Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lucif3R666
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la lucif3R666 » 06 mar 2014, 13:31

samo on dolazi u obzir , dozivio je nepravdu kad su svi otisli iz repke on ostao , postao kapiten , nakon vracanja igraca uzima mu se kapitenska zalosno !!

slika
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 06 mar 2014, 13:34

Spaha moj ti si možda nekad i vrijedio nešto ali sad si nula ko ne vjeruje nek pogleda malo kako igra Guzen zadnje vrijeme, on bi trebao biti stub odbrane u guzenu a on daje autogolove i slično,ali svejedno nemamo izbora vidjećemo kako će ić sve to u Brazilu...mada on je je još i dobar i nije mu mrsko trčat a neki čuvaju devizne noge koje po meni ne vrijede puno...

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 06 mar 2014, 13:34

Pa mislim da ce zajedno zavrsit karijeru kakve koristi ? :D

Ja bi volio Begovica ili Pjanica,mozda Pjanic nema tu drskost i slicno,ali je patriota pravi,gine za dres,igra sa ljubavi za repku,meni je on izbor nekako :)
Zeljeznicar! 1921 !

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 06 mar 2014, 14:48

spaha agresivan u zadnje vrijeme :D

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 06 mar 2014, 14:50

za ona dva bezobrazna udarca protivnickih igraca kada ljudi uopste nisu bili agresivni prema nama je stvarno bezobrazluk i dno dna skidam mu kapu za neke ljudske geste koje je uradio zadnji je onaj dolazak na dzenazu u krajinu ali primitivizam na terenu ga ne napusta..

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 06 mar 2014, 14:52

ua za spahića
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 06 mar 2014, 15:05

Spaha može biti najbolji na terenu ili ubjedljivo najgori. Nema između. Takav je bio tokom cijele karijere i to se sigurno neće promijeniti. Ja nisam ljubitelj lika i djela Emira Spahića, ali mi nemamo boljeg štopera od njega. Jednostavno, to je tako - sviđalo se to nekome ili ne.

A što se tiče kapitenske trake - ma treba je dati Džeki. Pjana nije lider, nema onu drskost u sebi, a Džeko toga ima u izobilju. Na stranu sve, Džeko je naš najbolji igrač i ima dovoljno staža u reprezentaciji da s ponosom nosi traku oko ruke.

Istina, najviše bih volio da Ibišević ili Miske budu kapiteni, ali ovom drugom je traka "oduzeta", dok je prvi sigurno neće dobiti. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 mar 2014, 15:28

Jel ko primjetio scenu na kraju tekme kada gura navijaca koji ga je zagrlio, drsko i bahato mu sklanja ruku
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 mar 2014, 15:39

Ne znam zašto ste toliko isfrustrirani likom i djelom Emira Spahića, kao Bože, puna nam je reprezentacija klasnih stopera. Spaha je već dugi niz godina naš najbolji stoper i čovjek koji je za BiH svaku tekmu ginuo na terenu. Sinoć se uklopio u ono sivilo baš kao i svi ostali, bilo je primjetno da je atmosfera već odavno narušena i da nešto unutar repke definitivno ne funkcioniše. Nađite mi boljeg na njegovoj poziciji ? Kažete kiks igrač... Pa ne pričamo ovdje o Maldiniju, naravno da je imao kikseva tokom karijere ali naš gadni mentalitet zaboravlja koliko nas je puta upravo Emirova požrtvovanost i srčanost izvlačila i donosila bodove, pobjede...
Zadnja izmjena: Titova-Juga, dana/u 06 mar 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2014, 15:40

Spahic ostaje kapiten i najvazniji odbrambeni igrac. Sve do 2016. najmanje. Hejteri na aparatima.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 06 mar 2014, 15:51

Vec u onom intervjuu sa Spahicem se moglo naslutiti da selektor nema povjerenje glavnih igraca.Spaha je rekao da je bio bijesan na selektora zbog kasnjenja na avion za Brazil i jos je rekao da smo tesko stekli ugled i da ga sad trebamo cuvati a ne rasprodavati a to se odnosilo na mesetarenje sa igracima agencije.
Ovo je prilicno ostro od kapitena prema selektoru i jasno pokazuje da selektor nema podrsku najvaznijih igraca.
Konkretan i vidljiv dokaz je stigao sinoc na terenu,iskreno nemam im sta zamjeriti,liju znoj da bi mangup izbacio njihove dugogodisnje saigrace a doveo igrace agencije da ih preko reprezentacije proda.
Dakle,neka ide,nema drugog rijesenja,sve drugo je produzavanje agonije,zaglibio je toliko da se vise ne moze izvadit.

