Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Paradajz
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Paradajz » 05 mar 2014, 23:25

marconato je napisao/la: Fejsa mora igrati upravo zbog Matića, da mu se da vise slobode u ofanzivnim akcijama, sto je on i pokazao veceras!
Ma nema potrebe, treba imati dva igraca koja mogu i napred i nazad. Kad jedan ide napred, drugi ostaje nazad i obrnuto, nema tu prevelike filozofije.
Ne treba Maticu ne znam koliko slobode, ne ocekujemo od njega da kreira, jer nije world class passer.

Ljajic levo, Markec desno i bog da nas vidi. Mada opet brinem, ne uliva mi Ljubinko nimalo optimizma, taktika danas "oslanjanje na individualni kvalitet".

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 05 mar 2014, 23:33

Ne treba ova utakmica da bude nikakav reper za bilo sta, jer je Druloviću prvenstveno bilo vazno da pobijedi i da se priblizi ostanku na selektorskoj poziciji!

Ova ekipa je vec manje vise uigrana, samo je problem sto su igraci neozbiljno shvaili ovaj mec i kao sto smo vec ustanovili, igrali bez zara, volje, zelje...

Ruku na srce, u poslednjih par utakmica pod Mihajlovicem smo igrali prije svega konkretnije u napadu, ali eto, treba dati sansu Druloviću, pa cemo vidjeti kako ce to izgledati do Juna, jer na kraju krajeva, tek je 3 dana sa ekipom... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

stole8455
Kontakt:

Post Postao/la stole8455 » 06 mar 2014, 10:36

Sve i da hoće ne može biti gori od Siniše, takva budala se jednom rađa. Treba ostaviti Ljubinka i pustiti čovjeka na miru da radi.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 mar 2014, 10:43

Slazem se!

Evo i kako su Mitrović, Jojić i druzina Blegijancima objasnili neke stvari ;)

[youtube][/youtube]

a evo i golova "staraca"

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 09 mar 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

SalePD
Kontakt:

Post Postao/la SalePD » 06 mar 2014, 14:01

Mogao je Đorđević bar malo da proslavi onaj gol, ipak je to gol za reprezentaciju.
RŠD Velež

Marijan Beneš

Stop nacional-šovinizmu!

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 06 mar 2014, 14:48

SalePD je napisao/la:Mogao je Đorđević bar malo da proslavi onaj gol, ipak je to gol za reprezentaciju.
Ali zato Mitar ima jako zanimljive prolave... :mrgreen: :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 mar 2014, 15:02

Mitar kao da lize p.... :mrgreen:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 mar 2014, 15:39

Bas mi se svidja sto je Markec ovako skroman i cvrsto na nogama, a ne neki razmazeni i nebedjeni klinac... ;)

[youtube][/youtube]

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 mar 2014, 21:32

Vidjelo se sinoć koliko je Srbija bolja u svakom smislu od Irske i to se trebalo kapitalizovati još ponekim golom u mreži domaćina, ali ni ovako nije loše izgledalo. Srbija je bila bolji tim, nisam nezadovoljan, jedino me malo iznenadila loša partija odbrane. Istina, Drulović je morao da krpi zbog povreda Subotića i Nastasića, Bane je prešao na stopera što mu nije primarna pozicija. Treba sačekati da se ova dvojica oporave i biće ok.

Slijedi američka turneja krajem maja i početkom juna. Prvo Jamajka pa Panama i na kraju poslastica, meč u gostima sa Brazilom.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 mar 2014, 21:41

Evo sada citam da ce nas od narednih kvalifikacija "oblaciti" UMBRO... :roll:

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 06 mar 2014, 23:27

marconato je napisao/la:Evo sada citam da ce nas od narednih kvalifikacija "oblaciti" UMBRO... :roll:
Nisu se gospoda iz FSS ugradila, ma kakav. :)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 mar 2014, 23:51

Između ostalih "Umbro" oblači reprezentacije Republike Irske, Norveške, Kanade, Gvatemale, Grenlanda, Bocvane, Azerbejdžana, Tadžikistana, Perua, Turkenistana, a od ove godine i selekcije Tunisa i Zimbabvea.

