Izet Hajrovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

autogol
Kontakt:

Re: Izet Hajrovic

Post Postao/la autogol » 05 mar 2014, 23:29

Cestitke momak za vecerasnju predstavu,nisi mogao sam,ali si pokazao pojedincima kolika muda imas,kako se igra za reprezentaciju i da nijednog protivnika ne respektujes preko granice,samo tako nastavi,da te povrede zaobidju aBd. ;)

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 mar 2014, 00:02

On ima onu drskost kad nema rjesenja uzme loptu predribla i raspali i to mi se svidja ali SUsic ga ne cijeni stavlja da Ibisevic igra krilo ,a ima ovakvog momka ili da mu HAdzic i SUsic drze vezni red ,a ovaj momak na klupi..

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 mar 2014, 00:15

Nisam te poštovao kad si obukao švicarski dres, nisam te poštovao ni kad si se odlučio za naš. Nisam iz razloga jer je ta odluka bila pola iz ljubavi a pola iz koristi, a takve ja lično ne gotivim, mada ih je sve više takvih u reprezentaciji, ali dobro druga tema..

Međutim, dokazao si da voliš ovu državu i da bi krv prolio za dres koji nosiš.
Učinio si Papeta najboljim i najuspješnijim selektorom kojeg je naša država imala, da ti si to uradio.
On je sad mudonja i može pričati i raditi šta hoće, zvati koga hoće, a zbog tebe Izete, tvojom zaslugom, ne njegovom.

Jer njegova popišana igra prvo u Zenici, pa onda u Slovačkoj (gdje su nam ti, nikad lošiji Slovaci, objasnili kako se igra nogomet i kako se igra taktički) bi bila krunisana baražem da se ti Izete nisi ukazao. To ti je bio dar od Boga nakon što si proučio, onu već sad legendarnu Fatihu, i donio nam radost koju niko nije, nikad.

I kako ti je to vraćeno ?
- Protiv Lihtenštajna klupa (30 minuta) ,
- protiv Litvanije klupa (0 minuta),
- protiv Argentine klupa (20 minuta, Višća drugoligaš igra od početka).

I onda ovo noćas. Prvo te Mancini lijepo syeba protiv Chelsea, patiš se sa tim pravilom o strancima, i dođeš u repku, na yebenu prijateljsku utakmicu, fali nam Mire, fali nam Miske, i bez obzira na to, Izet susret gleda s klupe, i posmatra igrača Hajduka kako nam svima plodi rodbinu, zajedno s Papetom.

Možda si se i pokajao jer si odabrao ovu ne našu nego Safetovu reprezentaciju, jer ovo sad već je postala njegova privatna reprezentacija , moja, tvoja, ne. Izvini jarane što je tako, ako te neko razumije, razumijem te ja a i mnogi drugi jer sad 90% ljudi vidi ovo što se dešava.

Sanjin Prcić je to vidio, i reagov'o kako je reagov'o. Pretjerao, ali neka je ! Ne krivim ga, jer ovo je sramota.

A ti ćutiš Izete, gutaš. I zato te još više poštujem. A vratiće se to tebi a i nama jednog dana, ako Bog da.

Za kraj, ostaje mi samo da gledam sliku koja mi je najdraža na svijetu, draža i od videa. Jer video prođe a u sliku mogu gledati zauvijek, sliku koja me čini ponosnim Bosancem i Hercegovcem, hvala ti.

slika
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 06 mar 2014, 00:38

meni nikako ne ide u glavu kako vec 3,4 utakmice za ovog momka nema mjesta u prvih 11 nase repke :? :roll:
Tacno bi i ja uradio sto i Prcic da sam na mjestu Hajrovica, jbt pa ponizenje je da jedan Susic i Vrsajevic igraju ispred njega.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 06 mar 2014, 00:44

druže, nikome to ne idu u glavu, ali eto, trenerski mag kakav je Pape najbolje zna :lol:

Sve sam Safete :lol:

NoName
Kontakt:

Re: Odg: Izet Hajrovic

Post Postao/la NoName » 06 mar 2014, 00:52

Amar Dzeko je napisao/la:Nisam te poštovao kad si obukao švicarski dres, nisam te poštovao ni kad si se odlučio za naš. Nisam iz razloga jer je ta odluka bila pola iz ljubavi a pola iz koristi, a takve ja lično ne gotivim, mada ih je sve više takvih u reprezentaciji, ali dobro druga tema..

Učinio si Papeta najboljim i najuspješnijim selektorom kojeg je naša država imala, da ti si to uradio.
On je sad mudonja i može pričati i raditi šta hoće, zvati koga hoće, a zbog tebe Izete, tvojom zaslugom, ne njegovom.

Jer njegova popišana igra prvo u Zenici, pa onda u Slovačkoj (gdje su nam ti, nikad lošiji Slovaci, objasnili kako se igra nogomet i kako se igra taktički) bi bila krunisana baražem da se ti Izete nisi ukazao. To ti je bio dar od Boga nakon što si proučio, onu već sad legendarnu Fatihu, i donio nam radost koju niko nije, nikad.

I onda ovo noćas. Prvo te Mancini lijepo syeba protiv Chelsea, patiš se sa tim pravilom o strancima, i dođeš u repku, na yebenu prijateljsku utakmicu, fali nam Mire, fali nam Miske, i bez obzira na to, Izet susret gleda s klupe, i posmatra igrača Hajduka kako nam svima plodi rodbinu, zajedno s Papetom.

