Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ove crnje su usrali jedno 10 zavrsnica cedeviti ove sezone..pa onaj ray fulao zicer za prolaz u eurocupu
debil od repeše ih forsira,a crnje nemogu meda,oni napucavaju 3 na +5 vodstvu,umjesto da spuste lopte pod koš
- 10DelPiero
- Kontakt:
Mahute sve ti **** retardirano, kakav majmun ne mogu da vjerujem. Pa sto si dosao da igras debilu mrtvi ako neces da igras

Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šta su ovi Holanđani stali sa golovima večeras 

Tako blizu, a tako daleko.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Bravo Mahute konju onaj glupi, ovo je vise presmijesno postalo. Da sam kojim slucajem platio da ga gledam i navijam za njega ubio bi ga na terenu, da platim da gledam onakvo zajebavanje na terenu ne bi mogo hladne glave ostat 

Alessandro Del Piero !
Pazi Marseja
a tek Kelna 14 najmanje primaju i gube od Kotpusa zadnjeg i to kuci

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Pretrnuh na ovaj Koln, ali dobro prođe 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Jos samo jednom cu pozvati i to je to za ovaj mjesec
Dakle...ako se hocete natjecati u tipovanju...navratite na http://www.planb.com.hr/forum" onclick="window.open(this.href);return false; i prikljucite se, jos uvijek sitgnete osvojiti prvu nagradu, a to je 30€ na Vas Skrill ili Neteller acc.

Dakle...ako se hocete natjecati u tipovanju...navratite na http://www.planb.com.hr/forum" onclick="window.open(this.href);return false; i prikljucite se, jos uvijek sitgnete osvojiti prvu nagradu, a to je 30€ na Vas Skrill ili Neteller acc.
Dobro je imati PlanB !
- Consigliere
- Kontakt:

Cist penal nije svirao Dragovoljcu u 85-oj

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Odigram neki ludd tiket tenisa i ostao mi neki Nieminen protiv Brands-a,kakve su sanse da to prodje,keca imam 

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
LJudi mašam 3 dana zaredom po jedan. Ovo je za izludit

Ovaj sam upravo mašio. Papak imo 6-2 u tie breaku i izgubi 6-8 u trećem setu. Rijetko psujem Boga, ali sad nisam ništa izostavljo.
Mamu mu je*bem francusku u ****

Ovaj sam upravo mašio. Papak imo 6-2 u tie breaku i izgubi 6-8 u trećem setu. Rijetko psujem Boga, ali sad nisam ništa izostavljo.

Koji igrac ovaj Jaferson, pa ne mozes vjerovat sta covjek radi i to iz utakmice u utakmicu..18 poena poluvrijeme sut 8/10, 

Stvarno je ovaj cousins nevjerojatan igrač... Kad ga god odigram u prvoj 2 faula pa izađe, uđe u drugoj odmah pravi treći faul ..
Strasan je, ubio se za OVERABrezovac je napisao/la:Koji igrac ovaj Jaferson, pa ne mozes vjerovat sta covjek radi i to iz utakmice u utakmicu..18 poena poluvrijeme sut 8/10,

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Joj sto mi Kemba zivce pokida, 1 poen na poluvremenu i na kraju prebaci 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Joj Aldridga poludio covjek, Portland sa -30 se vratio i stigo Dallas

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- majestic24
- Kontakt:
David Lee 18,5 poena granica....meni treba over a on je trenutno na 18 koseva al kako stvari stoje nece ni ulaziti u zadnjoj cetvrtini
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jel red da i ovaj stuttgart nekog dobije
- thekoplegend
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: thekoplegend, dana/u 07 sep 2014, 20:08, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.