Safet Sušić - Pape

alevkov
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la alevkov » 07 mar 2014, 14:19

dubrovnik je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Haj mrs u playoff plavi
Je li to nacin razgovora kojeg su te ucili u skoli. Odakle si ti izisao kromanjonac majko mila po idolu Maoca 100 posto.
Ali eto ja s tobom zavrsih.
slika

i sledeci put se odluci ili su nasi ili njihovi :idea:

slika

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 07 mar 2014, 14:23

alevkov je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:
alevkov je napisao/la:Haj mrs u playoff plavi
Je li to nacin razgovora kojeg su te ucili u skoli. Odakle si ti izisao kromanjonac majko mila po idolu Maoca 100 posto.
Ali eto ja s tobom zavrsih.
slika

i sledeci put se odluci ili su nasi ili njihovi :idea:

slika
Ovo sledeci objasnjava sve.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 07 mar 2014, 14:23

gringobih je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:"Pojedini fudbaleri uvrijedit će se ako ih nazovemo razmaženim zvijezdama, ali ko se pronađe u toj konstataciji, valjda je i zaslužio takav epitet. Dobra atmosfera na reprezentativnim okupljanjima sada je prošlost i floskula koja se koristi kako bi se igrači odobrovoljili pred utakmice. Smijeha i druženja sve je manje, a namrgođenosti sve više. Jasno se vidi ko s kim ne priča i ko koga ignorira.Zvijezde su uglavnom uz zvijezde, a novajlije uz novajlije, i to se jasno zna. Recimo, Edina Džeku nikada nećete vidjeti kako razgovara s Izetom Hajrovićem."

"Je li riječ o bojkotu samoproglašenih vladara svlačionice? Je li njihovo neukusno šetkanje po terenu u posljednjim prijateljskim utakmicama izraz protesta zbog Papetovih poziva kojima uspostavlja novu ravnotežu unutar tima, dajući šansu zvijezdama u usponu - Hajroviću, Kolašinacu..."

Ovo boldirano me najvise bode u oci. Mislio sam da imamo bas sloznu repku, da su raja, da je zajebancija maksimalna, da je atmosfera kao na terminu. A ocito i kod nas ima taj neki poredak, da se zna ko su gazdurine.
Zbog mene, tebe i navijaca sigurno nije bio bojkot, jedino ko ostaje da se na taj nacin bojka je ? ;)
Samo sami sebi skacu u stomak, a za to je dokaz reakcija navijaca nakon Egipta. Igraju se sa emocijama milionima ljudi, a to nikako nije lijepo. Nek on bojkotuje sta hoce, ali ako ce tim bojkotom meni sjebati novac, zivce, raspolozenje, uticat na to da mrzim sve oko sebe u tom trenutku, e to nije uredu. Nego nek ostavlja srce na terenu il nek ne igra nikako.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 07 mar 2014, 14:30

I tako ce se pokazati po ko zna koji put da je reprezentacija u stvari privatna prcija nasih umisljenih zvijezda, a ne selektora, kako se to pokusava predstaviti.. Da su oni ti koji biraju i smjenjuju selektore zbog licnih hirova, znajuci da ce im "raja" oprostiti sve!
Zaiskali ste......

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 mar 2014, 14:37

Izgleda cenifa se otvorila i pocela da smrada na sve strane. Pojedinci jedva docekali poraz BIH. Majko mila kakvih pacenika. BOLEST je malo reci.

Dojuce navaljivali sa Salihovicem na DM-u, a sad zacepili gubice.

Sta je Susic mogao bolje uraditi od ove formacije?

---------------------------Begovic---------------------------
---------------------------------------------------------------
Mujdza------------Bicakcic-------Spahic-------Kolasinac
--------------------------------------------------------------
--------------Susic-----------------Salihovic---------------
-------------------------------------------------------------
Ibisevic-------------Medunjanin-------------------Lulic
-----------------------------------------------------------
-----------------------Dzeko-----------------------------

Hajde pametnjakovici recite sta bi to vi bolje uradili, koja bi to postava bila.

Znate bazditi i to vam je sve, nesto argumentovano napisati i neznate.
Bobuljicaste pickice se natovarile na monitor uz turboflkasicu Ceciku i opleli po reprezentaciji.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 14:40

Kad izgubis podrsku igraca ako imas mrvu obraza treba da ides,tu je sve jasno ko dan.
Sto bi rekli Kimovci,za dobrobit reprezentacije.

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 mar 2014, 14:43

emir79 je napisao/la:Znate bazditi i to vam je sve, nesto argumentovano napisati i neznate.
Bobuljicaste pickice se natovarile na monitor uz turboflkasicu Ceciku i opleli po reprezentaciji.
Nema potrebe da nam se opisujes!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 mar 2014, 14:44

emir79 je napisao/la:Izgleda cenifa se otvorila i pocela da smrada na sve strane. Pojedinci jedva docekali poraz BIH. Majko mila kakvih pacenika. BOLEST je malo reci.

