Ligue 1
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Francuska liga
Sto su se ovi marsejovci napalili, misle da ce osvojit titulu.Hoce, hoce jedino ako se oduzmu bodovi Bordo-u.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Kolin Kazim Ričards biće pozajmljen ekipi Tuluza do kraja sezone.
Turski reprezentativac nije se naigrao u Fenerbahčeu i želeo je da ode.
Tuluz će moći da ga kupi ukoliko se dobro pokaže, a on je rekao da u ovom trenutku još ne razmišlja o tome.
23-godišnji Kolin je rekao da je razočaran ponašanjem uprave Fenerbahčea i da će u Tuluzu igrati gde god mu trener kaže.
Turski reprezentativac nije se naigrao u Fenerbahčeu i želeo je da ode.
Tuluz će moći da ga kupi ukoliko se dobro pokaže, a on je rekao da u ovom trenutku još ne razmišlja o tome.
23-godišnji Kolin je rekao da je razočaran ponašanjem uprave Fenerbahčea i da će u Tuluzu igrati gde god mu trener kaže.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
daum je otjerao richardsa jer je navodno englez imao drustva u kojem su pripadale i raznorazne kurve, kakva dvolicnost dauma
mora da je zaboravio kako su njega prije par godina lovnuli s kokainom
.
ps: sta je s ovim lovrenom ustvari? prosle dvije tekme od kako je dosao a njega nema ni na klupi
ps: sta je s ovim lovrenom ustvari? prosle dvije tekme od kako je dosao a njega nema ni na klupi
- alan_kardec
- Kontakt:
Pa čim je došao u Lion,trener Puel je izašao u medije i rekao da Lovren neće skoro dobiti priliku u prvom timu.steve-o je napisao/la:daum je otjerao richardsa jer je navodno englez imao drustva u kojem su pripadale i raznorazne kurve, kakva dvolicnost daumamora da je zaboravio kako su njega prije par godina lovnuli s kokainom
.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
bordo bi trebao biti novi-stari prvak. dominacija liona se privela kraju. i bolje tako, nekad su ovu ligu osvajali raznorazni klubovi, neki od njih su sad u drugoj ligi. sta je sa cuvenim nantom?
pa monaco, lil, lens...marsej. dobro je makar da je st.entjen u drustvu najboljih, dugo je izbivao iz ovog takmicenja. ipak je to jedan od trofejnijih klubova francuske lige, platini tamo igrao.
pa monaco, lil, lens...marsej. dobro je makar da je st.entjen u drustvu najboljih, dugo je izbivao iz ovog takmicenja. ipak je to jedan od trofejnijih klubova francuske lige, platini tamo igrao.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Liverpool je gigant Engleskog fudbala al šta mu to važi kad 20 godina nije osvojio titulu... EPL-a...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
OM i nekako al ASSE gigant bio prije 20 godina,znaci u Engleskoj je i Leeds United isad gigant,Kaiserlautern u Njemackoj...smijesan si.fanatique 1899 je napisao/la:Vrijede navijaci brate, igraci, uspomene i tradicija, a titula ce doc, kad tad...GunnerS je napisao/la:Liverpool je gigant Engleskog fudbala al šta mu to važi kad 20 godina nije osvojio titulu... EPL-a...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Slazem se...mada i ali evo u zadnje dvije sezone nisu tako ubjedljivi kao i prije...PSG...je nisko pao pravo nakon sto je prije par sezona bio pred ispadanjem, al eto oped ostadose na srecu...Cescinho4 je napisao/la:Lyon je trenutno sigurno najpopularniji francuski klub u svijetu, a ako se uzme u obzir zadnjih 10 godina onda je i najveci
mB!
taj mi je PSG bio jedan od drazih klubova....al kada sam upoznao malo bolje i klub i navijace...kad sam vidio koju politku furaju...posebno ti navijaci PSG - a..koji silu mogu prosipati u francuskoj...al i tu vise nemogu...razbili su ih arapi u Marseju...podrske ratnim zlocincima itd itd....sad su mi jedan od najodvratnijih klubova..jednostavno FUJ!
