FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gorki
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2014, 11:26

:lol:

Valja i meni uzet makar 200 gr da probam kakva je.
Pobjeda je bolja od orgazma!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 07 mar 2014, 12:38

[youtube][/youtube]
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 07 mar 2014, 14:19

evo naseg po mnogima pravog kapitena Mujkica :lol: hoce momak 72000 KM :? treba mu se matere najebati iducu utakmicu
Sloboda Tuzla

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2014, 15:38

fukaratz je napisao/la:evo naseg po mnogima pravog kapitena Mujkica :lol: hoce momak 72000 KM :? treba mu se matere najebati iducu utakmicu
Bice tu kontra tuzbi za nesavjesno poslovanje. Mogli bi se neki ugristi za jaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 07 mar 2014, 15:44

Probisvjet je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:evo naseg po mnogima pravog kapitena Mujkica :lol: hoce momak 72000 KM :? treba mu se matere najebati iducu utakmicu
Bice tu kontra tuzbi za nesavjesno poslovanje. Mogli bi se neki ugristi za jaja.
To sto oni tuze, mogu samo nayebati...sto kaze Probisvjet, radi se o kriminalnim radnjama koje policija treba ispitati....neko opasno vuce konce iz pozadine a svi znamo ko su ti..vise su ofirni.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 mar 2014, 15:47

Husić: Pravi navijači će platiti ulaznicu na stadion!
Uoči prve domaće utakmice u proljetnoj polusezoni Upravni odbor FK ‘’Sloboda’’zauzeo je čvrst stav po pitanju ulaska navijača na Tušanj.
Ranije je objavljena informacija da će ubuduće svi članovi UO samo sa kupljenom ulaznicom moći pratiti utakmice Crveno - crnih. Na današnjoj konferenciji za medije predsjednik Azmir Husić poručio je da istu stvar očekuje od svih navijača Slobode.
"U februaru prošle godine boravio sam na utakmici Bundeslige između Bayerna i Schalkea i na licu mjesta, te kroz razgovore sa njihovim navijačima, uvjerio se da ni kod njih navijači ne ulaze na stadion besplatno. Ove polusezone zauzeli smo stav da niko osim službenih osoba i novinara sa akreditacijama neće moći ući na Tušanj ukoliko nije platio ulaznicu. Jednostavno, samo kupovinom karte svi mi direktno pomažemo Klubu i pokazujemo da želimo zdravu i stabilnu Slobodu", objašnjava Husić ističući da se ovo odnosi i na one najvjernije navijače:
"Ja svakako poštujem sve što oni daju od sebe dok bodre Slobodu. Oni to rade i po kiši, snijegu, suncu, prelaze dugi put kako bi podržali ekipu kada gostuje. Mi smo ranije pokušavali da im izađemo u susret, ali dešavalo se da uz njih 100 još 100 ljudi uđe besplatno. To se mora promijeniti. Stoga, moj stav je jasan: pravi navijači će platiti ulaznicu na stadion!".

Podrska!

Podsjetimo, u okviru 17. kola Prve lige F BiH Sloboda na Tušnju u subotu od 14:30 dočekuje ekipu Mladosti Doboj Kakanj.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 17:11

bas me zanima koliko ce ljudi biti sutra na stadionu :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 07 mar 2014, 17:21

Sjever će sigurno biti pun obzirom da je 3 KM :mrgreen: .

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2014, 17:37

Ćiro Blažević: ''Publika na Tušnju će gledati jednu novu i ekstremno borbenu Slobodu''

slika

Uoči utakmice 17. kola Prve lige FBiH danas je u prostorijama stadiona Tušanj održana press konferencija.

Novinarima su se obratili predsjednik UO Azmir Husić i šef stručnog štaba Miroslav Ćiro Blažević.

Sloboda će nakon ubljedljive pobjede u Livnu na Troglavom od 6:0 na Tušnju će ugostiti jedanestoplasiranu ekipu Mladosti Doboj-Kakanj.

Skoro identičan sastav iz Livna će od prve minute u subotu istrčati na teren, osim Salihovića koji će morati pauzirati zbog žutih kartona, njega će zamijeniti mladi Mujkić.

"Obećavam svima koju dođu na utakmicu, da će imati priliku gledati od prve minute jednu novu, razigranu Slobodu koja će da bude ekstremno borbena" kazao je Blažević.

Predsjednik UO Azmir Husić istako je važnost ovog susreta:

"Naš cilj je Premijer liga BiH, tri boda u subotu moraju ostati na Tušnju, uz navijače koji dođu kupe kartu i podrže nas mi to možemo. Našim momcima u ovim trenutcima veoma je bitna podrška svih nas" istakao je Husić.