Hajde pametnjakovici recite sta bi to vi bolje uradili, koja bi to postava bila.

na mjesto ibisevica hajrovic, ibisevic u 16 sterac a tinu neka vodi kući jer nam u ovom trenutku ne treba! o bojkotima i ostalom ne zelim ali realno problem je pape i njegov pristup reprezentaciji pa tek onda da se priča o džeki. covjek se prepao da nece dobiti tekmu bez džeke (na poluvremenu) pa ga ostavi povrijeđenog da igra. malo je to sramota. oštricu kritike prema papetu, a ne prema igračima. nama od 50 minute u sredini igraju tino i hadžić!cmon, ne ide to tako.i onda nam je džeko kriv ili spahić i vadimo nekakav prljavi veš od prije 3 4 godine, dok pape mlatara tuđim k....m!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 14:49

emir79 je napisao/la:Izgleda cenifa se otvorila i pocela da smrada na sve strane. Pojedinci jedva docekali poraz BIH. Majko mila kakvih pacenika. BOLEST je malo reci.

Ma ovo je bilo jasno ko dan da cim izgubimo pljuvaci dozive svojih 5 minuta. Neovisno od Toga ipak situacija je zabrinjavajuca, ima vise stvari koje ipak smrde, dali to moze Pape (ili da je bilo ko selektor) do SP popraviti, neznam ali vidjecemo. Poslje SP treba malo ovu hirarhiju podrmati i karte novo posloziti. Neki igraci su uzeli sebi previse fursata.

Mogo je Susic jedino ovo uraditi: Dzeku na klupu, Ibisevica kao spica a Hajrovica na krilo. :)
Krivo Dzeki sto nema Ibricica da se sanjim sunca na Alpama :)

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 mar 2014, 14:50

Ovo sto susic kaze da se vrsi pritisak oko pozivanja pojedinih... Nemora covjek biti ajnstajn pa da skonta da to rade dzeko I spahic uvezi pozivanja ibricica njihovog ahbaba...ko je pratio desavanja I odnos u repci zadnjih godina moze vrlo lahko doci do tog zakljucka...

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 07 mar 2014, 14:52

I da. Zaboravih napisat... To dovoljno govori kakav je susic autoritet I smijurija od trenera kad igraci sebi uzimaju za pravo da mu govore koga ce pozvat a koga ne... Povuci se safete prije nego li brod u potpunosti potone... Safete odlazi!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 mar 2014, 14:53

gringobih je napisao/la:
Hordas Doboj je napisao/la:"Pojedini fudbaleri uvrijedit će se ako ih nazovemo razmaženim zvijezdama, ali ko se pronađe u toj konstataciji, valjda je i zaslužio takav epitet. Dobra atmosfera na reprezentativnim okupljanjima sada je prošlost i floskula koja se koristi kako bi se igrači odobrovoljili pred utakmice. Smijeha i druženja sve je manje, a namrgođenosti sve više. Jasno se vidi ko s kim ne priča i ko koga ignorira.Zvijezde su uglavnom uz zvijezde, a novajlije uz novajlije, i to se jasno zna. Recimo, Edina Džeku nikada nećete vidjeti kako razgovara s Izetom Hajrovićem."

"Je li riječ o bojkotu samoproglašenih vladara svlačionice? Je li njihovo neukusno šetkanje po terenu u posljednjim prijateljskim utakmicama izraz protesta zbog Papetovih poziva kojima uspostavlja novu ravnotežu unutar tima, dajući šansu zvijezdama u usponu - Hajroviću, Kolašinacu..."

Ovo boldirano me najvise bode u oci. Mislio sam da imamo bas sloznu repku, da su raja, da je zajebancija maksimalna, da je atmosfera kao na terminu. A ocito i kod nas ima taj neki poredak, da se zna ko su gazdurine.
Zbog mene, tebe i navijaca sigurno nije bio bojkot, jedino ko ostaje da se na taj nacin bojka je ? ;)
KO, Safet, je li?

Procita li ti ovaj tekst iznad? Jel to Safet ne treba pojedine igrace zvati zato sto se to ne svidja Spahi ili Edinu? Evo npr. Hajrovica...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Rios

