Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Lillard0
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Lillard0 » 04 mar 2014, 20:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Link?
http://store.nike.com/pt/en_gb/pd/croat ... gid-873486" onclick="window.open(this.href);return false;

;)
RIP CITY!

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 05 mar 2014, 22:11

ovaj drmić bi nam zlata vrijedio.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 mar 2014, 22:30

Meh, klasicna prijateljska, u ozbiljnoj utakmici i s prvih 11, mislim da bi dobili to jedan razlike otprilike, mada smo i ovako trebali kapitalizirati u drugom poluvremenu apsolutnu nadmoc kad je usao Modric. To je trebalo sa Modricem, Rakiticem i Kovacicem zapoceti, pa tko ga j.ebe, uvjeren sam da bi odmah u startu nametnuli svoj ritam, ovako smo tek u drugom poluvremenu bili dominantni.

Ima tu jos dosta propusta, losih stvari, obrana nema kohezije, ispada se u postavljanju i preuzimanju igraca, ali ide se naprijed ipak, Stimceva Hrvatska bi ovo, uvjeren sam, izgubila uvjerljivom razlikom, ovako je miroljubivi X i nastavlja se dalje sa radom u miru, ne treba spektakl ocekivati u prijateljskoj utakmici najednom, bitno da se radi bez pritiska i negativne atmosfere i prozivanja i medjusobnih optuzivanje te afera kako je bilo ne tako davno, kao sto vec rekoh, druga je to prica kad se dodje na SP, tu vec sve krece iznova i puno toga se tu moze dobiti i popraviti dojam.
Svakome ne odgovara neki igrac iz nekog razloga, bilo objasnjivo il neobjasnjivo, meni evo npr. ne odgovara Perisic. Radije bi na njegovom mjestu gledao i Halilovica, nego da to ovako izgleda, a imamo hvala Bogu dovoljno kvalitetnih opcija i zamjena na toj poziciji, ne znam, ne vidim njegovu poantu i duplo bi opasniji bili da je kombinacija primjera radi Srna naprijed, a Vrsaljko nazad, Ilicevic na datoj poziciji, cak i Rebic, Halilovic.

Ovoga Drmica kao da sam prozvao. :lol: Imao je dvije odlicne reakcije kod pogodaka i par puta onako ekstra zadrzao loptu (doduse i 3, 4 puta je bas amaterski prosuo), al oba gola su plod nase gluposti, prvi mu je dodao Males, doslovno, a onaj drugi mi je naprosto nevjerojatan, iz panicnog izbacivanja do gol sanse, ali eto, sve to treba zabiti u svakom slucaju. Da bi dobro dosao, bi, svakako, klupa nikad ne moze biti preduga, ali osobno smatram da je Rebic duplo talentiraniji i da ce nam vise koristiti, iako nisu isti profil napadaca, plus, kao sto rekoh, da je zaista imao toliku zelju igrati za Hrvatsku, mogao je to vec izboriti i nekako naznaciti, ovako momku svaka cast i sretno.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 05 mar 2014, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 mar 2014, 22:35

Nova pobjeda mlade reprezentacije Hrvatske protiv vrsnjaka iz Engleske! (1:2)

NAKON pobjede (2:1) u ponedjeljak u izborničkom debiju Zorana Vulića, mlada hrvatska reprezentacija ponovila je rezultat u srijedu, a osim raspleta, identičan je bio i zaplet: Englezi su poveli, Hrvatska preokrenula.

Na St. George's Parku strijelac za vodstvo Engleske je bio Sonupe. Ali, Hrvatska je brzo odgovorila i izjednačila preko Brodića, na asistenciju Malokua.

Pobjednički je pogodak u nastavku postigao Lulić, na dodavanje Ćorića, u akciji dvojice igrača koji su na poluvremenu ušli s klupe za pričuve.

Engleska: Grainger, Smith Brown, Chilwell, Whatmough, Morris, Colkett, Brown, Anderson, Sonupe, Rittenburg i Kiwomya. (Još su igrali: Barker, Alli, Gray i Brannagan.)

Hrvatska: Miškić, Stolnik, Mamić, Šunjić, Ćaleta-Car, Prce, Jakoliš, Knežević, Brodić, Roguljić i Maloku. (Još su igrali: Ćorić, Blažević, Vlašić, Lulić, Balić i Džijan.)

---------------------

Bravo i mladim vatrenim, makar su to sve prijateljske i nebitni rezultati, svejedno godi.
...Život za Široki...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 05 mar 2014, 22:37

stari moj drmić ima tek 21g, a već je među najboljim strijelcima bl, i to u jednom nurnbergu. izuzev mandže ne bih rekao da je ijedan drugi naš napadač bolji od njega. ali, kao što kažeš - igra za švicarsku i to je gotova priča.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 mar 2014, 22:41

Sve OK, vidi se na njemu zaista da je velik potencijal i vec sada odlican napadac, iako, koliko god ovo zvucalo kontradiktorno prethodno recenom, ako cemo realno tek je u zadnje vrijeme bas ''eksplodirao'', nitko fakticki ga nije dozivljavao prije toga (ne kazem da je to opravdanje, poanta je da imas cak u HNL-u takvih potencijala, ali je pitanje da li bi se ili ce se razvijati kao Drmic i kakvu ce sansu i gdje u buducnosti imati), ali nije da smo deficitarni bas toliko na poziciji napadaca, a kazem, ne bi ni njega ubilo da se na neki nacin objavio ''dostupnim'' ako mu je zelja bila kockasti dres (iako vjerujem da jest, da ga sada upitas privatno, nema sanse da bi jedan covjek odavde, a da je etnicki Hrvat, u stranoj drzavi odbio igrati za jednu Hrvatsku), a zaista mi nekako neuvjerljivo da ga nitko bas nije ni priupitao za cijelu njegovu situaciju, pa makar u mladoj reprezentaciji, no nebitno sada.
...Život za Široki...

