Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- _forzamilan_
- Kontakt:
Re: Serie A
cool. još jedan švabo u seriji a, ne sjećam se nijednog još od vremena kad je hubner igrao za piacenzu i bio prvi strijelac lige 
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Hahah, joj HUbner je bio tito..gdje se njega sjeti?? Igrao je cini mi se a bilo mu je 40 banki
.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
samo nije ti on bio njemac već talijan, tj. vjerovatno je sa sjevera italije a po nacionalnosti njemac ili austirjanac, gore ti je kao u švicarskoj svakakvih naroda ima, pogledaj im u skijanju koliko njemačkih prezimena a talijani
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- _forzamilan_
- Kontakt:
ma to su bila dobra stara vremena. piacenza je tada igrala u seriji a a nije moglo proći ijedno kolo bez hubnera i njegovog gola
usput dobra vijest za milaneze, vodi milan pogotkom kapitena ambrosinija.
btw tony nemoj biti cjepidlaka
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Forza Siena!!
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
- tony-mortale
- Kontakt:
ma ne nije to, već i ja sam mislio da je njemac il austrijanac, bio mi extra drag igrač, jak, dobar u igri glavom, al jednom je neki komentator rekao ta je talijan. a u milanu se rado sjećaju jednog drugog švabe, birhof je bio jako dobar u crveno-crnom dresu_forzamilan_ je napisao/la:ma to su bila dobra stara vremena. piacenza je tada igrala u seriji a a nije moglo proći ijedno kolo bez hubnera i njegovog gola![]()
- Evil Genius
- Kontakt:
Okaka Chuka mothafuckaaaaaaaaa 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Koja golcina, samo za onog gore navijaca Siene. Mozda je pomijeshao Juve i Sienu, slicni im dresoviEvil Genius je napisao/la:Okaka Chuka mothafuckaaaaaaaaa
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
dresovi a i forma u zadnje vrijeme druzeAdmir_Sa je napisao/la: Koja golcina, samo za onog gore navijaca Siene. Mozda je pomijeshao Juve i Sienu, slicni im dresovi![]()
Bilo kako bilo i juve i siena su mu dobili po labrnji
![]()
to je ta 'nova' roma, do zadnje minute nema predaje, golcina okake na asistenciju pita
edit:
Zadnja izmjena: Evil Genius, dana/u 31 jan 2010, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Ma Baptista se zapustio, debelindza pravi. Daj Boze da ga ikad prodaju, ko ce ga baEvil Genius je napisao/la:dresovi a i forma u zadnje vrijeme druzeAdmir_Sa je napisao/la: Koja golcina, samo za onog gore navijaca Siene. Mozda je pomijeshao Juve i Sienu, slicni im dresovi![]()
Bilo kako bilo i juve i siena su mu dobili po labrnji
![]()
![]()
2-1
to je ta 'nova' roma, do zadnje minute nema predaje, golcina okake na asistenciju pitamalo mi krivo sto stefano ide u englesku jer uvijek sam vjerovo u ovog klinca i nadam se da ce imat finu polusezonu u fulhamu . . . baptista katastrofalan
nevjerovatno kako je lik slab, pasing nula, kontrola lopte jos gora, uvijek sam za to da se igracima da sansa al' mislim da je on svoje isprdio
nema potpisa
- Evil Genius
- Kontakt:
ma utopit ga nekome za 1o miliona i ja sam presretan, mislim stvarno je lik los i vidi se da se ne uklapa u koncepciju igre . . . recimo toni ima slicne fizicke i tehnicke predispozicije al' frajer se krece, trci, dodaje a julio nista . . . stvarno djeluje izgubljen, svaka cast ranieriju na strpljenju al' mislim da brazilac nema sta vise trazit u svetom dresu
zasto ne bih navijao za 'mladjeg brata' Juventusa?
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
samo ti navijaj i za starijeg brata Juventusa (palermo)daffy je napisao/la:zasto ne bih navijao za 'mladjeg brata' Juventusa?
nema potpisa
kakav Palermo crni?? poznato je svima kakvi su odnosi Juventus - Siena.. slucajno iste boje i isti grb.. tj. Sienin grb je isti onaj nas stari.. 
- sarajlija89
- Kontakt:
kad palermo spominjete.....onaj pastore je igracina i prevelik talenat...a i onaj crni napadac fernandez cini mi se...kakav scouting imaju
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
pa sa njima se lizete oko transfera, a siena vam je brat po bojamadaffy je napisao/la:kakav Palermo crni?? poznato je svima kakvi su odnosi Juventus - Siena.. slucajno iste boje i isti grb.. tj. Sienin grb je isti onaj nas stari..
nema potpisa
pa kad imamo dobar odnos sa vecinom talijanskih klubova.. pogledaj mlade nade Palerma Kjaer i Cavani.. ko ih ne bi volio imati u svom timu? a oni zauzvrat dobiju nase istrosene igrace Almiron, Micolli, Balzareti, Blasi.. ma pola tima im nase 
- tony-mortale
- Kontakt:
okaka zabio golčinu za pobjedu rome a sutra mora putovati za london jer su ga posudili fulhamu do kraja sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.