Post Postao/la Rios » 07 mar 2014, 14:53

Navodno Safet zeli smiriti tenzije,medjutim ovim nista smirio nije..Naprotiv..Prvo zato sto je demantovao da je imao dogovor sa Dzekom cvrst kako tvrdi Edin,doduse kasnije je se malo popravio rekavsi da Dzeko nije bio kategorican oko izmjene..Druga stvar,ovo prozivanje oko mjesanja u posao..Svi znamo da je tu mislio na "krupne ribe" u nasem timu..Nije sigurno prozvao Vrsajevica,Kvrzica ili Fejzica..
Ne valja ljudi ovo nimalo,atmosfera je izgleda sve samo nije onakva kakvu smo mi zamisljali..Poslije ove tekme to je jos losije siguran sam..Samo da ne eskalira na SP kako to obicno biva (npr. Francuska u JAR ili sukob Zahovic-Katanec).. :|
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 07 mar 2014, 14:54

damir_82 je napisao/la:I tako ce se pokazati po ko zna koji put da je reprezentacija u stvari privatna prcija nasih umisljenih zvijezda, a ne selektora, kako se to pokusava predstaviti.. Da su oni ti koji biraju i smjenjuju selektore zbog licnih hirova, znajuci da ce im "raja" oprostiti sve!
Zaiskali ste......
hmmm....pa selektor onda otpiše umišljene zbvijezde i pozove druge iugrače.I iusput sve javno objelodani i dobije podršku javnosti. To je redosljed poteza

Nije zar da su raja isto tako umišljena kao i zvijezde..........ja sam branio Sušića, imao sam i pravdanje i za poziv TSS......sve je to ok dok postoje rezultati i podrška igrača. ......onog trenutka kad izgubiš svlačionicu i prestanu rezultati.....onda se sam zapitaš....

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 14:56

Rjesenje za problem, jer se zna ko pravi problem:

Susic na SP nevodi Dzeku i Spahu i ima mir u kuci. Pokaze koliki je on autoritet.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 mar 2014, 14:57

gruezi je napisao/la:Ovo sto susic kaze da se vrsi pritisak oko pozivanja pojedinih... Nemora covjek biti ajnstajn pa da skonta da to rade dzeko I spahic uvezi pozivanja ibricica njihovog ahbaba...ko je pratio desavanja I odnos u repci zadnjih godina moze vrlo lahko doci do tog zakljucka...
E vidis , ne mislim da si u pravu. Mozda mu je neko prigovorio upravo za ovo što ljudi vide- guranje vršajevića ili sada sušića mlađeg. ne mora uopste biti vezano za ibričića. meni je uvijek bilo nejasno zasto njega poziva iako ga nema u timu ili uđe posljednjih par minuta. ali u danasnjoj situaciji bih vrlo rado volio vidjeti ibričića na klupi nego vršajevića, sušića a posebno ako to može kako anulirati način kako šušić vodi utaklmice.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 14:58

MaksuzBaksuz je napisao/la:Rjesenje za problem, jer se zna ko pravi problem:

Susic na SP nevodi Dzeku i Spahu i ima mir u kuci. Pokaze koliki je on autoritet.
:lol: :lol: :lol: :lol:

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 15:00

drummer je napisao/la:
MaksuzBaksuz je napisao/la:Rjesenje za problem, jer se zna ko pravi problem:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Morace Osim sakom od sto udariti!!!

:)

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 mar 2014, 15:03

Gospodin Sušić je na prvom treningu trebao pokazati igračima ko se pita. Pita se taj koji odgovara za rezultate, a on je prvi na tapetu.

Pokazao je samo da ga niti malo nije briga za novinare, i šta oni misle. Kolo se igra, a on niti harmoniku ne drži u rukama, a kamo li da se u isto uhvati.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2014, 15:05

Prvo, nisi zaslužio odgovor na ovo (da budem iskren, nisam se osjetio prozvanim iz više razloga:
1. Nisam bubuljičast
2. Ne slušam Cecu
3. Ne bih rekao da sam g*vno kako ti ovdje opisuješ forumaše (ne brini, poslije ovog odgovora ću sankcionisati ovaj tvoj primitivizam).

Al' šta je Pape mogao bolje uraditi? Ti mora da se šališ postavljajući to pitanje. Vjerujem da se šališ, jer niko ozbiljan ovo ne bi upitao.

Kad je Ibišević igrao krilo? Osim na Koševu protiv Francuske, a znamo kako je to završilo - zvižducima i psovkama sa tribina.

Dakle, prva greška. Druga je neigranje Izeta Hajrovića na tom mjestu. Ako si odlučio sa desnim krilom - koristićeš igrača koji to igra. Ako si odlučio ući u utakmicu sa dva napadača - onda ćeš koristiti Edina i Vedada. Jednostavna matematika, nešto k'o 2+2. :mrgreen:

O desnoj strani da ne govorim, o gomilanju istih igrača u vezi također (već sam pisao o tome). Dakle, prijateljska utakmica je bila smijurija; od pristupa utakmici, preko selekcije igrača (mada se u ovo odavno ne miješam... Za razliku od Džekinog oca i pojedinih igrača :mrgreen: ), zatim nedovoljnom skautingu protivnika i katastrofalno vođenom taktikom i izmjenama.

Nema šta, Pape nije mogao bolje. Zašto? Zato što je Pape. Bilo ko drugi bi bolje odradio posao protiv Egipta. Dovoljno je samo malo ozbiljnosti, mnogo više rada na taktičkom planu i eto ga. Ali...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.