Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la drummer » 07 mar 2014, 14:08

Spaha,recite javno sve sto imate,vasa se pika vise nego Parizaninova.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 14:16

Format je napisao/la:Ljudi ja volim Spahu ko brata,ali on je gotov igrac,pa malo jaci napadac njega siluje,nema ni brzinu vise ostala je samo agresivnost,grijesi precesto,godine su ucinile svoje,nadat se da se ovoj Arslanagic ubrzo rijesti papirologiju i zamjenit ga u buducnosti . Ja gledam cesto Leverkusen bas zbog njega,em je nesportski raspolozen uvijek,samar se,tuce se,ne moze vise tako Spahicu,mene samo zanima ovo traka kapitenksa ,vjerovatno ce on odlucit kao i Barbarez ko ce u buducnosti novisi ,bas me zanima koga ce izabrat .

Kad se Spaha oprosti trebalo bi biti i ko u svakoj drugoj ekipi da TRENER odlucuje ko je kapiten!

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 07 mar 2014, 14:24

MaksuzBaksuz je napisao/la:
Format je napisao/la:Ljudi ja volim Spahu ko brata,ali on je gotov igrac,pa malo jaci napadac njega siluje,nema ni brzinu vise ostala je samo agresivnost,grijesi precesto,godine su ucinile svoje,nadat se da se ovoj Arslanagic ubrzo rijesti papirologiju i zamjenit ga u buducnosti . Ja gledam cesto Leverkusen bas zbog njega,em je nesportski raspolozen uvijek,samar se,tuce se,ne moze vise tako Spahicu,mene samo zanima ovo traka kapitenksa ,vjerovatno ce on odlucit kao i Barbarez ko ce u buducnosti novisi ,bas me zanima koga ce izabrat .
Kad se Spaha oprosti trebalo bi biti i ko u svakoj drugoj ekipi da TRENER odlucuje ko je kapiten!
Mi nismo svaka druga ekipa...ja sam za da forum odluci... ;)
To finish first, first you have to finish.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 mar 2014, 14:27

Tino je kapiten ako on bude odlucivo :D.

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 07 mar 2014, 14:35

terabajt je napisao/la:

Mislim da Tino ipak jos nije za kapitena...bar ne u Brazilu. Treba momku dati jos malo vremena da sviju upozna. Vec kvalifikacija za EURO2016, sigurno ozbiljan kandidat... :?
To finish first, first you have to finish.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 07 mar 2014, 14:54

Svaka 4 mjeseca novi kapiten, po sadasnjem "ustavu" (ako ga tako uopste mogu zvati)!
Mozda se i Sejdic-Finci umjesaju u odredbu kapitena :)

(ja sam za demkratske izbore)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2014, 14:55

lucif3R666 je napisao/la:Spaha je izjavio da poslije kvalifikacija se oprasta i da nece ici na svjetsko prvenstvo uz to je dodao da nikad nije pogazio svoju rijec ! posteno od kapitena :)
:lol:

"Ja, Emir Spahić, odgovorno tvrdim da se neću odazvati selektoru moje Bosne i Hercegovine dokle god je ovaj savez tu. Neću ni kad bi selektor bio Ivica Osim - Švabo."

Ovo je izjavio gostujući u dnevniku, čisto da se zna - telefonski poziv, da ne bi bilo zabune. Da, riječ je o famoznom pismu kojeg nije potpisao samo jedan čovjek - Zvjezdan Misimović. Šta se desilo? Svi su se vratili osim čovjeka koji je održao svoju riječ - nije zaigrao dok nije vidio kakve-takve promjene u garnituri saveza. Naravno, govorim o Saši Papcu - čovjek je pokazao kako se ne gazi vlastita riječ.

Izgleda da Spaha misli kako se reprezentacija prati od 2010. godine, pa ovako izjavljuje. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 07 mar 2014, 14:59

Vjeruj da sam mislio to spomenut , al sam mislio da se niko ne sjeca , znam da je jednom emisija bila uzivo javio se spahic kao i bajramovic i pricali i spaaha kaze ja nikad nisam pogazio rijec i onda izjavio da se nece vracati i td
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 07 mar 2014, 15:54

terabajt je napisao/la:

Nemoj pretjeravat sad. :roll:

Ko da je 100% sigurno da bi on bio kapiten pored Avdije.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 07 mar 2014, 16:10

Vi se brinete ko će nam biti kapiten nakon Spahe. Ja se brinem da Spaha (i službeno :mrgreen: ) ne zauzme Sušićevo mjesto. Tek nas tad ne bi bilo nigdje i postali bismo šprdnja nad šprdnjama. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 mar 2014, 17:33

Monolog je napisao/la:
lucif3R666 je napisao/la:Spaha je izjavio da poslije kvalifikacija se oprasta i da nece ici na svjetsko prvenstvo uz to je dodao da nikad nije pogazio svoju rijec ! posteno od kapitena :)
:lol:

"Ja, Emir Spahić, odgovorno tvrdim da se neću odazvati selektoru moje Bosne i Hercegovine dokle god je ovaj savez tu. Neću ni kad bi selektor bio Ivica Osim - Švabo."

