Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la DukeOfWellington » 06 mar 2014, 20:08

Armala je napisao/la:Ne mislim to nego hocu da ti kazem da se ljudi u svijetu okupljaju radi mnogih manifestacija i to se ne dovodi u relaciju sa tako banalnim stvarima kao zvizdanje igracu nakon lose igre sto jos jednom pokazuje koliko smo mi unikatni
Po meni to su dva dijela šireg mozaika, a savršeno se uklapaju u taj mozaik.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 20:12

Balkan je mjesto gdje sa psovkom počinješ rečenicu, Džeko kao da nije nikad živio u BiH.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2014, 20:41

bagrcavi je napisao/la:Edine mi te ne zaslužujemo. Povuci se, uživaj u životu, ne moraš trpiti da ti neki bauštelac yebe majku sa tribine, dok selektor zove svog bratića da smeta na terenu.
Pa ti i tebi slicni ste mu prvi zvizdali i mater spominjali dok ste ga klocom zvali. Sad ko fol Grbavica slavi svog heroja. :shock:

@Monolog
Usput, što se tiče ovih zvižduka - Džeko nije alergičan na iste. Ljudi su izviždali i veće igrače od njega. To je nešto s čim mora naučiti da živi. Prešuti, progutaj, poslije odgovori golovima i zalaganjem. Tako se radi. Nikako ovim gestikulacijama koje još više nerviraju masu....

+1 sve potpisujem
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 06 mar 2014, 20:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Alipasino
Kontakt:

Re: Edien Džeko

Post Postao/la Alipasino » 06 mar 2014, 20:42

Bjezi ba kakva repka
Idi u Ameriku uzivaj uzmi rapa od Sitija mani se papaka jer seljaku valjas 100 puta ali ako si jednom zajebo seljak to psmti dok je ziv.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 20:44

Jel se baš ufatio za k.... i okreno ka publici kad su mu skandirali :?: :?:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 mar 2014, 20:46

bparena je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Edine mi te ne zaslužujemo. Povuci se, uživaj u životu, ne moraš trpiti da ti neki bauštelac yebe majku sa tribine, dok selektor zove svog bratića da smeta na terenu.
Pa ti i tebi slicni ste mu prvi zvizdali i mater spominjali dok ste ga klocom zvali. Sad ko fol Grbavica slavi svog heroja. :shock:
Možda jesam mali navijač...
DRUG NEBI TI PUNCA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2014, 20:54

bagrcavi je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Možda jesam mali navijač...
Jesi i paksu skriveni kao i sve ljigavao sa tvog stadiona kojim sam hodio dok ti nisi bio ni u planu. Zenica se nikada ne krije i stidi. Znamo se i to je dovoljno. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 mar 2014, 20:58

legenda reala je napisao/la:Jel se baš ufatio za k.... i okreno ka publici kad su mu skandirali :?: :?:
Da.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 mar 2014, 21:00

Imal' neki dokaz za to? Slika, video...?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 21:02

ja nisam nigdje vidio da se ufatio dole i pokazao navijacima a ako je to uradio onda su ga sa pravo trebali kamenovat a ne psovat

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 06 mar 2014, 21:04

Petarde, bakljade, seljacine, krkani,huligani,negativci,luzeri, nezelimo vas!
Nezelimo da vas slusamo, gledamo cujemo! Vi sramotite BH Sport!
Licno poznajem neke BHF koji sami kazu da idu na tekme samo radi burke, kurvi,alkohola i da pobjegnu od svakodnevnog jadnog zivota, te da bi svoje agresije izbacili na Repki!
Uzas ste, sa takvim ponasanjem nije ni cudo da rintate po kanalima 24/7 i da imate jadan i tuzan zivot.

Postedi te nas a i sami sebe, ostanite kuci!
Zadnja izmjena: Hase10, dana/u 06 mar 2014, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
G BUSSA BUSS

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 21:05

Hase10 je napisao/la:Petarde, bakljade, seljacine, krkani,huligani,negativci,luzeri, nezelimo vas!
Licno poznajem neke BHF koji sami kazu da idu na tekme samo radi burke, kurvi,alkohola i da pobjegnu od svakodnevnog jadnog zivota, te da bi svoje agresije izbacili na Repki!
Uzas ste, sa takvim ponasanjem nije ni cudo da rintate po kanalima 24/7 i da imate jadan i tuzan zivot.
Molimo vas da nedolazite na utakmice Repke! Hvala!
:lol: :lol: :lol: :lol: cuj jadan zivot imaju :lol: :lol: :lol: :lol: izadji malo iz te vukojebine da vidis sta je zivot

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 mar 2014, 21:06

bparena je napisao/la:
Jesi i paksu skriveni kao i sve ljigavao sa tvog stadiona kojim sam hodio dok ti nisi bio ni u planu. Zenica se nikada ne krije i stidi. Znamo se i to je dovoljno. ;)
Na ove uvrede ti neću odgovarati, nešto nisam raspoložen za svađu večeras.
Kakve veze ima to što si ti hodio po Grbavici dok ja nisam bio u planu? Jesi li možda pametniji nešto? Po viđenom nisi.
Kakve veze ima Zenica sa tim što ti postavljaš svoje slike na forumu i ofiraš se bezveze? :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 06 mar 2014, 21:14

bagrcavi je napisao/la:
bparena je napisao/la:
Na ove uvrede ti neću odgovarati, nešto nisam raspoložen za svađu večeras.
Kakve veze ima to što si ti hodio po Grbavici dok ja nisam bio u planu? Jesi li možda pametniji nešto? Po viđenom nisi.
Kakve veze ima Zenica sa tim što ti postavljaš svoje slike na forumu i ofiraš se bezveze? :lol:
Zato sto si dokazana hinja i sve si zapoceo nepotrebno - eto zasto. lp iz Zmajevog Gnijezda i s ovim ti je .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 06 mar 2014, 21:20

Niko te nije ni molio da komentarišeš moj post. Ako ti se sviđa zaobiđi me slobodno.
Haj da ti znaš normalno komunicirati, ne slažemo se u mišljenju ok, ni po' jada. Svako ko sa mnom normalno komunicira i ja uzvratim istom mjerom. Nego uzmeš onu standardnu priču "šta ti znaš balo kad sam ja to i to...", i slične doskočice :lol: Sramota, star insan a ništa u životu naučio nije.
DRUG NEBI TI PUNCA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 06 mar 2014, 21:22

Hase10 je napisao/la:Petarde, bakljade, seljacine, krkani,huligani,negativci,luzeri, nezelimo vas!

Postedi te nas a i sami sebe, ostanite kuci!
Ima dobrih momaka u BHF, medjutim i oni se ogradjuju od vecine. Tu posebno mislim na krajiski ogranak, Dzone, Hasaga i ostali momci su super, bio sam dosta puta sa njima na tekmama, sta reci dok je onaj Sefo bio vodja lik nije mogao hodati koliko je drogiran, protiv Albanije u Zenici kad je bila ona frka popeo se na ogradu, stisnuo je koliko moze i vice "nemojte bjezat' "... Uvijek ima dosta novih lica koji dolaze da se furaju itd. Jbg
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 06 mar 2014, 21:25

e ovako da kazem ne podrzajem psovke bilo kome ali izvizdati dzeku po meni je trebalo juce i spahica zasto njih dvojcu najeprije pa ostale jer njih dvojca misle da su nedodirljivi jer njih dvojcu smo bas mi navijaci izdigli kome je skandiralo 20 hiljada ljudi EDIN DZEKO I EMiR SPAHIC i mi navijaci smo ih izdigli da su oni stvorili sliku da su nedodirljivi e pa niste mora se slomiti za svoj dres pa edine igraj kao nekad prije 3 godine trci oznoji dres oznoji se ti a ti juce nisi pretrcao 2 km a spahic se mora uozbiljiti i skinuti onu odvratnu smrknutu facu kao on je nedodirljiv uozbilji se a zadnje utakmice si vrlo cesto grijesi...zato kako ih je uzdizalo skandiranje 20 hiljada ljudi njihovog imena tako isto mora da ih spusti zvizdanje istih ljudi koji su ih kovali u zvijezde tako da moraju podnijeti ovo ustajuski i dici napokon igru na veci nivo i borbenost...ia ja mislim da bi se od ovog dosta dobra moglo iznjedriti da ce iduci mec dzeko da pokida zivi bili pa vidjeli...a susic tvrdoglavi magarac unistit ce atmosferu sa svenom jer izet nema mjesta pored svena sto je ipak tesko svariti
Samo Sarajevo

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 06 mar 2014, 21:26

Da nije dijasporske takozvane ''stoke'' nebi bili ni u Brazilu...imali bi reprezentaciju kao Makedonija odprilike.

Fudbalskih navijaca ima svakakvih i onih koji govore tekbir i oni koji psuje sve zivo i mrtvo i onih ''normalnih'' i dosta porodica i male dijece.

Navijaci su bili razocarani...mnogi zive za reprezentaciju BiH...nije ono vulgarno vrijedjanje uredu, ali Dzekina reakcija je stvarno jadna.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 21:30

Bilo je dosta prirodnih ljepota dijaspore na tribinama 8-) nije uredu da se s njima ovi ostali stavljaju u isti koš :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 06 mar 2014, 21:34

Kao sto sam rekao, 80% njih sto su zvizdali Dzeki, su bili iza mene, a da im cujes pricu u toku tekme, boze sacuvaj. Neki od njih su stvarno seljacine. J*** mater svakom igracu, vrijedjaju ih... Neki od njih J*** Susicu sve po spisku sto nije pozvao Misketa, te da je Susic Tino oteo mjesto Misketu (a ne znaju da je on povrijedjen) .. tako da ja to ne bi uzimao za ozbiljno. Jes da nisam ni ja za ovo zvizdanje Dzeki i vrijedjanje, ali i razumijem dio raje koji su uzeli dan slobodno, da bi dosli pogledati reprezentaciju, i koji moraju sutradan u 6 ujutro na posao, a on i ostali pruze ovakvo nesto, i razocaraju ih.. Frustracije odradile svoje.

Kao sto @legenda rece, ne stavljajte ljepotice iz dijaspore u isti kos sa ovima. :lol:
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 06 mar 2014, 21:36, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.