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
administracija sorry za offfanatique 1899 je napisao/la:Ko podrzaje ratne zlocince... Ultrasi Marseille-a su veliki antifašisti, to je svima poznato u svijetu, kao i navijaci Livorna i AEK-a, s kojima smo u ANTIFA BLOKU, a za PSG, nebi znao...n4n3 je napisao/la:taj mi je PSG bio jedan od drazih klubova....al kada sam upoznao malo bolje i klub i navijace...kad sam vidio koju politku furaju...posebno ti navijaci PSG - a..koji silu mogu prosipati u francuskoj...al i tu vise nemogu...razbili su ih arapi u Marseju...podrske ratnim zlocincima itd itd....sad su mi jedan od najodvratnijih klubova..jednostavno FUJ!
da znam, nisam ja nista rekao za navijace Marseille a....za njih veliki respekt...a psg-ovi brate dovoljno ti je ukucati na googleu..sve ce ti biti jasno...ultra desnicari...cak se i izmedju sebe znaju potuci...fuj mrzim ih...
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
Taj gigant ti igra u Ligi Prvaka top 16,a gdje vi ?fanatique 1899 je napisao/la:Nek ste vi giganti, kolko ste igrali sa Lorientom, 1:0 izgubili![]()
![]()
![]()
joj giganata, nemojte vise...
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Mukiol je napisao/la:Slazem se...mada i ali evo u zadnje dvije sezone nisu tako ubjedljivi kao i prije...PSG...je nisko pao pravo nakon sto je prije par sezona bio pred ispadanjem, al eto oped ostadose na srecu...Cescinho4 je napisao/la:Lyon je trenutno sigurno najpopularniji francuski klub u svijetu, a ako se uzme u obzir zadnjih 10 godina onda je i najveci
Allez Paris !
Forza Bologna !
jesi dobro?fanatique 1899 je napisao/la:Koji li sad ti, garant onaj tax ili neki Realovac
Forza Bologna !
Ni Bog ne zaustavi ovaj Montpellier, kako igraju izgleda da cemo ih gledati u LP sljedece godine!
pi.
Jos je rano govoriti o LP za Montpeillert,obicno ovi manji klubovi u ligama petice se dobro drze do nekog 20-25 kola i onda krece njihov pad.Gledao sam ih 4-5 puta ove sezone i igraju stvarno lep fudbal za francuske prilike tako da bi voleo da uzmu bar mesto koje vodi u EL.
Jos im Dzodic ne igra par kola koji je uz Spahica glavni stub odbrane a uz to zna i zabiti.Devil je napisao/la:Jos je rano govoriti o LP za Montpeillert,obicno ovi manji klubovi u ligama petice se dobro drze do nekog 20-25 kola i onda krece njihov pad.Gledao sam ih 4-5 puta ove sezone i igraju stvarno lep fudbal za francuske prilike tako da bi voleo da uzmu bar mesto koje vodi u EL.
Izgleda da ce biti obrnuto sa padom.I veliki poceti padati jer udaraju na vise polja.
Dok je Spahicev klub lak ko perce i samo prvenstvo guraju.
Tek onako reda radi da se citiram.Kako rekoh to se vec i ostvaruje.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 06 feb 2010, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Omerbavarac
- Kontakt:
Danas ludi dan kod Francuza. Iznenadjenjima nikad kraja. Grenoble na poluvremenu ima 4:0
PSG gubi kuci od Lorienta 3:0, takodjer poluvrijeme.
PSG gubi kuci od Lorienta 3:0, takodjer poluvrijeme.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jao, Rennes vodi protiv Bordeauxa 2:0 nakon 25 minuta. Danas u njih sve neka iznenađenja. Dobro, ima se još igrati 65 minuta.
Dakle ako ovako ostane Bordo ce ostati na 48 bodova,a Monpeillert ce im prici na 45 bodova,a Lille ostaje na 41 bodu.
Mislim da ce ovo biti najzanimljivi Le Championat u poslednjih nekoliko godina jer nekoliko ekipa i dalje mogu da razmisljaju o tituli.
Mislim da ce ovo biti najzanimljivi Le Championat u poslednjih nekoliko godina jer nekoliko ekipa i dalje mogu da razmisljaju o tituli.
Jao, Emira , nije ni otišao u Francusku i odmah se bori za titulu, ko bi to rekao. bravo majstore, stub odbrane naše repke i svoje momčadi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.