravi od reprezentacije.

Rekao sam prije ovoga da ce atmosfera patiti pod neradom, neznanjem i nepotizmom Susica.
I to se upravo desava.
Svi imaju svoje žrtve, tebi Džeko nije ni za šta kriv, ali jeste Sušić - a drugima obratno.
Istina je da tu ima i Džekinog i Sušićevog sranja...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 06 mar 2014, 10:12

Nemamo sta reci protiv Edina, safet je kriv! I koji **** igramo te prijeteljske sa ekipama koje nasi reprezentativci neshvataju ozbiljno.....
G BUSSA BUSS

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 06 mar 2014, 10:18

hroni je napisao/la: i dodje tamo neka dijaspora zvizdat legendi našoj,,jbm državo majku..........zviždi Safetu ebo vas on
Kad covjek malo drugacije pogleda, mogli bi rec da je Safet veca legenda od Dzeke sto se tice nogometa,zar ne?? I ja sam protiv Safeta i ovog nepotizma i glupih rjesenja i poziva al da se razumijemo odma, ako Safet zasluzuje zvizduke i psovke i sta vec ne onda to i Dzeko zasluzuje.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 06 mar 2014, 11:00

_dreamer_ je napisao/la:

Ono sto je cudno je to sto nisu ni doktor niti Pape spominjali da je povrijedjen, a sad odjednom neka druga prica. Nema mi to previse smisla...
Tvoj Sajo je napravio jos jedan presedan u svijetu fudbala, nakon sto je igrac trazio zamjenu selektor ga ostavlja...Necuveno...
Nisam jos vidio nista slicno, nigdje...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 mar 2014, 11:21

gringobih je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:

Tvoj Sajo je napravio jos jedan presedan u svijetu fudbala, nakon sto je igrac trazio zamjenu selektor ga ostavlja...Necuveno...
MOJ NIJE, nauci vec jednom da razlikujes ocigledne stvari. Ustvari, ti znas i umijes jer si pametan lik, ali ti je zgodnije ovako da zaokruzujes stvari onako kako se tebi svidja, a sve u cilju da sada u duhu pravog oportuniste iskoristis momenat i drzis neka kvazipredavanja. Pogledaj prvo kako sam ja komentarisao utakmicu pa mi se onda javi...

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2014, 11:24

Ono je sinoć sramota šta su neki uradili na tribinama, ovaj momak to nije zaslužio.

Ne bi Bgm da je samo on zakazao, da je ostalih 10 igrača igralo perfektno, al' da je sve on usr'o...

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 06 mar 2014, 11:31

gringobih je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:

Što je najgore nije tražio izmjenu za sebe, nego je tražio da ubaci nekog drugog tj. minut-dva poslije one scene ulaze Višća i Hajrović čini mi se. Znači KATASTROFA od utakmice i svega prikazanog u njoj.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 11:37

Kad su krenuli uci Visca i Hajrovic, Edin Dzeko je vec krenuo prema klupi da izadje, a Susic mu samo odmahnu da nastavi igrati, i izbaci Ibisevica. :roll:

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 06 mar 2014, 11:45

Sve je OK. samo neznam zasto se Edinov otac mijesa u Susicev posao? I neznam uopste sta njegov otac+mati rade non stop po hotelima repke?

Inace nemam sta prigovoriti Edinu, nije vala ni imao lopti da bi napravio razliku.
G BUSSA BUSS

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 06 mar 2014, 11:57

Hase10 je napisao/la:Sve je OK. samo neznam zasto se Edinov otac mijesa u Susicev posao? I neznam uopste sta njegov otac+mati rade non stop po hotelima repke?

Inace nemam sta prigovoriti Edinu, nije vala ni imao lopti da bi napravio razliku.
Jer Edin misli da je veci od repke eto zasto.
Zasto je kasnio 3 dana prije utakmice sa Slovackom u Zenici?
Zasto mu se bivsi zet vozao avionom sa repkom?

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 06 mar 2014, 12:21

Stalno se brkaju babe i žabe.Edin Džeko ima tu i takvu statistiku u repki i niko mu to nemože uzeti ni osporiti.Ali fudbal je takav sport u kojem zasluge vrijede 90 min.Svaka nova tekma nova nafaka,Ima li pravo Ronaldo da kaže svojim portugalcima dosta od mene.Nema i neće nego grize ko lud.Ko je sinoć gledao Olića zna o čemu govorim.Treba li spomenuti Ibrahimovića i način na koji ulaze u svaku novu tekmu.Dakle ne stoji da mu se ne smije zviždati.Smije i to više njemu nego ovim mlađima i manje plaćenim na kraju krajeva.
Šta radi njegov otac blizu Safeta.Da se razumijemo sve sam samo ne ljubimac ovoga što selektor radi ali niko,nikakav anonimus nema pravo da mu pridje kamoli nešto pametuje.Tu napokjon očekujem i reakciju FSBIH.Red mora postojati.Nek mu stari pokuša nešto objasniti Pelegriniju Elem iz tekme u tekmu i on i svi ostali moraju srce ostaviti i ostavljati na terenu,Sve ostalo je šuplja

Polo
Kontakt:

Post Postao/la Polo » 06 mar 2014, 12:39

Nije mi jasno samo sto ga nije Susic zamjenio kad je on sam trazio i to je kamera snimila da poslje jednog duela da ga sam trazi zamjenu.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, ovisnik, Proximic i 19 gostiju.