Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Edin Džeko
Ova njegova reakcija je skandalozna.
Poprilicno sam siguran da takvo sto uradi u City-u da bi bio dobro kazenjen.
Na stranu da li su ovi trebali zvizdati ili ne, ali onakvo ponasnje je samo dokaz da je Edin jedna obicna primadona koja misli da je iznad ove reprezentacije.
Nemas se ti sta svadjati sa publikom, ti si profesionalac i trebas se tako i ponasati.
Ako znas prvi se uhvatiti mikrofona kad se slavi, budi spreman primiti i kritiku.
Halo baaa, pa i jednom Zidanu je publika zvizdala kad je to zasluzijo. Ko si to ti da bi nekome pokazivao svoje genitalije i pozivao na fizicki obracun?
Na stranu da li su ovi trebali zvizdati ili ne, ali onakvo ponasnje je samo dokaz da je Edin jedna obicna primadona koja misli da je iznad ove reprezentacije.
Nemas se ti sta svadjati sa publikom, ti si profesionalac i trebas se tako i ponasati.
Ako znas prvi se uhvatiti mikrofona kad se slavi, budi spreman primiti i kritiku.
Halo baaa, pa i jednom Zidanu je publika zvizdala kad je to zasluzijo. Ko si to ti da bi nekome pokazivao svoje genitalije i pozivao na fizicki obracun?
Džeko je tipični seljak bez odgoja kojem je para udarila u glavu,šta vas onda čudi ovo

Poprilično neukusna reakcija. Izgleda da je napokon izbacio sve ono što je držao u sebi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Blaszczykowski
- Kontakt:
pripremne utakmice igrači s ovih prostora nikad nisu shvaćali ozbiljno, više kao odmor od klupskog drila. džeku se već na utakmici pljuvalo, a to nije fer zbog mase razloga.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Pa za sta sluzi ta famozna Amra?Virtu4l je napisao/la:Poprilično neukusna reakcija. Izgleda da je napokon izbacio sve ono što je držao u sebi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
gledaj ti samo kako on hoda a vidi one "budale u crvenom dresu" kako trci.Blaszczykowski je napisao/la:pripremne utakmice igrači s ovih prostora nikad nisu shvaćali ozbiljno, više kao odmor od klupskog drila. džeku se već na utakmici pljuvalo, a to nije fer zbog mase razloga.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pita novinar Lahma, da li je u redu sto su ih navijaci izvizdali, kaze lik kako da nije, imaju i pravo, jer su tu dosli da gledaju dobru tekmu, a nisu je vidjeli, jos plus su PLATILI SVOJIM PARAMA. Eh, to je profesionalac. Svabo covjek
A ovaj nas Edin se prepire sa nama i fata nam se za cunu. Ufati se znas kome. Nek te bude sram i stid, i nek ti ja na cast kako ti kazes, stoko nevaspitana. Docepo si se para, pa ne znas il' si pos'o il' si dos'o....a nije tako davno bilo kad si bio isto ko i mi, obicna raja.
A ovaj nas Edin se prepire sa nama i fata nam se za cunu. Ufati se znas kome. Nek te bude sram i stid, i nek ti ja na cast kako ti kazes, stoko nevaspitana. Docepo si se para, pa ne znas il' si pos'o il' si dos'o....a nije tako davno bilo kad si bio isto ko i mi, obicna raja.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Uzmimo jedan primjer F.Torresa, svi znamo da je imao onu crnu sezonu gdje mu ništa nije išlo od noge, fulao gol s metar, fulao prazan gol, ali nikad nije hodao po terenu , trčao je borio se, nikad se nije svađao sa publikom, a siguran sam da su ga vrijeđali više nego Džeku.pisac je napisao/la:Ova njegova reakcija je skandalozna.
- Omerbavarac
- Kontakt:
De ljudi nije toliko strasno.
Iskupice se u Brazilu..
Iskupice se u Brazilu..
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Mi zelimo samo da se pokrene da trci, da se oznoji, da zeli a ne ovako kao da svjesno zeli da isprovocira najbolje navijace na svijetu. 
