Dogovoreno,samo sto ja necu znati kad ce biti 3 put..uschtipak je napisao/la:3. put castis.
Al ne sumnjam da ces ti to ovdje napisati..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Dogovoreno,samo sto ja necu znati kad ce biti 3 put..uschtipak je napisao/la:3. put castis.
Nađi jednu i posveti joj seDex je napisao/la:Oprah se od žena
PapučoKawhi je napisao/la:Nađi jednu i posveti joj seDex je napisao/la:Oprah se od žena
NO WAAYDex je napisao/la:Oprah se od žena
normalnouschtipak je napisao/la:Njega sam vidjela kad sam krenula u grad i to sa nekom trebom.A tebe sa muskom personom kad sam se vracala. Navio se k'o gramofon.
Nisam još,al planiram postatiNarin je napisao/la:PapučoKawhi je napisao/la:Nađi jednu i posveti joj seDex je napisao/la:Oprah se od žena
Ma nesto ne vjerujem da ce biti 3. puta.Narin je napisao/la:Dogovoreno,samo sto ja necu znati kad ce biti 3 put..uschtipak je napisao/la:3. put castis.
Al ne sumnjam da ces ti to ovdje napisati..
nije ni tebi lahkoDex je napisao/la:Oprah se od žena
pogriješila si...popovi su ped.eriuschtipak je napisao/la:
Je l' te sram ba, kaljas profesiju hodza.
Ee izgleda da navijas za Liverpool. Uzivaj majstore!Sturridge25 je napisao/la:Da vas pozdravim sve pratim dugo i rekoh da se i ja pridružim
već 10-ak godinamoj uzor-S.G je napisao/la:Ee izgleda da navijas za Liverpool. Uzivaj majstore!Sturridge25 je napisao/la:Da vas pozdravim sve pratim dugo i rekoh da se i ja pridružim
Kakve su ovo provokacije Hodža?uschtipak je napisao/la:Hodza, ako, ako, nek' je hairli, da nas na svadbu uskoro pozoves.
See ya.Kawhi je napisao/la:Dođi sutra.Greivis je napisao/la:No.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 40 gostiju.