a da penalu prethodi ofsajdarelinho je napisao/la:Ja bih vise volio neki neregularan penal da bude

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
a da penalu prethodi ofsajdarelinho je napisao/la:Ja bih vise volio neki neregularan penal da bude
Evropejci ljudidiplomatija je napisao/la:Narvoza neka Opasna, da je samo da prodje ovo sat dva da se krene i ocekujem ludnicu, jer uspio Sam dvojicu jarana nagovoriti da idu, a idu samo na evropske utakmice..
obavljena gradjanska duznost,diplomatija je napisao/la:Narvoza neka Opasna, da je samo da prodje ovo sat dva da se krene i ocekujem ludnicu, jer uspio Sam dvojicu jarana nagovoriti da idu, a idu samo na evropske utakmice..
Ma bojim se da Zola pocne,igrao je i za mladu onu utajkmicu,ne znam ...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igra ni Tomo, ni Jamak.
90% igra ovaj sastav: Fićo - Stana, Sejo, Bogi, Zelja - Hasan, Zola, Svraka, Selim, Ara, Ramić.
Selim i Ara po krilima.
Zola počinje, Dado ga mijenja.Format je napisao/la:Ma bojim se da Zola pocne,igrao je i za mladu onu utajkmicu,ne znam ...fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igra ni Tomo, ni Jamak.
90% igra ovaj sastav: Fićo - Stana, Sejo, Bogi, Zelja - Hasan, Zola, Svraka, Selim, Ara, Ramić.
Selim i Ara po krilima.
Ma zadovoljan i sa 1:0 pa makar i 90 zabili samo da dobijemo..Elegant je napisao/la:Ocekujem tesku utakmicu i minimalnu pobjedu, dosta za nova tri boda.