FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 30 jan 2010, 12:44

Ajde ba ti FK SARAJEVO sta laze, naporan si sa tom pricom u kojoj Vule treba nekorektan da ispadne...zna se fino kolko su mu nasi davali i kolko je dobio u Borcu,nasi mu dali 30 hiljada i platu od 1000 u Borcu je dobio 45 hiljada i platu 2.500

Pa ti vidi jel ista plata i isti uslovi...

Ovim nek se zavrsi prica o Vuletu,covjek je igrac Borca i dovidjenja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 30 jan 2010, 13:18

Ako je istina za ove uslove koje smo mu nudili i uslove koje mu je borac ponudio i ja bih uvijek prije izabrao borac pored milion sarajeva, pare su pare i covjek zivi od para a ne od suplje price. Ko nas hebe kad neznamo

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 30 jan 2010, 13:39

hajde sada da vise ne pricamo o vuletu nije vule kriv bolje mu je u borcu da zivi u svom stanu nego da je ovdje podstanar i da manje zaradjuje
91.148.116.174:27028 udjite domaci server bez citera cs 1.6!!!!

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN NAS JE CIJELI SVIJET U BORDO OBOJEN!!!!!

maroonboy
Kontakt:

Post Postao/la maroonboy » 30 jan 2010, 13:58

moustapha je napisao/la:
Vule Trivunović
"Bit ću iskren, Borac je ponudio dvostruko više"

Moram odmah napomenuti da sam još davno rekao da su Borac i Sarajevo klubovi za koje bih igrao u BiH. Imao sam ponude Olimpika i Slobode. Ljudi su bili korektni, ali sam se zhavalio. Ne želim pogaziti svoju riječ. Zašto sam se odlučio za Borac? Biću iskren, ponudili su dvostruko više. Ja imam 27 godina, moram misliti na svoju egzistenciju. Finansijske uslovi su za bh. prilike vrlo dobri.
Na ovaj nacin izgubiti igraca protiv direktnog konkurenta za titulu zasluzuje svaku kritiku. Ako uprava FKS nije sad mogla ponuditi identicne ili bolje uslove od Borca, ne znam kad ce moci. :evil:

ma znamo kaka nam je uprava, i to je milion puta receno, ne zamjeram vuletu nista. i siguran sam da ce na kraju sezone on gledati slavlje osvojene ttule, ali na kosevu u 30 tom kolu.

ali treba uzeti jos jednu cinjecu, mogli smo i mi ponuditi milion maraka, ali bil mi to moglislatiti, sumnjeam da borac moze ovo isplatiti
TM: jesu li horde gdje su nekad bile? HZ: gdje god da smo, uvjek smo korak ispred vas

Husso97
Kontakt:

Post Postao/la Husso97 » 30 jan 2010, 14:40

R.I.P Vedran Puljić

-----------Cassillas--------------
Ramos----Pepe----Albiol---Arbeloa

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 30 jan 2010, 15:02

joj jesi ti huso super je sto imas klip o nama imam i ja ali nije ti ovo mjesto za reklamiranje

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 30 jan 2010, 15:26

što se nešto protegla priča o vuletu :roll: :roll: ja kažem da naša uprava NIŠTA nije ponudila vuletu zato nije ni došao
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 31 jan 2010, 00:48

http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg

"haris se uključio u trenažni proces ali ništa ne bih govorio o njegovom stanju"........evo janjoš zna u kakvoj je formi handžić koji je došao na posudbu.....daj Bože samo da neće uskočiti u prvih 11
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

D3n!$!nH0
Kontakt:

Post Postao/la D3n!$!nH0 » 31 jan 2010, 01:11

Mirza_Hordas je napisao/la:http://www.fksinfo.com/mediji_fks_slike ... az_vel.jpg

"haris se uključio u trenažni proces ali ništa ne bih govorio o njegovom stanju"........evo janjoš zna u kakvoj je formi handžić koji je došao na posudbu.....daj Bože samo da neće uskočiti u prvih 11
ovo samo kod nas ima sacuvaj nas moze!!!!!!!!!!

