tony-mortale je napisao/la:hajd da ja završim jer vidim da bi se ti svađo, vedo je najjači igrač ne samo hof. već bundeslige pa možda i evrope, trenutno igra u životnoj formi, dribla, asistira, iz polušanse zabija...sahbaz2509 je napisao/la:Ja lijepo napisah razloge sto ni Vedo ne zabija a ti opet se sad vracas na proslu sezonu.Pa bolan i Hoffenheim je drugacije, ubojitije, bolje igrao prosle sezone , imao je Vedo kijamet lopti na svakoj tekmi i sansi i golova.Kako ne razumijes covjece boziji, sad su slabi , vidis da ne mogu sanse stvoriti kako treba za 90 minuta.Da li ti uopste gledas utakmice Hoffeneheima, jesi li gledao svih 90 minuta bar zadnje tri utakmice koje su sa 0 izgubili?tony-mortale je napisao/la:to sve stoji al nije on bio džeko ni prošle sezone pa je zabio bar 5-6 komada koje mu niko nije namjestio, jednostavno je uvijek bio na pravom mjestu, koristio greške protivnika i sl. a sad ni to više ne radi, jednostavno ga je ozljeda totalno uništila i to više psihički nego fizički, nije više onaj isti vedo
i tako možemo do sutra al znaš i ti ko i mi svi ovdje jer imamo svi oči da poslije ozljede nije ni sjena onog starog vede, i svi bi mi volili da se on što prije vrati u staru formu al to se poprilično oteglo a nema nekog značajnijeg napretka, pusti priču slabo igra cijeli tim i sl. slab je i volfsburg sad pa edin se uvijek nekako istakne i dokaže klasu. al da ne idem ovako glup i sljep s vama pametnima u raspravu ja vedi želim svu sreću ovog svijeta i da se vrati čim prije jači nego što je i bio
Cuj ja se navio da svadjam a ti eto nisi a samo si se natakario da vedu kritkujes.A da ne upitam sto Salihovica ne kritkujes ( koji je po meni trenutno mnogo gori od vede) da mozes ti reci pa salihovic je do skora bio povrjedjen pa eto i vedo je imao mnogo tezu povredu i duze bio mnogo duze van terena pa eto opet ti nemas razumjevanja zasto nije u istoj formi kao onda, zasto ne zabija itde.Ali ja to razumijem i akd ti navedem cinjenice da uz sve to nabrojano takodje i cjeli tim slabo igra i stvaraju malo sansi onda ti kad nemas drugih argumenata pocnes provocirati eto kako je vedo najbolji, ovo, ono.Jarane nauci se pricati uz cinjenice.I opet spominjes dzeku a ja ti lijepo u prethodnoim postu napisa da ne mozes vedu sa dzekom sad porediti jer Dzeko jeste mnogo veca klasa ne samo od vede nego i od nekih svjetskih zvjezda.Zasto ne kritikujes Misimovica da je dno dna kako igra trenutno, eto svi su po tebi ok samo Vedo nevalja i od njega uvjek se ocekuje najvise bez obzira na sve sto se trenutno desava oko njegovog tima , budi ti druzi malo realniji ipak i sa vise razumjevanja.Ko god poznaje Vedu , taj takodje zna da ce vedo opet biti onaj stari jer vedo je takav on se nikad ne predaje, uporan je ko KONJ , vjeruj mi kad ti ja kazem.