Probrano društvo. :lol: U vremenu kad sve repke iz okruženja nose nike i adidas (od sp i BiH prelazi na adidas najvjerovatnije), mi se odlučujemo za Umbro, marku koju je nakon dugogodišnje saradnje otkačila čak i njihova repka, Engleska. To dovoljno govori.
Možda je Umbro imao finansijski najbolju ponudu, ali postoji nešto i osim novca, a to je imidž reprezentacije, ali za imidž ljude iz Saveza zabole ona stvar, očigledno.
Estonija nosi nike, Albanija adidas... a mi umbro. yebem te živote.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 07 mar 2014, 00:10

Naravno. Kako drugachije, nego da se ide kontra razuma i celog sveta :?:

Ceo svet igra prijateljske tekme sa istim zharom kao takmicharske, jedino Srbi (narod najpametniji) igraju godinama na foru "lako cemo", pa vode putujuce cirkuse po Meksiku, Hondurasima, nekada Australijama, Korejama..gde se glat gubi - pa se posle chude shto su 40. na FIFA listama, a komshije im u top20; ceo svet ima selektore, jedino ovde caruje VD forma i to u 5 do 12 - pa posle selektori kukaju kako nisu imali vremena za adaptaciju; ceo svet fura NIKE ili adidas - ali Srbi prelaze na UMBRO; ceo svet pravi moderne multifunkcionalne stadione, bez atletskih staza - ali Srbi vole DDR gradjevine sa sljakastim atletskim stazama od po 6 traka a la Jagodina ili Uzhice - iako je bilo moguce za te pare napraviti chisto fudbalske, moderne, male i udobne stadione...pa zashto onda neshto menjati :?:

Ostanite Tole&co. i nastavite sa poslom. Fudbal u Srbiji nije umro. Vi imate istorijsku misiju da ga sahranite. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 mar 2014, 00:12

MaGiCa je napisao/la: Ostanite Tole&co. i nastavite sa poslom. Fudbal u Srbiji nije umro. Vi imate istorijsku misiju da ga sahranite. ;)
Nije umro. ali je umbro... :mrgreen: :roll:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 07 mar 2014, 00:29

MaGiCa je napisao/la:Naravno. Kako drugachije, nego da se ide kontra razuma i celog sveta :?:

Ceo svet igra prijateljske tekme sa istim zharom kao takmicharske, jedino Srbi (narod najpametniji) igraju godinama na foru "lako cemo", pa vode putujuce cirkuse po Meksiku, Hondurasima, nekada Australijama, Korejama
vidiš sad manipulišeš činjenicama... sve si ti u pravu, ali ja krive navode i činjenice moram.ispraviti..
kad je italija zadnji put dobila prijateljski meč? bosna? belgija? engleska tek sinoć poslije dužeg vremena, argentina kiks malo pa malo opet...
ja bih prije rekao da se prijateljske u sred sezone nikome živom ne igraju... i to se vidi po pristupu igrača... ok desi se tu i tamo dobar meč, ali uglavnom je to slika i prilika našeg sinoćnjeg
i ti stalno tražiš negativno... ni riječ nisi rekao o mladima jer si toliko pljuvao ćurčića da ti je teško reći postavka mu je bila za 10... iskupio se za prijašnja sr.anja
@alane izbaci slovo B iz Umbro i dobiješ simboliku našeg fudbala...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 mar 2014, 00:56

Da prosjecan stranac cita i razumije sta mi ovde pisemo, covjek bi ostao u cudu i zakljucio da s nama nesto nije u redu... ;)

- Imamo U19 selekciju koja je osvojila EP.