Možda si se i pokajao jer si odabrao ovu ne našu nego Safetovu reprezentaciju, jer ovo sad već je postala njegova privatna reprezentacija , moja, tvoja, ne. Izvini jarane što je tako, ako te neko razumije, razumijem te ja a i mnogi drugi jer sad 90% ljudi vidi ovo što se dešava.

Sanjin Prcić je to vidio, i reagov'o kako je reagov'o. Pretjerao, ali neka je ! Ne krivim ga, jer ovo je sramota.

A ti ćutiš Izete, gutaš. I zato te još više poštujem. A vratiće se to tebi a i nama jednog dana, ako Bog da.

Za kraj, ostaje mi samo da gledam sliku koja mi je najdraža na svijetu, draža i od videa. Jer video prođe a u sliku mogu gledati zauvijek, sliku koja me čini ponosnim Bosancem i Hercegovcem, hvala ti.

slika
Bravo.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 06 mar 2014, 00:54

Od silne muke sam na ovu nepravdu i zaboravio. Dobar tekst Amare! Hajra bi se trebao oprostiti od reprezentacije dok je Susic trener :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 06 mar 2014, 02:16

Potpis Amare. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 06 mar 2014, 03:01

Amare svaka cast . Senitmentalno da al u sridu. Sve je to tako. Izete , raja je na tvojoj strani a teleca glava ionako brzo ide.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 06 mar 2014, 03:23

Sramota je da Hajrovic sjedi na klupi, a baš nam desno krilo fali. A Pape strucnjak gura 3 igraca u sredini koji svi istu poziciju igraju (salihovic, medunjanin, tino-sven). I još on stavlja igraca koji je kralj šesnesterca(ibisevic) na krilo.

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 06 mar 2014, 04:27

Jeli istina da je Tinkidd odigrao vise minuta u jednoj tekmi od Izetovih 4, 5 :?:

Laze Safet da je Tinkidd igrao DM vuvlao ko muha bez glave ni jedne lopte on nije presjekao :oops: nas DM.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 mar 2014, 04:43

Da preseli Ibisevic na klupu i umjesto njega da igra Hajrovic neko bi napisao srceparajuci tekst o Vedi koji nas je odveo na SP dok umjesto njega igra Izet koji je dosao iz interesa.
I onda bi neko dodao, nema druge Vedadu nego da se oprosti iz protesta. To je izgleda postala nova moda.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 06:28

Više se zalagao od mnogih koji su počeli utakmicu. Prijateljska je, pa se nadam da je Pape isprobavao nešto jer ovaj momak je zaslužio više minuta u igri.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2014, 08:58

calcio je napisao/la:Da preseli Ibisevic na klupu i umjesto njega da igra Hajrovic neko bi napisao srceparajuci tekst o Vedi koji nas je odveo na SP dok umjesto njega igra Izet koji je dosao iz interesa.
I onda bi neko dodao, nema druge Vedadu nego da se oprosti iz protesta. To je izgleda postala nova moda.
Nemoj ba biti poput onih koji za sve krive Sušića. Uvijek si znao gledati i razumiješ se u fudbal, ne znam što ti trebaju ovakvi izleti u nerealnost i neke druge pyzdarije. :oops:

Šta ako neko nešto doda? To ide njima na čast. Svakako se ništa ne radi preko foruma; forumska riječ nikog nije ubila niti će.

Ne treba slijepo braniti Papeta, posebno ne kada napravi mali milion pogrešnih stvari. Ali, razumijem te. Povukle su te "diskusije" o Papetu i njegovoj krivici za proteste u BiH i Ukrajini. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2014, 11:08

Amare svaka cast ono sto se kaze u sridu momcino.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mandraX
Kontakt:

Re: Odg: Izet Hajrovic

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2014, 11:19

Amar Dzeko je napisao/la:Nisam te poštovao kad si obukao švicarski dres, nisam te poštovao ni kad si se odlučio za naš. Nisam iz razloga jer je ta odluka bila pola iz ljubavi a pola iz koristi, a takve ja lično ne gotivim, mada ih je sve više takvih u reprezentaciji, ali dobro druga tema..

slika
To je to, bravo!

Ovaj momak zaslužuje prvih 11.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 06 mar 2014, 18:18

kimbo je napisao/la:Amare svaka cast . Senitmentalno da al u sridu. Sve je to tako.
Yebiga, u vezi repke i ne mogu drugačije nego sentimentalno, pogotovo što se tiče ovakvih nepravdi.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 06 mar 2014, 18:21

Amara u čitanke
Nad tobom sunce najljepše sja

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 08 mar 2014, 15:05

Kako je Sven Tino Sušić primljen u tim? Je li imao problema s ostalim igračima?

- Nije da to govorim zato što je sin mog brata, ali Tino je dobro dijete. Primljen je kao i svaki drugi igrač. Koliko ja znam, samo je Izet Hajrović imao problema po dolasku u selekciju :cry:

Ono što se zna a to je javna tajna je ovo sto je Susic potvrdio ovom izjavom.
Kloc namjerno nije došao 1 dan okupljanja, a možda ga Spaha molio da svrati malo..

Sami sebe rušimo a šta reci za Džeku i kapitena Spahu, a Izet ga momacki zabi onda :D

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 08 mar 2014, 15:17

Od sve svadje izmedju Susica i Dzeke najvise mi je zao njega,on trpi i sve se svodi na tome da je on glavni krivac za ovo,da je cijela reprezentacija bila protiv njega,sad kontam sto Visca igra prije njega

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Muumii i 20 gostiju.