Zanimljiv detalj da je Ćiro u ulozi trenera posljednji put sjedio na klupi Tušnja prije 26 godina kada je vodio Prištinu.

Utakmica Sloboda – Mladost DK igra se u subotu 8. marta od 14:30 sati. Cijena ulaznice za zapadnu tribinu iznosi 5 KM dok će za sjever biti 3 KM. Ulaznice će se moći kupiti dva sata prije početka utakmice.

Ćiro Blažević: ''Publika na Tušnju će gledati jednu novu i ekstremno borbenu Slobodu'' (VIDEO)

tuzlanski .ba

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 07 mar 2014, 18:15

Skver je napisao/la:Trazim da se nas prijatelj anonymous001 pod hitno rehabilituje i da pocinioci njegovog odstranjivanja sa ovog foruma sami sebe kazne!!!!
P.S. Pravda za mog prijatelja Anonimnog!
evo mene nazad samo ću se udaljiti sa ovog foruma i neću komentirati kao prije jer mi se smučio komplet forum .. banovao me na 20+ dana ovaj moderator Benjo bez ikakvog razloga! nisam nikog uvrijedio niti ruzne rijeci napisao samo KONTRIRAM kad pisu lose o mom klubu i onda od mene prave neko dijete,kao ja sam balavac jer kad god neko napise protiv Jedinstva neki komentar koji nema veze sa mozgom i koji je laz prije svega normalno da cu reagovati ... toliko od mene!
ziv bio !!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2014, 18:29

Zodiac je napisao/la:Sjever će sigurno biti pun obzirom da je 3 KM :mrgreen: .
necemo sanjat snove...sve preko 2000 hiljade je TOP TOPOVA za utakmice Slobode protiv mladosti iz nekog sela pored kaknja...kazem ovo da sutra nebi padali u neke depresije...vrijeme je lose,tekma ima i na TV da se pogleda
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 07 mar 2014, 18:34

pa i ja ocekujem jos 2000 i onda pad nakon prvog kiksa ili 8-10.000 protiv Jedinstva ako dobiju Radnicki i Capljinu...

al bice veselo sutra gledati kako napokon svi moraju platiti kartu hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 07 mar 2014, 18:47

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ocekujem jos 2000 i onda pad nakon prvog kiksa ili 8-10.000 protiv Jedinstva ako dobiju Radnicki i Capljinu...

ako uvezu 4 pobjede, protiv biscana ce sigurno past poslijeratni rekord stadiona..u to sam siguran...bit ce lijepo vrijeme i mislim da bi moglo bit cc 8000 ljudi..
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 07 mar 2014, 18:49

Ma sutra kiša može najviše u*ebati posjetu, već sad su neki odgodili odlazak na utakmicu zbog vremena.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 07 mar 2014, 18:56

Na tužbe odgovorati kontratužbama. Žalite se onim koji su vam obećavali brda i doline (zna se na koga mislim) pa vas izradili. Čuj molim te koliko svote pojedini traže, kad da nikad nisu niti jednu platu dobili. :roll:

Što se tiče posjete, nadam se da će se vrijeme poboljšati. Jedino to može natjerati ljude da u masovnijem broju krenu na stadion. Prognoze djeluju ohrabrujuće kada govorimo o narednim danima. I da, podržavam stav glede ulaznica. Nema više džaba ulaziti na stadion, posebno se odnosi na klošare koji dođu da remete atmosferu.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2014, 19:12

Mah Azmir ove sa tužbama jede za doručak ;)

Što se tiče sutra posjete,očekujem pun sjever,a i većina će doći na sjever zato što je tribina natkrivena ;)

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 mar 2014, 20:33

staragarda je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i ja ocekujem jos 2000 i onda pad nakon prvog kiksa ili 8-10.000 protiv Jedinstva ako dobiju Radnicki i Capljinu...

ako uvezu 4 pobjede, protiv biscana ce sigurno past poslijeratni rekord stadiona..u to sam siguran...bit ce lijepo vrijeme i mislim da bi moglo bit cc 8000 ljudi..
kakvih 8 000 :o uozbilji se ba.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2014, 20:34

[youtube][/youtube]

btw.ne vidim razloga da ne bude 8000 navijača na Tušnju..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 07 mar 2014, 20:37

Toliko nije bilo zadnjih 30 g i nece narednih 30 pa cak i da bude dzaba ulaz, nije to stari narod koji je dolazi na utakmice. Tv je pokvario sve , vecina ih voli gledati na tv-u mancester, romu itd.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 07 mar 2014, 20:40

Sve to stoji,ali ako je protiv Veleža bio pun Tušanj znači nije bilo slobodne stolice.. ..uz to sad ima i sjever tako da sve je moguće ako se to zaista želi/hoće/može ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.