- Imamo U21 reprezentaciju koja u Belgiji pregazi istoimenu reprezentaciju o kojoj bruji cijela Evropa kako im je fudbal u ekspanziji i kako imaju mozda i najtalentovanije igrace u Evropi...
U toj istoj mladoj reprezentaciji nam igraju igraci koji su clanovi Citya, Benfice, Dortmunda, Anderlechta...i koja siguan sam, vec sada, u punom sastavu, moze dobiti pola evropskih A selekcija!

- Imamo igrace u Chelseau, Cityu, Romi, interu, Benfici, Dortmundu...

- imamo pun k... igraca u ligama petice i u ostalim evropskim takmicenjima....

....a mi pricamo i pisemo o umiranju srpskog fudbala :roll:

Ovakav paradoks (svi znamo zbog cega) je moguc only in Serbia :!:

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 mar 2014, 14:27

Zadovoljan sam drugim poluvremenom naše reprezentacije. Fejsa i Matić ključni igrači na terenu, cijelu utakmicu odradili odlično. Bane odigrao nešto slabije, ali mora se i njemu desiti jedan takav dan.
Što se ostalog tiče nadam se da će Ljubinko znati svoj status do kraja marta, jer ovo stvarno nema smisla što se radi u reprezentaciji.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 07 mar 2014, 23:32

DANTES je napisao/la:i ti stalno tražiš negativno... ni riječ nisi rekao o mladima jer si toliko pljuvao ćurčića da ti je teško reći postavka mu je bila za 10... iskupio se za prijašnja sr.anja
apsolutno. ćurčić je odličnom taktikom jednostavno pojeo svog kolegu sa druge strane. Belgija, za koju mnogi poznavaoci fudbala kažu da je najtalentovanija evropska repka u svom uzrastu, u srijedu se naprosto nije vidjela. I nije problem to što @magica kritikuje, svi to radimo. Po meni je mnogo bitnije to što se čovjek selektivno javlja na ovu temu (to sam mu davno rek`o), još od vremena Pižona, preko Siniše, a evo to se i sad nastavlja. ima nas ovdje još koji kritikujemo i onda kad ne bismo trebali, ali se bez razlike javljamo da prokomentarišemo i dobru i lošu igru repke.

očekujem da se ova diskusija brzo spusti na lični nivo. :lol:

DANTES je napisao/la:@alane izbaci slovo B iz Umbro i dobiješ simboliku našeg fudbala...

:lol: dobar, dobar.

marconato je napisao/la:Da prosjecan stranac cita i razumije sta mi ovde pisemo, covjek bi ostao u cudu i zakljucio da s nama nesto nije u redu... ;)

- Imamo U19 selekciju koja je osvojila EP.

- Imamo U21 reprezentaciju koja u Belgiji pregazi istoimenu reprezentaciju o kojoj bruji cijela Evropa kako im je fudbal u ekspanziji i kako imaju mozda i najtalentovanije igrace u Evropi...
U toj istoj mladoj reprezentaciji nam igraju igraci koji su clanovi Citya, Benfice, Dortmunda, Anderlechta...i koja siguan sam, vec sada, u punom sastavu, moze dobiti pola evropskih A selekcija!

- Imamo igrace u Chelseau, Cityu, Romi, interu, Benfici, Dortmundu...

- imamo pun k... igraca u ligama petice i u ostalim evropskim takmicenjima....

....a mi pricamo i pisemo o umiranju srpskog fudbala :roll:

Ovakav paradoks (svi znamo zbog cega) je moguc only in Serbia :!:

I plus ima nas koji nismo zadovoljni igrom Srbije u Dablinu, iako je repka dominirala, bila daleko bolji rival većim dijelom utakmice i na kraju zasluženo pobijedila, ne bilo koga. Nije ni čudo što smo nezadovoljni, mi smo evropski Brazilci. :lol:
RIP Adis Selmanović

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 08 mar 2014, 22:05

Đorđević postigao 10-ti ligaski gol za Nant ove sezone... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 09 mar 2014, 22:23

Miroslav Radović opet strijelac za Legiju, Šćepović pogodio sa penala za Hihon.
RIP Adis Selmanović

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.