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 jan 2010, 09:21

Kaze da je odbio Cotbus koliko tu istine ima :? :? :?
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 31 jan 2010, 10:16

hahhaahaa pa on nije odbio leh a da odbije cotbus,kome on te suplje ba puca....pa on bi pjeske otisao tamo da moze..........ajjjj sta neces cuti od ovih poluigraca......
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Semirr
Kontakt:

Post Postao/la Semirr » 31 jan 2010, 10:19

Evo blizu nam je Rajovic,a ako nam Sloboda uzme ovog igraca onda je to dno dna :x

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 31 jan 2010, 11:40

To vec smatraj propalim, nece oni nasi debili nikog dovesti.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

alibi

Post Postao/la alibi » 31 jan 2010, 11:43

Semirr je napisao/la:Evo blizu nam je Rajovic,a ako nam Sloboda uzme ovog igraca onda je to dno dna :x
Ja stvarno ne bih znao kako i sta dalje ako nam i rajovic koji je isto tako extra igrac "isklizne" iz ruku.Dal bi onda imalo smisla komentarisati i u upravu i calu koji je po meni glavni "prepotentni" krivac.Ne volim njegov nacin i odnos prema funkciji koju obnasa i to je to .Ovo je komentar na sve one koji ga brane.

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 31 jan 2010, 11:46

alibi je napisao/la:
Semirr je napisao/la:Evo blizu nam je Rajovic,a ako nam Sloboda uzme ovog igraca onda je to dno dna :x
Ja stvarno ne bih znao kako i sta dalje ako nam i rajovic koji je isto tako extra igrac "isklizne" iz ruku.Dal bi onda imalo smisla komentarisati i u upravu i calu koji je po meni glavni "prepotentni" krivac.Ne volim njegov nacin i odnos prema funkciji koju obnasa i to je to .Ovo je komentar na sve one koji ga brane.
koji ce nam qrac Rajovic....boljee mladi da igraju.........frajer nije ispunio ocekivanja u Olimpiku i dobio je odrjesene ruke da ide,...............zato nemojte nam trpat igrace koji nisu neko extra pojacanje............ponavljam, bolje je da mladi igraju i da imaju mjesta za napredak.....

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 31 jan 2010, 11:49

alibi je napisao/la:
Sto je Cala veci krivac od uprave??
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 jan 2010, 12:11

Rajovic je napadac ako se nevaram imamo ih viska:Skoro,Jahovic(izgleda nece otici :mrgreen: :mrgreen: ),Avdic,Campara i Handzic ako se nevaram moze igrati napadaca

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 31 jan 2010, 12:47

FK Sarajevo je napisao/la:Rajovic je napadac ako se nevaram imamo ih viska:Skoro,Jahovic(izgleda nece otici :mrgreen: :mrgreen: ),Avdic,Campara i Handzic ako se nevaram moze igrati napadaca
Jahovic je ja mislim prosao probu u Italiji.
A Rajovica nisam gldao odavno, ako mu je forma upola dobra ko kad je bio najbolji strijelac lige moze nam pomoci

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 31 jan 2010, 15:48

Dok je Ducic bio u Sarajevo dolazilo je 10 igraca u prijelaznom roku,a sad jedan ili cak nijedan sad samo neznam sta je bolje ovih 10 polovnjaka sto je Ducic dovodio ili nijedan

alibi

Post Postao/la alibi » 31 jan 2010, 17:32

Semirr je napisao/la:
D3n!$!nH0 je napisao/la:
Semirr je napisao/la:Male su sanse da i Rajovic dodje jer nasa uprava ceka da se igrac sam ponudi da oni nebi trazili,a i kad se ponudi kazu nije za FCS..

UPRAVA NAPOLJE
pa kada je bio onaj intervju ja sam postavio pitanje sta je sa jacksonom kaze cala nije kalibar za fcs sramota

a sto ce im jackson kad hoce da dovedu Tonia, cccc
ma smradovi su to ne znam sta vise traze u klubu kad su svi protiv njih
ODLAZITE IZ SVETINJE
Ako igraci kao rajovic po nekima ovde ne moza da igra kod nas,onda nek nam jahovic i handjic donesu titulu.Pa dajte raja molim vas zoka je vezni,ofanzivni vezni koji je izmislio fudbal za dvojicu gore navedenih.A cala je isti curton kao i uprava.Nece dragi cala niko djaba da dodje pa i djekson koji "nije" kvalitet za fcs.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, bhfanatic14, Hajdeee, VolimoSarajevo i 63 gosta.