NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2014, 01:44

Ravensi potpisali novi ugovor sa Pittom, 5 god i 32 mil, Maclin produžio za još god sa Philom, Sheahawksi otpustili Ricea i Bryanta, Saintsi očekivano stavljaju tag na Grahama, a Jetsi na Folka, Panthersi potpisali Ganoa na 4 god, Butler ostaje u Boltsima.

Patsi otpuštaju Gregorya, 3 mil ušteda :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 01 mar 2014, 01:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:Patsi otpuštaju Gregorya, 3 mil ušteda :mrgreen:
Ode ovaj novac sav na produzenje ugovora Talibu...
Takodjer se spekulise da zelimo trade-ovati Amendolu, no nazalost ja u ovu pricu ne vjerujem - nismo mi te srece.

Imam neki osjecaj da bi Sanders mogao zavrsiti kod nas. Sta ti mislis o tome ?
"My Favorite Ring is Always the Next One"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 mar 2014, 02:16

amerosm je napisao/la:
Imam neki osjecaj da bi Sanders mogao zavrsiti kod nas. Sta ti mislis o tome ?
Ne bih imao ništa protiv toga, šteta što prošle sezone nije to bio slučaj :|

Inače SC za ovu sezonu je 133mil$, iduće sezone bi trebao biti 140, a 2016 čak 150mil$ :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 mar 2014, 05:32

gledam ovaj video kao neki momenti a uglavnom Mike Brown je tu uvjek da pokupi loptu..da nam je sad jedan ovakav SS I FS kao sto je Mike Brown bio..lik je bio strasan strasan..lik je igrao bukvLNO sve svugdje ga je bilo..samo sto lik nije imao srece povrede su ga unistile..plakao je zadnju povredu kad je imao znao je da cemo ga osp[ustiti, ali barem smo prema njemu i Knocksu bili fer ostavili smo ih povredjene dali im da zarade pare jer zaista nisu imali srece u karijeri..Brown nam je tako nedostajao u onom SB protiv Coltsa :(..meni je bio najdrazi igrac Bearsa u ovo vrijeme koliko ih pratim..jednostavno i na ovom video ima kad zaplaka lik jer su ga unisitile povrede..kad se sjetim vraito se spremio se i prva utakmica protiv Chargersa na gosotvanju on cuva tad MVP -a Tomlinsona ..u dzep ga je stavio nije mogoa mrdnuti sve dok se nije povrijedio Mike Brown tek ond aje i ovja poceo igrati utakmicu..sve je trcao hvatao dok mu ovja nije izlaizo u susret :)..kazem daj nam boze jednog ovakvog na draftu ili barem pribizno nalik njemu i ja prezadovoljan :)

[youtube][/youtube]

i ovaj video o Brownu mora se pogledati :(

[youtube][/youtube]

gledam mu ovu frizuru pa s esjecam da su svi u znak njega tu seoznu poceli praviti ovako kosu kao on..jednostavno zao mi ga je sta da kazem ebiga

[youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;[/youtube]

i trenutak kad mu je karijera bila gotova :(

[youtube][/youtube]
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 03 mar 2014, 23:10

Boldin ostaje u Ninersima, još 2 god, 12mil$, 9 garantovano. Grimes ostaje u Finsima još 4 god, a Pollard u Titansima.

Eaglesi potpisali Thorntona, dok Coltsi neće da taguju Davisa, kao ni Billsi Byrda.

I novi dresovi Bucsa

slika
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 mar 2014, 14:21

****: Aqib Talib wants top-of-the-market deal
Navodno Talib trazi slican ugovor kakav je dobio Grimes u Dolphinsima. Grimes je ugovor koji je vrijedan 8 miliona $ godisnje na period od 4 godine uz garantovanih 16 miliona $.

Prema ovom izvoru Patriotsi su spremni Talibu ponuditi trogodisnji ugovor koji je vrijedan 21 milion $, ali problem nastaje kada je pitanju garantovani novac, jer Patriotsi nece da daju prevelik iznos s obzirom na njegove povrede.

Nadam se da ce se na kraju uspijeti dogovoriti i da ce Talib potpisati novi ugovor...

PS: Takodjer se diskutuje oko rekonstrukcije ugovora Wilforka, bar ako je vjerovati medijima...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 mar 2014, 21:24

bravo za Bearse koji su otpustili ovog idiota od puntera..lik nas je kostao mnogo..pa ne moze on vise od 30 yardi izbit nema sanse hahahahaa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 06 mar 2014, 14:55

SaltCityAttack je napisao/la:bravo za Bearse koji su otpustili ovog idiota od puntera..lik nas je kostao mnogo..pa ne moze on vise od 30 yardi izbit nema sanse hahahahaa
Isto tako nismo produzili ugovor sa Hester-om.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 06 mar 2014, 18:57

da ali eto mogao je on i ostat da igra jos koju poziciju kvalitetno..nismo ga probali na CB a takav je draftovan jer je to igrao na Collegu..ebiga nedostajace on nama ipak jer njega se boje i kickeri ili ispucavaju krace nego drugim ili skroz u cosak pa prave greske a on uvjek otrci nesto pokrene ebiga..recimo on nam je u par utkamica bio jako vazan kad je pravio returne po 40 yardi pa nam je bilo lakse doci do nekih poena ..uglavnom sretno mu sad nam je potrebnija odbrana tako da se ne moze placati neko ko samo radi ono sto on radi..imamo mi tu jos opcija
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 06 mar 2014, 23:14

