Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 mar 2014, 23:59

Svidja mi se naslov na ss "Aplauzi se zasluzuju bas kao i zvizduci".

A ego im je veliki, ne mogu da vjerujem kakav im je ego svima redom pocevsi od Safeta. Ljudi su dosli, putovali, platili i nije ni bitna pobjeda koliko trud i zalaganje..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2014, 00:01

Zar nedavno nije propustio utakmicy Cityja zbog povrede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 00:01

Zvizduci u redu, ali cemu uzvici Dzeko napolje, i vrijedjanje/psovanje? :roll: . Hajde da su ga samo izvizdali, pa u redu, zasluzio je zvizduke nakon losih predstava, ali po meni je ovo pretjerano.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 07 mar 2014, 00:03

Virtu4l je napisao/la:Zar nedavno nije propustio utakmicy Cityja zbog povrede.
pa vjerovatno da jest imao povredu u nedelju u finalu do 85+ minute igrao pa procjeni ;)

izgovor i to je to...

kao i Miske onda u baražu protiv Portugala nije igrao utorak a nakon toga u subotu za Wolfsburg 90 minuta igrao..

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 07 mar 2014, 00:11

Goalgetter je napisao/la:Zvizduci u redu, ali cemu uzvici Dzeko napolje, i vrijedjanje/psovanje? :roll: . Hajde da su ga samo izvizdali, pa u redu, zasluzio je zvizduke nakon losih predstava, ali po meni je ovo pretjerano.

Psovanje je bila reakcijia na ono njegovo bezobrazno mahanje rukama i neprimjerene gestukulacije prema navijacima. Koliko sam upratio, do tad su mu zvizdali i skandirali da ide napolje.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 00:13

pisac je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Zvizduci u redu, ali cemu uzvici Dzeko napolje, i vrijedjanje/psovanje? :roll: . Hajde da su ga samo izvizdali, pa u redu, zasluzio je zvizduke nakon losih predstava, ali po meni je ovo pretjerano.
Psovanje je bila reakcijia na ono njegovo bezobrazno mahanje rukama i neprimjerene gestukulacije prema navijacima. Koliko sam upratio, do tad su mu zvizdali i skandirali da ide napolje.
Psovali su mu oni i prije toga, bio sam na stadionu, i psovanje je krenulo vec kad je krenulo ono Dzeko napolje. I onda kad je on krenuo gestikulirati, e onda su se tek obrusili na njega, cak su i bacali i flase na teren.. :roll: Samo sto nisu mogli dobaciti.

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 mar 2014, 00:17

Neutralan88 je napisao/la:
vedator je napisao/la:[youtube][/youtube]
hm ovo mu nije trebalo, skontao je on to pa odmah na fb profil izbacio da je imao povredu ...
možda povrda srca zbog Amre :D

licno sumnjam u povredu, svaka njemu cast ali treba nekad da se nauci i povuci rep šuti i igraj..

evo na ovom klipu samo šeta dok oko njega ljudi ginu :lol:
fkt nezz sta bi rekao stid me je i sram znaci ljudi dosli da pozdrave nasu repku sto smo se plasirali konacno na jedno veliko takmicenje i onako pred nasim navijacima kao da je dijete neko od 15 godina jadno i cemerno sto bi se trebao naklanjati svakom nasem navijacu ( ne kazem da dzeku mirzim volim ga ko brata svoga) al bi i njemu rekao sto je previse previse je brate ko mu je kriv za onakvu losu igru i onako jadno igranje da je 11 bh fanaticosa se skupilo pa sutnuli bi makar po golu jednu ako nista... al pred 10.000 ljudi onako provokantno raditi ono nije za nekoga ko je ambasador unicefa a pogotovo BiH ovo je citav svijet vidio nazalost al ti narod prevarit ne mozes znaju nasi navijaci koliko mogu nasi igraci a ono nije bilo ni za termina ... :| :|

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 mar 2014, 00:17

Njemu fali samopouzdanje, kritika ga pogadja strasno, nakon toga reaguje emocionalno i desi se upravo ono sto se desiti ne smije, tenzije se podizu. Ja bih mu savjetovao da psihicki ojaca i da se kani nadklapanja sa tribinama, neovisno ko je u pravu, jer samo moze izgubiti, nista vise.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2014, 00:20

Bez pravog Džeke nas nema na mapi. Imao je on dosta utakmica u Cityju u kojima je bio ovako indisponiran, zato ga je Negredo i izbacio iz prve postave.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 07 mar 2014, 00:21

Gledam ovaj klip..Fakat mucna i tuzna situacija.. :| :( Necu pisati jel zasluzio ili ne,jesu li navijaci pretjerali ili ne,to nek svako sam procijeni i donese neki sud..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2014, 00:23

Dzeko je u ovoj situaciji ispao supak,toga je i on svjestan.
Njegovo je da se fokusira na teren a ne na tribine.Kod loseg rezultata u Portugalu isto je bilo i sa njihovim navijacima.

