Pa za sta oni nas sve optuzuju ove sezone to je nevjerovatno
  Pa za sta oni nas sve optuzuju ove sezone to je nevjerovatno  Imam respekta prema dosta njihovih forumasa pa necu da ulazim često u prepirke jer nikad na dobro ne izađu i na kraju samo se gleda ko će više smajlija staviti.
  Imam respekta prema dosta njihovih forumasa pa necu da ulazim često u prepirke jer nikad na dobro ne izađu i na kraju samo se gleda ko će više smajlija staviti. Pričaju o sudijama, namještanju i još uz to dodaju da nam se igrači dopingiraju
 Pa ima li tu kraja? Ovdje moderacija izgleda nista ne radi. Pa ja bih to sve pobanovao da sam na njihovom mjestu. Gledali smo ovu ekipu koja je bez problema izborila prvo mjesto u prvom dijelu sezone i to niko nije primjetio i oni pogledali 50 minuta i donose nevjerovatne zakljucke
 Pa ima li tu kraja? Ovdje moderacija izgleda nista ne radi. Pa ja bih to sve pobanovao da sam na njihovom mjestu. Gledali smo ovu ekipu koja je bez problema izborila prvo mjesto u prvom dijelu sezone i to niko nije primjetio i oni pogledali 50 minuta i donose nevjerovatne zakljucke  Zar oni nikad nisu bili uzbuđeni i sretni zbog nečeg toliko da nisu znali gdje im je glava pa im sad čudno kako nasi igrači slave golove. Pa u top ligama ljudi slave tako sto vriste, nabijaju zastave uleću među navijace i nikom taj zaključak nikom nije na pamet pao ali navijacima Slobode je to sumnjivo
  Zar oni nikad nisu bili uzbuđeni i sretni zbog nečeg toliko da nisu znali gdje im je glava pa im sad čudno kako nasi igrači slave golove. Pa u top ligama ljudi slave tako sto vriste, nabijaju zastave uleću među navijace i nikom taj zaključak nikom nije na pamet pao ali navijacima Slobode je to sumnjivo  
  Ovo puno znaci nasim igracim, zelja da uđu u Premier ligu je ogromna i nadam se da ću tu zelju vidjeti pri svakom slavlju gola.