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 06 mar 2014, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zalosno! debelo je ovdje pogrijesio,12 000 ljudi iz zapadne Evrope je uzelo 2 neradna dana,presli mnogo kilometara,potrosili puno para da bi gledali onu sramotu sinoc. Navijaci se trebaju postovati,bez navijaca sport ne postoji! veliki minus za Dzeku,ocito ga kapiten slabo savjetuje,jer su njih dvojica kao neki furaci,ignorisu domace medije,ne daju izjave,glume neke barabe,tako da se izrazim.... neka se malo spuste na zeemlju! od heroja nacije,Dzeko i Spahic postadose dva glavna negativca,koji remete atmosferu u reprezentaciji,zasto im to treba,je li to hvala navijacima koji su najbrojniji gostujuci navijaci u cijeloj Evropi!? dobro svako ima pravo na gresku,pogrjesili su i ne ponovilo se!!!Omerbavarac je napisao/la:
Sad pogledah ovaj video i ostadoh zapanjen.![]()
Dzeko je bio previse nabrijan ali u onom negativnom smislu. Povreda, isfrustriranost losom igrom i na kraju zvizduci kao slag na tortu.
[youtube][/youtube]
Nas Edin Dzeko u raznim nacionalstima:
BiH: Dzeko
Makedonac: Dzekovski
Turcin: Dzekoglu
Albanac: Dzekiri
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Francuz: Dzekoa
Svabo: Dzekenzi
Svedjanin: Dzekensen
Finac: Dzekonen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Gruzijac: Dzekosvili
Kinez: Dze-Kou
Japanac: Dzekato
DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
BiH: Dzeko
Makedonac: Dzekovski
Turcin: Dzekoglu
Albanac: Dzekiri
Srbin: Dzekoslav
Slovenac: Dzekec
Grk: Dzekas
Bugar/Rus: Dzekov
Talijan: Dzekini
Brazilac: Dzekinho
Englez: Dzekson
Francuz: Dzekoa
Svabo: Dzekenzi
Svedjanin: Dzekensen
Finac: Dzekonen
Spanac: Dzekito
Litvanac: Dzekauskas
Gruzijac: Dzekosvili
Kinez: Dze-Kou
Japanac: Dzekato
DIJAMANTUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
bogami se junački izrazi, ništa manje nego barabe.........nego da ja ne pametujem, na jednom drugom forumu pročitah post jednog pametnog čovjeka....bosnas_ je napisao/la:zalosno! debelo je ovdje pogrijesio,12 000 ljudi iz zapadne Evrope je uzelo 2 neradna dana,presli mnogo kilometara,potrosili puno para da bi gledali onu sramotu sinoc. Navijaci se trebaju postovati,bez navijaca sport ne postoji! veliki minus za Dzeku,ocito ga kapiten slabo savjetuje,jer su njih dvojica kao neki furaci,ignorisu domace medije,ne daju izjave,glume neke barabe,tako da se izrazim.... neka se malo spuste na zeemlju! od heroja nacije,Dzeko i Spahic postadose dva glavna negativca,koji remete atmosferu u reprezentaciji,zasto im to treba,je li to hvala navijacima koji su najbrojniji gostujuci navijaci u cijeloj Evropi!? dobro svako ima pravo na gresku,pogrjesili su i ne ponovilo se!!!Omerbavarac je napisao/la:
Sad pogledah ovaj video i ostadoh zapanjen.![]()
Dzeko je bio previse nabrijan ali u onom negativnom smislu. Povreda, isfrustriranost losom igrom i na kraju zvizduci kao slag na tortu.