Da je Dzeko nas najbolji igrac,da je sveta krava nije.
Puno minusa,od igre,preko zalaganje do vodanje starog po hotelima k'o da je PR repke.

Reprezentacija nije u vlasnistvu porodice Džeko nego njenih navijaca.
1946

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 mar 2014, 00:24

Rios je napisao/la:Gledam ovaj klip..Fakat mucna i tuzna situacija.. :| :( Necu pisati jel zasluzio ili ne,jesu li navijaci pretjerali ili ne,to nek svako sam procijeni i donese neki sud..
posteno brate komentar od tebe ali sam napisao ja u svom postu gore navijace prave ne mozes s onakvom igrom prevariti nasi navijaci znaju koliko svako od nasih igraca moze da igra a ono traljavo trckaranje mislim za 17 selekciju svijeta ono je sramota ... a to sto dzeko nije navikao na prozivanje od nasih navijaca to je njegov problem ako ce on nekoga da dobije alarm to su bas nasi navijaci koji se moraju postovati i kraj price

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 07 mar 2014, 00:26

Virtu4l je napisao/la:Bez pravog Džeke nas nema na mapi. Imao je on dosta utakmica u Cityju u kojima je bio ovako indisponiran, zato ga je Negredo i izbacio iz prve postave.
On se ne uklapa u stil igre Citya ama bas nikako, zato i djeluje onako indisponiran, u reprezentaciji ne mozemo napraviti akciju da valja i sta da on radi tu, nismo stvorili tokom 90 minuta sansu da je za njega bila upotrebljiva.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 07 mar 2014, 00:26

Igrac njegovog kalibra ne treba da slusa sta se desava na trebinama..
Vec da se fokusira na igru/loptu i to je to...

Govore i Ronaldu Messi Messi a Portugalac fino smjesti 2-3 gola i happy :)

Nakamura
Kontakt:

Post Postao/la Nakamura » 07 mar 2014, 00:27

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Bez pravog Džeke nas nema na mapi. Imao je on dosta utakmica u Cityju u kojima je bio ovako indisponiran, zato ga je Negredo i izbacio iz prve postave.
On se ne uklapa u stil igre Citya ama bas nikako, zato i djeluje onako indisponiran, u reprezentaciji ne mozemo napraviti akciju da valja i sta da on radi tu, nismo stvorili tokom 90 minuta sansu da je za njega bila upotrebljiva.
SAFET SUŠIĆ :arrow: ( njemu se obrati ) KRIVAC ZA ONAKVU IGRU :!: :!: :!:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 mar 2014, 00:28

Neutralan88 je napisao/la:Igrac njegovog kalibra ne treba da slusa sta se desava na trebinama..

To je to.
1946

BH430
Kontakt:

Post Postao/la BH430 » 07 mar 2014, 00:30

koja smo mi stoka ebote

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 mar 2014, 00:34

Neutralan88 je napisao/la:Igrac njegovog kalibra ne treba da slusa sta se desava na trebinama..

Zato je Ronaldo - Ronaldo, a Džeko - Džeko.

Libo mene što će me neko smatrat' nacionalnom izdajicom, ako nisam dupelizac dotičnog.

Njemu hvala za sve što je uradio, a ona gestikulacija našim navijačima, koja se može apsolutno porediti sa gestikulacijom portugalskim, nek' mu služi na čast.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 07 mar 2014, 00:35

Dobro ovaj naslov na ss kaze. Nije ni aplauze dobio dzabe, zasluzio ih je. Isto kao i zvizduke.
Njega od grcke nema, ono da kazemo "Dzeko odlicno odigrao, ili makar solidan bio." A sad kao ovu zadnju odigrao lose zbog povrede.. Nema tebe sinko vec par mjeseci.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 07 mar 2014, 00:36

Potpis. Sasvim objektivan članak.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna, Sport90 i 23 gosta.