pola hrvat pola srbinOffside je napisao/la:Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
EP 2010 Austrija - rukomet
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2010 Austrija - rukomet
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Cuj poluhrvat?
Sta je to?
Mozda je nalik Kerberu?
Covjek je cistokrvni Srbin!
Sta je to?
Mozda je nalik Kerberu?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Cikcanga nije uopće svjestan težine situacije u koju je ušao. Prinuđen je da navija za Hrvatsku ili poluhrvata. Noćna mora. Jako nekomotan položaj.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
19TM87 je napisao/la:evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ma sa @ljubavi je ovo jedna konstanta,navijanje protiv hrvatske i hrvatskih sportista
Necu ni navijati, Arsenal igra!
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
ljubav je napisao/la:Cuj poluhrvat?
Sta je to?
Mozda je nalik Kerberu?
i šta ako je i srbin,igra za francusku,sam si rekao tvoje odnosno britanske naprijatelje,ti si danas u belaju,za koga navijati,francuzi,britanski vjekovni neprijatelji,to si ti napisao,ili hrvati,a to je znajući tvoje pisanje ,prosto nemoguće,jer ti uvijek i svugdje navijaš protiv hrvata.
hahahsarajlija89 je napisao/la:cak ni ljubav i njegove prognoze nece biti dovoljne da hravatska pobjedi danasa ako koji slucajem dobije treba ga banovat
![]()
....al pet razlike za francuze tako da ce i on konacno doci na svoje
![]()
nema potpisa
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Offside je napisao/la:Karabatić je poluhrvat. Ko god da pobijedi, ti danas gubiš.ljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
u nevolji je @ljubav
Nema prostora za manevre, jer Islanđani, Atomac i ostatak je poslan kući. Sad je sužen izbor na vjekovne neprijatelje predvođene poluHrvatom i na samu Hrvatsku. Zato predlažem da današnji dan bude proglašen danom žalosti u čast kolege cikcange.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
ovo je moj predak prve tri reprezentacije hrvaska prva francuska druga island treci ovo je moja prognoza nadam se dacu da pogodim

Zadnja izmjena: deni_23, dana/u 31 jan 2010, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
Offside je napisao/la:Nema prostora za manevre, jer Islanđani, Atomac i ostatak je poslan kući. Sad je sužen izbor na vjekovne neprijatelje predvođene poluHrvatom i na samu Hrvatsku. Zato predlažem da današnji dan bude proglašen danom žalosti u čast kolege cikcange.
slažem se.
Neka pati kome smeta Hrvatska je prvak svijeta !
Ovo sam vise mislio figurativno.
Nadam se da Hrvati mogu iznenaditi mocne Francuze iako sumnjam u to.Ako Francuska odbrana bude na nivou onda Hrvati nemaju sta traziti.
P.S. Volio bih samo da Balic pokaze onoj pic** Karabaticu ko je prava igracina i najbolji igrac svijeta,makar Hrvatska izgubila.
HRVATSKA!!!
Ovo sam vise mislio figurativno.
Nadam se da Hrvati mogu iznenaditi mocne Francuze iako sumnjam u to.Ako Francuska odbrana bude na nivou onda Hrvati nemaju sta traziti.
P.S. Volio bih samo da Balic pokaze onoj pic** Karabaticu ko je prava igracina i najbolji igrac svijeta,makar Hrvatska izgubila.
HRVATSKA!!!
FK Pjetlovi
Teško da će kauboji moć s takvim prgavim jakim Francuzima ali ipak bi volila da ih dobiju .
Ovisi puno o golmanima ,pucačima,vidjet ćemo.
Nažalost favorit su Francuzi.
Možda se desi čudooo
Samo hrabro kockasti!SRETNO IM.
Island vodi tek 2-5 protiv Poljaka.
Ovisi puno o golmanima ,pucačima,vidjet ćemo.
Nažalost favorit su Francuzi.
Možda se desi čudooo
Island vodi tek 2-5 protiv Poljaka.
Iskreno, pa makar i dzep odvalioTweeds_10 je napisao/la:ja stavio cenera na hrvate19TM87 je napisao/la:evo ljudi pare na hrvate stavljajte danasljubav je napisao/la:Kara-batic, Srbin, ce pokazati ovim antitalentima gdje kokos vodu pusca!
ako dobiju meni dobro, ako izgube opet dobro
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Island vodi golemo,Poljaci nemaju sreće.
Hrvatima sude braća blizanci Njemci ,-zanimljivo.
Nek je hajirli susjedima.
Hrvatima sude braća blizanci Njemci ,-zanimljivo.
Nek je hajirli susjedima.
Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
biti će borbe još u tekmi za 3. mjesto
samo jako,samo hrabro...pa nek bude sta ce biti...samo jako...i da poraz,ako do njega dodje,se ne smije shvatit nimalo tragicno i mislim da ga nitko nece ni shvatiti tako...samo mi na **** idu ovi instant navijaci francuske,kao sto su nekad bili navijaci turske,portugala,brazila,danske,poljske itd., ali ko ih ****,nije ni njima lako... 
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
wade je napisao/la:samo jako,samo hrabro...pa nek bude sta ce biti...samo jako...i da poraz,ako do njega dodje,se ne smije shvatit nimalo tragicno i mislim da ga nitko nece ni shvatiti tako...samo mi na **** idu ovi instant navijaci francuske,kao sto su nekad bili navijaci turske,portugala,brazila,danske,poljske itd., ali ko ih ****,nije ni njima lako...
koliko sam ja primijetio,takvih je na ovoj temi dvojica.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
svaka čast HRT na velimiru kljaiću kako sukomentatoru,užitak ga je slušati
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
island treći na prvenstvu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.