Sent from my MB860 using Tapatalk 2
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
I to što kažeš ali nije zanimljivo, bolje je kad je realno.AjsKjub je napisao/la:Taktiku
Game settings -> weather.
Unknown Genius je napisao/la:Samo one lob pasove prema brzim napadačima i krilima, lopta kad odskoči dobije strašno ubrzanje i pomoću njihove brzine to iskoristiš da pobjegneš čuvarima.
Daj Bože da kad budemo imali Origin, jako teško.Ramsey16 je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:Samo one lob pasove prema brzim napadačima i krilima, lopta kad odskoči dobije strašno ubrzanje i pomoću njihove brzine to iskoristiš da pobjegneš čuvarima.
Volio bih igrati protiv tebe, valjda ćemo nekad imati i origin pa da razvalimo jednu tekmu...![]()
![]()
invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
instaliro sa ovaj 1.0 kako vec mode i sve pise da je taj mod kad ulazim al nikakvih prom,ena izuev naziva liga nema :S pomoc ?
Kad hoces da vidis koliko igrac moze odigrat utakmica prije nego sto kupis zeljenog igraca desnim analogom u desnu pomjeris pisat ce npr. 7,13,30 to je broj koliko mu je utakmica ostalo prije nego sto moras da kupis ugovorMatador je napisao/la:Ljudi , moze li mi neko pojasniti par stvarcica oko Ultimate teama ?
Kad dovodim igraca za zlatnike , kako mogu znati koliko ce utakmica odigrati kod mene prije nego sto mu istekne ugovor ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan![]()
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga![]()
Npr. sad sam Nianga doveo za 750 zlatnika i poslije jedne odigrane utakmice mu istekao ugovor ..
Hvala unaprijed
ma nista drugMatador je napisao/la:Pomogao si itekako , hvala druze
mozel neko nama pomocRamsey16 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:imal kakv patch sa repkom nasom ?
instaliro sa ovaj 1.0 kako vec mode i sve pise da je taj mod kad ulazim al nikakvih prom,ena izuev naziva liga nema :S pomoc ?
I kod mene je tako, što ti kažeš samo se promijene nazivi liga..
Da dodam, kad dodjes do 15 levela, mozes kupiti ugovor od 99 utakmica. Mozes ga kupiti kad stignes level 31 i jos nekoliko puta.harism je napisao/la:Kad hoces da vidis koliko igrac moze odigrat utakmica prije nego sto kupis zeljenog igraca desnim analogom u desnu pomjeris pisat ce npr. 7,13,30 to je broj koliko mu je utakmica ostalo prije nego sto moras da kupis ugovorMatador je napisao/la:Ljudi , moze li mi neko pojasniti par stvarcica oko Ultimate teama ?
Kad dovodim igraca za zlatnike , kako mogu znati koliko ce utakmica odigrati kod mene prije nego sto mu istekne ugovor ?
Onda , da li je tesko produziti ugovor , da li to kosta puno zlatnika i tako te sitnice .. Bio bih jako zahvalan![]()
Vjerovatno ce vama koji dugo igrati ultimate ova pitanja biti smijesna , ali ja sam fakat tek poceo ovo igrati i pojma nemam oko toga![]()
Npr. sad sam Nianga doveo za 750 zlatnika i poslije jedne odigrane utakmice mu istekao ugovor ..
Hvala unaprijed
ugovor ti nisu skupi zlatni oko 300 coinsa samo odes na market i kupis ugovor i poslije kupovine vidit ces apply now i plasiras ga na zeljenog igraca,
nadam se da sam pomogao
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.