Ako su svi bojkotovali zbog Papeta, sto se onda Kolasinac borio kao lav? Mozda nije razumio kada su se ovi dogovarali, a on samo klimao glavom?
Salu na stranu, ali ako su bojkotovali, zasto onda? Je li zato sto je Pape doveo bratica svog? Ako su i bili razlozi za nezadovoljstvo, pa brate dragi onda se nemoj ni odzivati na poziv i samo ce sve isplivati na povrsinu. Papetova greska je sto je on citavo vrijeme sve fino i polako i sad pokusava da nametne autoritet. Bilo kako bilo, zalosno je sta se desava, jer svako od njih mora da radi za tu reprezentaciju, od Papeta do Edina. I slazem se 100%, sta ce neciji otac, tetak ili sta ja znam vec sa reprezentacijom? Ako ces vec nekoga dovoditi, kupi im kartu, tj. dadni im onu koju dobijes od saveza i to je to. Kakvo druzenje sa reprezentacijom?
Kod nas uvijek isto, niti ima discipline niti smo realni i ponavljamo svoje greske. Bojim se da kod nas ako ne dodje neki stranac sa autoritetom na klupu, propast ce i ovo sto imamo. Po svemu sudeci, ja mislim da ce Pape otici nakon SP, sto mi je i zao jer u biti nemam nista protiv nijednoga od njih, ali mislim da ce se to desiti. Ne znam koji se djavo vise nerviram oko ovoga....
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...