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 05 mar 2014, 22:49

Bila je dobra utakmica. Prvo poluvrijeme lose, drugo odlicno, rekao bihvelike suprotnosti. Glavno da je Kovac uvidio pogreske i da ce u narednim utakmicama to ispraviti. Posebno me se dojmila recenica da nema opustanja ni u prijateljskim sto su pojedinci uradili danas. Olic me jos jednom odusevio, jedva cekam da ode u Premiership 8-) .

Svicarska je tu negdje po kvaliteti s nama, mada smo ovo mogli uzeti, ali falilo je malo mirnoce. Sljedeca postaja je Mali, igra se doma i vidjet cemo, dugo do tada.

Sto se Drmica tice, velika steta sto je izabrao Svicarsku, ali tako je kako je. Sretno mu i da briljira u Brazilu :) .
RIP CITY!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 mar 2014, 23:05

Nit sam nesto zadovoljan, nit sam pretjerano razocaran. Kao sto netko vec napisa, nasa klasicna prijateljska. Lose smo usli u susret bez najbitnijih igraca. Poslije smo se probudili i ako nista pokazali da i ako neka utakmica u Brazilu krene lose ipak mozemo ocekivati da se ekipa digne. Olic je danas jednostavno rasturio, zabijao je, trcao, probijao, bio je najbolji na terenu. Pranjic mi je malo zakazao, nije bas pokazao da je u formi, al ovo je prijateljska, nadam se da ce bit bolji za 99 dana.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 05 mar 2014, 23:40

Dosta je grešaka Pranjić imao i po meni je najgori danas bio od naših.I iako je protiv Islanda vrlo dobro odradio posao po meni je i dalje Strinić bolje rješenja na tom lijevom beku.Nadam se da će dobit priliku u idućim prijateljskim utakmicama da se pokuša izborit za mjesto u prvom sastavu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 mar 2014, 23:47

Ne mogu ja ni tog Strinica nesto. :lol: :mrgreen:
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 mar 2014, 14:25

Meni je on u većini utakmica solidan i mislim da se stvarno previše po njemu sere bez razloga.Najviše se pamti zadnje EP koje je jako dobro odigrao,ali eto o tome nikad ni riječi nije bilo kad se o njemu govori.
Pranjić pak previše oscilira i imao je dosta utakmica za reprezentaciju gdje se izvedba kretala od loše do užasne.On mi je više za krilnu poziciju ako već mora biti tu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2014, 14:31

Ne kazem ja da on ne odigra pristojno u najmanju ruku, kazem da je jedan od onih koji mi ne odgovara iz nekog razloga. :) Nije rijesena pozicija, nismo mirni.
Pranjic jebga nije bek, postoji razlika tu. Pomakni ga naprijed na krilo i sve OK.
...Život za Široki...

kennyM
Kontakt:

Post Postao/la kennyM » 06 mar 2014, 14:41

od Pranjića i Strinića bi se moglo napraviti dobrog lijevog beka kad bi se od svakog moglo uzeti najbolje osobine, a ovako morat ćemo trpiti jednog ili drugog. Pranjić se dobro pridodaje u napadu i ima bolji ubačaj, Strinić je čvršći pozadi i manje ispada nego Pranjić. Jednak problem imamo i na desnom krilu, možda je tu najbolje žrtvovat jednog veznjaka, nego da igraju Iličević ili Perišić, Ola može samo na lijevom krilu igrat, Srna nije ni sjena onog Srne od prije tri ili četiri godine tako da ni on to ne može igrati. Schifo mora igrat stopera, mislim da je jako podcijenjen igrač, a ne sjećam se njegove loše utakmice.
audere est facere!
Joe!

Lillard0
Kontakt:

Post Postao/la Lillard0 » 06 mar 2014, 15:47

Jeste vidjeli poruku za Jovanovica jucer na utakmici . A kad nisam oplakao :lol: :lol: ..
RIP CITY!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 06 mar 2014, 16:13

kennyM je napisao/la:Schifo mora igrat stopera, mislim da je jako podcijenjen igrač, a ne sjećam se njegove loše utakmice.
Baš to.A i on je kao i Strinić jako dobro odigrao zadnje EP što nitko nikad u niti jednoj raspravi nije spomenuo nego su uvijek Strinić,Schildenfeld i slični po defaultu loši igrači,nisu za reprezentaciju i treba nekog drugog zvat umjesto njih.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2014, 22:24

Ima i tu istine.
Doduse Schifo mi ne smeta, on je uvijek jako dobar u reprezentaciji. Nego eto mozda ga prati takav glas jer, eto, jednostavno nije neko ''svjetsko ime'' poput Corluke, Srne, neovisno u kakvoj formi danas igrali.
...Život za Široki...

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 06 mar 2014, 22:58

od sertica ništa za svjecko. šteta, jer na njegovoj poziciji imamo jedno veliko ništa.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 06 mar 2014, 23:11

Ne znam sta FIFA glumi i u biti sto HNS ne urgira da dobije dopustenje, nema nikakvog razloga da se to ne rijesi po zurnom postupku, sve kriterije ispunjava.
...Život za Široki...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 07 mar 2014, 12:32

Neka ga makar onda za početak kvalifikacija "osiguraju".

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 07 mar 2014, 12:40

A zbog cega je izgubljen za SP? Zar nije moguce te papire sredit prije 6 mjeseca?

Jbt. natezu se sa tim vec pola godine (ako ne i vise) i ovi iz Fife ih vuku za nos.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []