Adnan Zahirović

Mozambik
Kontakt:

Re: Adnan Zahirović

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 21:09

jah

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 21:09

Tko god zna Zahirovica moze potvrdit da je on vrijedan momak koji suti i radi bez velike pompe nit ce se kad zaliti sto ga Susic ne zove, vec ce to shvatiti kao dodatni motiv jer zna da je problem u njemu a ne u selektoru ili treneru te ce stisnuti sto puta jace radit ne bi li ponovno vratio povjerenje trenera. Razlog zasto nije igrao u polusezoni jest iskljucivo zbog perioda adaptacije i Nijemci te nece pustit dok ne budu sto posto sigurni da si se priviknuo na momcad, naucio jezik, pohvatao takticke zamisli. Nije pomoglo ni sto je trenutno Bochum u krizi rezultata pa trener vjeruje provjerenim igracima i onim koju su u klubu duze vremena, al ne brinite doce i Adnanovo vrijeme jer je radnik a to se uvijek isplati.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 21:11

Nije igro zato sto ne zna jezik :lol: :lol: :lol:

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 06 mar 2014, 21:13

Mozambik je napisao/la:Nije igro zato sto ne zna jezik :lol: :lol: :lol:
Jesam li to naveo kao jedini razlog ili se pravis blentav? Jedan filozof je davno rekao da je rasprava samo ona koja se vidi izmedju dva inteligentna covjeka, inace nema smisla. Sve mi se cini da je upravu jer si uvijek kontras i treba te zaobilazit u sirokom luku.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 21:16

Zasto jednostavno ne kazes da ne igra jer nema kvaliteta, a ne izmisljat opravdanja. Te ne zna jezik, te nema vozacke, nema plavu kosu i ostale gluposti.

Covjek nema kvalitet i to je jedini razlog zasto ne igra.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 21:17

Kako nema kvalitetu a odigrao je 20 utakmica za Bosnu i Hercegovinu? Uz to ima jako pozitivan omjer?

Ne odgovara mu Bochum i to je to. Imaš masu igrača kojima neki klub ne odgovara. Riquelme Barca, Quaresma Chelsea, Forlan United, Podolski Bayern itd, a sve su to sjajni igrači, kvalitetom skoro vrhunski.

Adnan je odličan igrač i ima tu mnogo faktora zbog kojih ne igra.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 mar 2014, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 21:18

Mozambik je napisao/la:Zasto jednostavno ne kazes da ne igra jer nema kvaliteta, a ne izmisljat opravdanja. Te ne zna jezik, te nema vozacke, nema plavu kosu i ostale gluposti.

cuj gluposti nema kvalitet pa de mi reci zasto dzeko ne igra kad je aguero zdrav jel zato sto nema kvalitet ili je ipak zato sto postoji igrac kojem trener vise vjeruje

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 21:18

Za sve postoji agencija

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 mar 2014, 21:21

samoposteno je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Zasto jednostavno ne kazes da ne igra jer nema kvaliteta, a ne izmisljat opravdanja. Te ne zna jezik, te nema vozacke, nema plavu kosu i ostale gluposti.

cuj gluposti nema kvalitet pa de mi reci zasto dzeko ne igra kad je aguero zdrav jel zato sto nema kvalitet ili je ipak zato sto postoji igrac kojem trener vise vjeruje
Mi se raspravljamo o igracu koji je proveo polusezonu na tribinama. Cak je i trener izjavio da se ne pokazuje na treningu i da nema kvalitetu, zato i jeste najvatreniji navijac Bochuma ove godine. Tek prije dvije utakmice je usao u zapisnik uopste, a vi ga vec gurate u prvu postavu na SP :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 06 mar 2014, 21:24

Ma realno njemu nijedan klub ne odgovara, on je zastarjeli tip zadnjeg veznog koji u klupskom fudbalu više ne prolazi, dok je za igru naše reprezentacije idealan igrač, bojim se da smo mi bez njeg ostali sumnjam da će se on naigrati u nekoj ozbiljnoj ligi
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 21:32

Mozambik je napisao/la:
samoposteno je napisao/la:

Mi se raspravljamo o igracu koji je proveo polusezonu na tribinama. Cak je i trener izjavio da se ne pokazuje na treningu i da nema kvalitetu, zato i jeste najvatreniji navijac Bochuma ove godine. Tek prije dvije utakmice je usao u zapisnik uopste, a vi ga vec gurate u prvu postavu na SP :lol: :lol:
niko ga ne gura u prvu postavu ali da zasluzuje ako se ustali u bochumu da ide na sp zasluzuje pa bar klupu....sto je to od njega bolji vrsajevic,visca,vranjes,susic,hadzic,i sto vise zasluzuju da idu na svjetsko od njega koji je doprinjeo vise u kvalifikacijama nego svi nabrojani igraci zajedno

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 06 mar 2014, 22:14

Neodgovara mu bohum velite... Nije mu odgovarala ni 2ga ruska liga I tamo je sjedio na klupi... Nije mu odgovarao dinamo minsk I tu je sjedio na klupi.. Ni bochum mu neodgovara tu sjedi na tribinama... E sad se ja pitam, kako je moguce da neko ko 2 godine nemoze da bude standardan u ispodprosjecnim evropskim klubovima moze da ima kvalitet u koji nas pored nasih vlastiti ociju pojedini navijaci celika uvjeravaju ovdje...

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 06 mar 2014, 22:20

gruezi je napisao/la:Neodgovara mu bohum velite... Nije mu odgovarala ni 2ga ruska liga I tamo je sjedio na klupi... Nije mu odgovarao dinamo minsk I tu je sjedio na klupi.. Ni bochum mu neodgovara tu sjedi na tribinama... E sad se ja pitam, kako je moguce da neko ko 2 godine nemoze da bude standardan u ispodprosjecnim evropskim klubovima moze da ima kvalitet u koji nas pored nasih vlastiti ociju pojedini navijaci celika uvjeravaju ovdje...
sta te ko ima uvjeravat u nesto i corav je vidio da je u reprezentaciji odigrao sve utakmice kako treba osim one protiv portugala....ovo nema nikakve veze sa celikom....pa da mi je brat ako nevalja nevalja ali ovaj momak stvarno nije zasluzio pljuvanje

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 22:28

samoposteno je napisao/la:sta te ko ima uvjeravat u nesto i corav je vidio da je u reprezentaciji odigrao sve utakmice kako treba osim one protiv portugala....ovo nema nikakve veze sa celikom....pa da mi je brat ako nevalja nevalja ali ovaj momak stvarno nije zasluzio pljuvanje
Upravo. Mene njegova klupska karijera nikad nije previše zanimala, jer je u reprezentaciji bio dobar.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 22:36

Protiv Portugala je igrao beka, a čitav tim se nije te večeri proslavio.

Umjesto da mu svi daju podršku jer ga ne ide u klubu kako treba, ovdje se pljuje a selektor ga ignorira iako je rečeno da će pozive dobiti oni igrači zbog kojih smo u Brazilu.

Ja sam uvijek za to da se isprobaju novi igrači ali za mene je Adnan zaslužio da ide u Brazil.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 22:40

Neutral je napisao/la:Ja sam uvijek za to da se isprobaju novi igrači ali za mene je Adnan zaslužio da ide u Brazil.
Definitivno. On je provjeren, znamo šta možemo očekivati od njega, nije sklon greškama. Tek sad vidimo koliko nam fale igrači kao Zahirović.
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 22:42

Ne odgovara mu Nalcik,ne odgovara mu Minsk,ne odgovara mu Bohum.Bojim nesto da mu ni Celik sad ne bi odgovarao.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 06 mar 2014, 22:46

Odgovara mu BiH ;)

Kako mu ne odgovara Nalchik kada je redovno igrao dok su bili u prvoj ligi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 mar 2014, 22:46

Zato mu odgovara reprezentacija. Meni dovoljno.
Voli te tvoje Sarajevo.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 06 mar 2014, 23:43

Dodje vrijeme da se zali i za Zahom :) Jbg bolje ikakav defanzivni vezni nego nikakav, bez njega vidimo sta nam se desava.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.