D'Qwell Jackson agreed to terms with the Indianapolis Colts on March 6, 2014. Details of the contract have yet to be reported.
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2014, 03:24

znaci Bennet je novi Bear :)..ovi ga nisu potpisali i sad ce Bearsi ispuniti zelju dvojici brace da igraju skupa :)

da nam je jos Jairus Byrda da buder SS i to bi bilo to..i onda draft moze u provj rundi QB za buducnost i ostalo odbrana :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 07 mar 2014, 08:05

SaltCityAttack je napisao/la:znaci Bennet je novi Bear :)..ovi ga nisu potpisali i sad ce Bearsi ispuniti zelju dvojici brace da igraju skupa :)

da nam je jos Jairus Byrda da buder SS i to bi bilo to..i onda draft moze u provj rundi QB za buducnost i ostalo odbrana :)
Jairus je preskup, mislim da će uzeti T.J. Warda, a Benneta će teško potpisati, to bi značilo bye bye i Meltonu a i Peppersu...
nešto razmišljam da će Trestman uzeti u 3. ili 4. rundi onog Jordan Lyncha što je sličan po igri Manzielu, a igrao za Northern Illinois...

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 mar 2014, 15:48

I onako postoje glasine da ce Peppers-a otpustiti.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 mar 2014, 22:13

**** 18m koliko ima vec za ovu sezonu sa bonusom Peppers...mozemo za to dovest Benneta I Warda I ja prezadovoljan :)...ma brat ce uticat na ovog jer oni zele skupa igrat ja sam slusao na radiju dok je pricao jos prije SB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 08 mar 2014, 03:40

slika

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 mar 2014, 05:12

kad_kako je napisao/la:slika

eh kad bi Coltsi ovo utrosili bili bi premocni ..samo sto trebaju potpisati i Lacka i na to trebaju razmisljati..Packersi gledja kod njih prostora u pm..samo i oni imaju potpisati svojih cak 19 slobodnih igraca sto im moze uzeti sve ovo sot imaju..od tih 19 igraca sigurno je 5 igraca koji su jako vanzi ili neko kojima je ugovor na isticaju slijedece godine kao Nelson..ove godine je to James Jones , Finley, Raji znaci i Nelsonu trebaju dati pare, pa zatim Shields i td..znaci samo ako budu ostavljali ove sve igrace bogami mogli bi potrositi sve sto imaju .

Mi znaic ako odpustimo Peppersa imat cemo preko 20m slobodno da popunimo te rupe u odbrani..Meltona vjerovatno nece niko ni uzet imao je ACL tako da mozda ga mozemo i zadrzat za manje para ako bude zelio..ebiga sva sreca nismo ga potpisali prosle godine velike smo srece imali
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 mar 2014, 23:36

Bryant potpisao sa Jagsima na 4 god, dok se kod Saintsa sprema čistka, Thomas, Moore, Harper i Sproles su na izlaznim vratima :)
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2014, 00:42

rio_Ferdy88 je napisao/la:Bryant potpisao sa Jagsima na 4 god, dok se kod Saintsa sprema čistka, Thomas, Moore, Harper i Sproles su na izlaznim vratima :)
Nu, nu :D Cudan izbor saintsa, usput, nakon D'Qwell Jackson, Erick Decker ce vjerovatno narednih godina biti Colts :) polahko se slazu kockice, ako ispucamo barem 3/4 preostalog SC bit cemo prestrasni !
Max Allegri

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 mar 2014, 01:42

****: The Bears and Seahawks DE Michael Bennett have mutual interest.

gotovo ja sam rekao jos prije super bowla, odnosno kad su igrali sa Saintsima da je on novi Bear...ljepo na raidju slusam mu brata koji kaze d aimaju zelju igrait skupa..ja sma prizeljkivao i taj SB da osvoji da mu bude jos lakse otici..jer da nisu uzeli ovi bi napali da ga ostave ili bi on vidjeo sansu da ga uzme slijedece godine ..ovako jasno je ko dan bilo da ce biti nas :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 09 mar 2014, 01:45

SaltCityAttack je napisao/la:****: The Bears and Seahawks DE Michael Bennett have mutual interest.

gotovo ja sam rekao jos prije super bowla, odnosno kad su igrali sa Saintsima da je on novi Bear...ljepo na raidju slusam mu brata koji kaze d aimaju zelju igrait skupa..ja sma prizeljkivao i taj SB da osvoji da mu bude jos lakse otici..jer da nisu uzeli ovi bi napali da ga ostave ili bi on vidjeo sansu da ga uzme slijedece godine ..ovako jasno je ko dan bilo da ce biti nas :)
jer ga u Bearsima neće očima vidjeti :lol:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.