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 mar 2014, 00:42

Licno meni je Spaha ohladio za sva vremena onaj dan u Parizu kada nas je bezpotrebno u 70 i nekoj minuti kostao direktnog ne odlaska na EP. Tu je se trebala zavrsiti njegova reprezentativna karijera.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 mar 2014, 00:53

Zbog cega Spaha, Dzeko, Bedo i ostali javno i otvoreno ne prozovu selektora i ukazu na taj bezobrazluk?
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 mar 2014, 00:54

Spahic mi pada u ocima nakon svakog svog nesportskog poteza, udarca, trcanja da on raspravi, bgm u zadnje vrijeme kikseva i nonsalantnih poigravanja oko svojih 16m itd. Borac jeste ali sve je cudniji u zadnje vrijeme.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 07 mar 2014, 01:08

Jedno je biti borac, a sasvim drugo je biti prznica i kavkadzija na terenu. Spaha zasluzuje dobrog degeneka, da se loma prizemlji.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 07 mar 2014, 01:09

Pošteno ste se nasrali, svaka vam čast.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 mar 2014, 13:45

Spaha je izjavio da poslije kvalifikacija se oprasta i da nece ici na svjetsko prvenstvo uz to je dodao da nikad nije pogazio svoju rijec ! posteno od kapitena :)
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 07 mar 2014, 14:00

lucif3R666 je napisao/la:Spaha je izjavio da poslije kvalifikacija se oprasta i da nece ici na svjetsko prvenstvo uz to je dodao da nikad nije pogazio svoju rijec ! posteno od kapitena :)
Kad je to izjavio i gdje?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 mar 2014, 14:02

Cepi1981 je napisao/la:Zbog cega Spaha, Dzeko, Bedo i ostali javno i otvoreno ne prozovu selektora i ukazu na taj bezobrazluk?
Pa prika moj znas li da je to kraj u repci...
Pa nije tako davno gotovo kompletna repka to uradila i nije pilo vode...Imaju tu visi interesi... ;)
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 mar 2014, 14:05

mo-bih je napisao/la:Emir Spahić, kapiten nogometne reprezentacije BiH: Ako se plasiramo na SP, neću igrati u Brazilu

Vratimo se malo reprezentaciji. Utakmice s Irskom i Meksikom su priprema za kvalifikacije. Jesmo li konačno zreli da odemo na Svjetsko prvenstvo?

- Naravno da jesmo. Ja mislim da imamo snage i da hoćemo.

Tri ste puta bili pred plasmanom na neko veliko takmičenje i sva tri puta se završilo u suzama. Ne moramo ni pitati šta bi Vam značilo da konačno probijete taj zid?

- Značilo bi - kraj karijere! Davno sam jednoj vrlo dragoj osobi obećao da ću napraviti sve da odemo na neko veliko takmičenje. Ako se to desi, njemu ću prvome javiti da sam ispunio obećanje i onda ću se oprostiti.

Nije, valjda, da ne biste igrali na SP-u?

- Nikad ne reci nikad, ali... ne bih. A meni bi to bilo ostvarenje dječačkog sna. Živim za taj dan da se ljudi u Bosni i Hercegovini konačno zaista, potpuno i do kraja raduju! Bez razočarenja i bez spuštanja na zemlju. Toliko smo puta došli do vode, a nikada je se nismo napili.

Kako bismo na SP-u bez kapitena?

- Reprezentacija je postojala i prije mene i postojat će i poslije. Ja ću otići, ali će reprezentacija ostati. Ali, prije toga, treba odraditi posao i biti prvi u grupi, a mi to sigurno možemo, a nadam se i da hoćemo.

intervju za avaz prije godinu dana.....
;)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 20 gostiju.