Ovo je izjavio gostujući u dnevniku, čisto da se zna - telefonski poziv, da ne bi bilo zabune. Da, riječ je o famoznom pismu kojeg nije potpisao samo jedan čovjek - Zvjezdan Misimović. Šta se desilo? Svi su se vratili osim čovjeka koji je održao svoju riječ - nije zaigrao dok nije vidio kakve-takve promjene u garnituri saveza. Naravno, govorim o Saši Papcu - čovjek je pokazao kako se ne gazi vlastita riječ.

Izgleda da Spaha misli kako se reprezentacija prati od 2010. godine, pa ovako izjavljuje. :lol:
Jedini čovjek kojeg cijenim iz repke,ono što je obećao to je i ispunio. 8-)

Riječ Spahića vrijedi koliko i riječ zatvorske ptice Muniba Ušanovića.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 07 mar 2014, 17:50

Spaha ce izgleda postati jedan od onih igraca koji nece na vrijeme shvatiti da je njihovo proslo :)
Postao toliki autoritet da ga ne mozes otjerati nikako, ali kad godine uhvate nije ono sto je bio.
Nikad nije vako konstantno kiksao kao u 2013/14 sezoni, ili je odlican ili je direktni krivac za poraz svog tima i iskljucenje jos zaradi.
S Bicakcicem i Kolasincom smo dobili sirinu u zadnjoj liniji, jos tu ima Vranjes i stakleni Mujdza, Zukanovic ..
Nemojte me pogresno shvatiti, Spaha je jos uvijek najbolji stoper kojeg mi imamo, i bio je to zadnjih 6-7 godina.
Samo da ne postane ovo sto napisa' ja u prvoj recenici, pa da pocne stetiti reprezentaciji vise nego sto koristi.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 17:56

nas niti jedan glavni igrac nije otisao na normalan nacin...jednostavno takav smo mi narod, Spaha ce vjerujem otici uz neku tucu u svlacionici.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 07 mar 2014, 18:23

ultrasstyle_tz je napisao/la:nas niti jedan glavni igrac nije otisao na normalan nacin...jednostavno takav smo mi narod, Spaha ce vjerujem otici uz neku tucu u svlacionici.
Znaci Pjanic bi trebao pripaziti ledja, ipak je medju manjim tamo
100% sportski i krajnje opušten potpis

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 mar 2014, 18:26

RiNo je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:nas niti jedan glavni igrac nije otisao na normalan nacin...jednostavno takav smo mi narod, Spaha ce vjerujem otici uz neku tucu u svlacionici.
Znaci Pjanic bi trebao pripaziti ledja, ipak je medju manjim tamo
:mrgreen:
Mora se Pjanc poceti druziti sa Rusiocem, nema mu druge... :lol:
Ono placati mu kahve, casiti ga na svakom koraku...Klasicna bosanska realnost... :mrgreen:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 18:29

jbg Hibic ode ko zna kako , Salihamidzic cirkus i dan danas ne razjasnjen, pa "Barba progovori obraz nacije je u pitanju", pa peticija i oprostaj svih , slucaj Papac itd itd :mrgreen:
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 07 mar 2014, 18:37

Smirite hormone...Spahic jeste imao katastrofalnu utakmicu protiv Egipta...ali ima dosta kvaliteta i sigurno jos dvije godine moze dati doprinos reprezentaciji BiH.

Pogledajte samo njegove utakmice za Leverkusen...9 od 10 utakmica odigra na vrhunskom nivou.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 mar 2014, 18:42

Pauk je napisao/la:Smirite hormone...Spahic jeste imao katastrofalnu utakmicu protiv Egipta...ali ima dosta kvaliteta i sigurno jos dvije godine moze dati doprinos reprezentaciji BiH.

Pogledajte samo njegove utakmice za Leverkusen...9 od 10 utakmica odigra na vrhunskom nivou.
Nisam ga ni ja nesto simpatisao ali me je kupio (mislim protiv Grka da je to bilo) kad su mu pukli sinusi a doktor trazio da ga zamjeni, a Spaha ga umalo ne nokautira jer nece da izadje, svjestan da bi izlaskom ostali bez odbrane...
Respekt za Spahu!!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 07 mar 2014, 18:51

Kakav god on bio, ni meni on ne smeka kao osoba, prefrgan je dosta, i sigurno ima puno toga sto o njemu jos ne znamo, on je nas najvazniji igrac u odbrani, i generalno u ekipi, ne mogu zamisliti odbranu Bicakcic-Zukanovic ; Bicakcic - Vranjes; ili Zukanovic - Vranjes, totalno bez koordinacije i pravog vodje.

Neko je naveo neki dan, on ili je najbolji, ili je najgori na jednoj utakmici, to se dosta puta ispostavilo, ali kad se sjetim koliko nas je puta samo cupao svojim intervencijama i borbenoscu, oprastam mu i ovu katastrofu protiv Egipta, kao i sto sam mu halalio Pariz.

Samo naprijed Spaha kapitenu, da si nam ziv i zdrav.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 07 mar 2014, 20:42

Kakvih sve ovdje idiota ima to je da Bog sacuva...
Svi koji ste (a vecina vas je) gori od Spahe,a tako pricate o njemu, ste dno licemjerja..i dabogda POCRKALI ;)
Nisam nikako ulazio od utakmice vs Egipta..jer sam znao sta cu nac..i ovdje i na dr.temama...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, guillermo, izdzezveubrazil, jasmin10, Tracy3McGrady i 40 gostiju.