Dzeko mozda previse dozivljava reprezentaciju kao svoju i ocigledno joj zeli sve najbolje. Osim sto igra, bude i pregovarac sa potencijalnim reprezentativcima, kao najpoznatije ime ujedno je i reklama i image nase reprezentacije. Sve vanfudbalske aktivnosti bilo one humanitarne ili komercijalne su mu postale gotovo obaveza jer zaboga, ako slucajno kaze NE nekome za nesto, odmah paljba.Veliki pritisak za Edina. Ako se na to nadoveze i ono od cega stvarno zivi a to je City , a mozda od ljeta i neki drugi klub, onda stvarno mogu da razumijem reakciju. (ne znaci i da je opravdavam) . Ovog trenutka Dzeki treba aplauz i skandiranje. Ako ga jos i mi pocnemo sibati...
dobro je dok se pravda, odmahuje rukom i impulsivno odreaguje. Znaci da ga je briga za reprezentaciju, Bice zlo ako kaze da mu je potreban odmor i da je red za mladje.
Dzeko je sigurno imao reakcija koje nisu primjerne ipak, za manje od 100 dana pocinje nesto o cemu smo sanjali tolike godine i vidi sad , psujemo i one koji nam san ostvarise, Ne ide to tako
Do juce je bilo Dzeko j.ebi i mene i zenu, a sad ga se pljuje. Ja ne bi mogao reci bilo kakvu kritiku za igrace tipa Misketa, Dzeke, Vedatora, Spahe. Jednostavno ti ljudi su mi, a ne samo meni, ostvarili san i mislim da na svakoj utakmici kako god odigraju zasluzuju skandiranje.
Harrison je napisao/la:Albanac: Dzekiri
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
ya yebote sad onaj jedan gol u zadnjoj pobjedi u gostima 0-1 sto je vedo dao je razlog sto idemo na sp pa vrijedniji je bio onaj go izet hajrovica kad je samo sto je uso zabio iz velike daljine i radi njega smo pobjedili 2-1 u gostima tj izjednacili rezultat i dali jos jedan qrc bi do toga doslo da ga izet nije uvalio dje su golovi dzeke protiv GRCKE VELIKE to se sve zaboravlja samo vedo ispade jedini razlog za plasman jer je dao taj pocasni gol po meni su golovi dzeke protiv grcke i izetov sto put vrijedniji i bolji nego ovaj sto je vedo dao u litvanijiBEZ VEDADA JARANE - BEZ VEDADA - NOGA MU SE POZLATILA
-
budimo_realni
- Kontakt:
Ljudi svi smo mi svjesni da je Dzeko posljednjih nekoliko utakmica odigrao ispod nasih ocekivanja i ispod onog sto on moze i zna, ali puno puta nas je taj covjek usrecio. Taj covjek nas je svojim golovima odveo na SP, naravno uz pomoc drugih igraca. Taj covjek je dao sve od sebe da dovede jednog Tankovica u nasu reprezentaciju. Taj covjek je sigurno bio uzrok pristanka mnogih mladih igraca da igraju za BiH. Taj igrac daje sve za repku. I na kraju zar taj igrac pored svega toga zasluzuje da mu se psuje i da ga se pljuje? Hocete da covjeku doklinci i da napusti repku pa koji cemo onda kur..ac biti. Ko ce nam igrati u napadu? Po meni je jedini krivac Pape koji ne zna motivirati igrace i koji realno "pojma nema". Gdje su razbijaci Rahimic, Zahirovic, gdje nesta Muslimovic koji dere po Kini, gdje nesta Stilic, Zec, gdje je Mahmutovic? Dovodi nam igrace iz bratove menađerske agencije kako bi mu ih prodao. kakav Susic, Vrsajevic, Kvrzic i Visca. Pa ovi gore izostavljeni i kad su 50% spremni bolji su od ovih njegovih.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
samo nije mi jasno sto ga ne izbaci kad je covjek trazio jos povrijednjen inache nisam protiv susica i podrzajem ga al mislim da je pojeo **** sto se tice edina i sto ga nije zamjenio
- Neutralan88
- Kontakt:
hm ovo mu nije trebalo, skontao je on to pa odmah na fb profil izbacio da je imao povredu ...vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
možda povrda srca zbog Amre
licno sumnjam u povredu, svaka njemu cast ali treba nekad da se nauci i povuci rep šuti i igraj..
evo na ovom klipu samo šeta dok oko njega ljudi ginu