Zvjezdan Misimović
- Neutralan88
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Ma ja ocekujem veliki povratak Misimovica sa barem 20kg viška 
@bada
Znam šta je rekao za kinesku ligu, neću sve vijesti svijeta bookmark pa da ih imam uvijek dostupne istog trena. Guglaj malo, nije htio ni Misimovića zvati, baš kao i Muslimovića. To protiv Bjelorusije je bio samo početak pljuvanja selektora prema Misketu koji se nakon gola okrenuo prema klupi i znamo šta je izveo
Ako nisi znala Zahirović je trebao ići u Kini ali radi Brazila i Safeta je promijenio odluku.
Znam šta je rekao za kinesku ligu, neću sve vijesti svijeta bookmark pa da ih imam uvijek dostupne istog trena. Guglaj malo, nije htio ni Misimovića zvati, baš kao i Muslimovića. To protiv Bjelorusije je bio samo početak pljuvanja selektora prema Misketu koji se nakon gola okrenuo prema klupi i znamo šta je izveo
Ako nisi znala Zahirović je trebao ići u Kini ali radi Brazila i Safeta je promijenio odluku.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 06 mar 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Nazalost al taj Miske je jos uvijek daleko najbolji vezni igrac u repki i sto je jos gore ne vidi mu se skora adekvatna zamjena! PJANIC- VJECITA BOLNICACartman je napisao/la:Miske ne igra jednu utakmicu i onda ga dizu u zvijezde.A zaboravljaju da je bio kriminalan u zadnjih 5-6 utakmica i da je jedan od glavnih problema u igri reprezentacije.
Ljudi su ti postavili snimak a ti opet obmanjujes.De poslusaj sta je rekao Miske ziv bio.džakailibu je napisao/la:Ovo nije tačno!!! izjavio je da bi ga bilo stid da se pojavi u takvom fizickom stanju- što znamo da nije strano zvjezdanu. Ako ga vec poseravate onda ga poseravajte za ono sto je uradio ili rekao. Bar za papeta ne treba izmišljati.drummer je napisao/la:Zamisli kakav idiot trebas biti pa reci najboljem igracu svih vremena ove reprezentacije:Mene bi bilo stid doci na okupljanje a da ne igram u svom klubu.Kao da Miske namjerno nije htio igrati u klubu.
Pa kretenu sto si mu slao poziv onda?Znam ja odgovor,nisi imao m.da da mu ga ne posaljes jer bi te navijaci lincovali.
Mislim da je tada pape bio potpuno u pravu i relano miske je jedino u to vrijeme kod njega i igrao.
Miske nam je sve i sve.Treba igru prilagoditi njemu i odrediti igrace koji ce trcati za njega.
Miske profesinalac bio i ostao.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Nemam ja šta guglati, slušala sam u par navrata čovjeka (dakle, video) kako kaže da se bez Misketa ipak ne može, i da je najvažnije da igra, pa makar to bila mrska kineska liga. Nakon rafalanja (a i ranije) je to svima jasno. Kakav je god, i sa viškom kilograma i sa sporim korakom, nama Miske treba dok god on sam ne odstupi. Nema tu puno pametovanja. Možda nije za svih 90 minuta, ali koliko da dobije, sigurno ćemo tad biti u prednosti.Neutral je napisao/la:@bada
Nadam se da će se oporaviti i maksimalno dobro pripremiti za SP.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nisi jedina slušala, znam šta je rekao.
Odstupit će on nakon SP, nažalost... mada može biti solidan backup još 1-2 godine. Lijepo ga je imati u timu, makar i na klupi.BaDa12 je napisao/la:Kakav je god, i sa viškom kilograma i sa sporim korakom, nama Miske treba dok god on sam ne odstupi.
Meni lično će se biti vrlo teško pomiriti sa činjenicom da će doći i taj dan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Miske BOG! Tuzan ce dan biti kad se oprosti...
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
Koigrazaraju
- Kontakt:
Misketrebo si ih porafalat onda...jedini profi u repci
I po meni kraj uspijeha nase repke...Sarajlijc@ je napisao/la:Miske BOG! Tuzan ce dan biti kad se oprosti...
Pjanic nije izrastao u ono sto smo ocekivali...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
http://www.bild.de/sport/fussball/peter ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
BILD je inace jako dobro informisan sto se tice transfera.
Evo kazu Misimovic redovno prica sa Trenerom Bochum-a. Dosta mu je Kine. Ali je pitanje da li ce Bochum izdvojit pare za njega.
BILD je inace jako dobro informisan sto se tice transfera.
Evo kazu Misimovic redovno prica sa Trenerom Bochum-a. Dosta mu je Kine. Ali je pitanje da li ce Bochum izdvojit pare za njega.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Evo igra ovaj Misketov klub. Da li neko zna gdje mogu nac sastav ekipe. Igra li Miske ili Zlatan?
- majestic24
- Kontakt:
neigra ni jedan,a nisu ni na klupiDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Evo igra ovaj Misketov klub. Da li neko zna gdje mogu nac sastav ekipe. Igra li Miske ili Zlatan?
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Pravi kapiten. Traka mu baš stoji.
Meni je lično ovo najdraža njegova fotografija u reprezentativnom dresu.

A, ova je iz vremena kad je bio naš Xavi u najboljem izdanju.

Meni je lično ovo najdraža njegova fotografija u reprezentativnom dresu.

A, ova je iz vremena kad je bio naš Xavi u najboljem izdanju.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Nisam je slučajno postavio. Kako su krenuli, moguće je da na Maracani bude prvi s' desna prilikom intoniranja himne, ili prvi s' lijeva, zavisi koju stranu izabere.BaDa12 je napisao/la:Pravi kapiten. Traka mu baš stoji.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Miske KING! Moj idol! Mogao je uspjeti mnogo vise, da je imao srece sa transferima posle wolfsburga..
G BUSSA BUSS
Uradio je sasvim dovoljno da svojoj djeci pričam o njemu, i njihovoj djeci, i njihovoj... dobro, neću toliko poživjeti, nisam Izet Fazlinović. Isto kao što su meni pričali o Švabi, Papetu, Meši...Hase10 je napisao/la:Miske KING! Moj idol! Mogao je uspjeti mnogo vise, da je imao srece sa transferima posle wolfsburga..
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.