a karačića nije dobar,vadi najboljeg igrača...inače drama igramo,3 bobe na vidikuLillard0 je napisao/la:Ajmo sad po 3 bodaa.
Zasto izvede Denija sad..
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
-------------------------------------HŠK ZRINJSKI MOSTAR-------------------------------------------------
već ga je prije gola htio izvesti ali ne znam ni ja zašto.bez obzira na to deni se ne smije ovako ponašati.Lillard0 je napisao/la:Ajmo sad po 3 bodaa.
Zasto izvede Denija sad..
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
nadam se da neće sudije s.**** tekmu,zasad je ok.
- bosanskidijamant
- Kontakt:
kako se to deni nesmije ponasati? nisam vidio na sta misliš?
skinuo je dres i odmah otišao u svlačionicu a čini mi se i da je nešto dobacio karačiću.Ma ne treba nam to sada , željo je zreo za porazbosanskidijamant je napisao/la:kako se to deni nesmije ponasati? nisam vidio na sta misliš?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Strasan je igrac Simeunovic, inace i vi ste jako dobra ekipa.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne mogu vjerovati kakve golove primamo

A J*** ti nesreću da ti J***..
Ovi nemaju udarac po golu cijelo poluvrijeme i onda OPET iz naše greške
oni 2 dodavanja i gol.
Kako nezasluženo,to je čudo!
A zašto se vi čudite što je vadio simeunovića?
Pa nije više mogao disat kak spada.
Htio ga je vaditi prije gola i već su predali sve sucu za izmjenu
tako da taj gol nije mogao ništa izmijeniti.
Treba nam deni i u kupu tako da je po meni to ok zamjena.
Samo što sam razočaran pristupom Basare,čovjek uđe i umjesto
da ganja ko navijen on laganicu bacio.
E momak,nećeš tako u prvu ekipu
Ovi nemaju udarac po golu cijelo poluvrijeme i onda OPET iz naše greške
oni 2 dodavanja i gol.
Kako nezasluženo,to je čudo!
A zašto se vi čudite što je vadio simeunovića?
Pa nije više mogao disat kak spada.
Htio ga je vaditi prije gola i već su predali sve sucu za izmjenu
tako da taj gol nije mogao ništa izmijeniti.
Treba nam deni i u kupu tako da je po meni to ok zamjena.
Samo što sam razočaran pristupom Basare,čovjek uđe i umjesto
da ganja ko navijen on laganicu bacio.
E momak,nećeš tako u prvu ekipu
Ko vam je onaj degen u odbrani, **** sve svoje?
a ovog komentatora isto nabijem na k....
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kakav je levat ovaj Pezo. 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nisu zasluzili da izgubite, prijatno ste iznenadili sa igrom ali eto sreca je cudo. Ustvari ovaj vas levat
Možemo li mi ikad dati gol u zadnjim minutama kao što ga često znamo primit.Hajde bože molim te vrati nam onaj gol kada nam je Štilić dao u 93 minuti pod BB.
Steta, mogli ste totalno zakomplicirat na vrhu.
Igraš jako dobru utakmicu, imaš na kraju više konkretnih prilika pogotovo
u prvom poluvremenu a izgubiš.
Ružan osjećaj.
Pezo je kriv za prvi gol i sukrivac za 2.gol jer je opet krenuo bezveze naprijed
i krivo dodao.
S time da se Radeljić bolje treba postaviti kod drugog gola, lopta
je putovala 40+m i on tu mora pokriti.
Ja sam rekao, 9 od 12 bi bilo odlično u prva 4 kola.
To je još uvijek dohvatljivo,samo treba Radnika i palog Borca riješiti.
Još za kraj, i Basara i Stojanović mi neuvjerljivi.
Basara se ne trudi dovoljno i sebičan je.
A Stojanović ima centar šuteve kao da ima 3 lijeve.
Kakva je situacija sa bekićem?
Jel on potpisao ugovor ili ne?
Treba malog dotjerat u red jer nam treba
u prvom poluvremenu a izgubiš.
Ružan osjećaj.
Pezo je kriv za prvi gol i sukrivac za 2.gol jer je opet krenuo bezveze naprijed
i krivo dodao.
S time da se Radeljić bolje treba postaviti kod drugog gola, lopta
je putovala 40+m i on tu mora pokriti.
Ja sam rekao, 9 od 12 bi bilo odlično u prva 4 kola.
To je još uvijek dohvatljivo,samo treba Radnika i palog Borca riješiti.
Još za kraj, i Basara i Stojanović mi neuvjerljivi.
Basara se ne trudi dovoljno i sebičan je.
A Stojanović ima centar šuteve kao da ima 3 lijeve.
Kakva je situacija sa bekićem?
Jel on potpisao ugovor ili ne?
Treba malog dotjerat u red jer nam treba
Dobro ste igrali ali ipak ARMIN HODŽIĆ 
Ma kad se onakve šanse promaše onda teško da se ne izgubi tekma.Nismo zaslužili da izgubimo ali eto,sami smo sebe pobjedili.Pezo-definitivno najlošija tekma od kada ga ja gledam
.Sad Mara i ne izgleda tako loše
.
Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se
.Odoh se liječit , Ionako sam bolestan,još mi je falilo da vidim ovo.Uff, imali smo ih ali ebiga.Sad bi volio da ih u kupu dobijemo ali ako budu ovakvi pitari će ih izbaciti.
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka
-ne mogu se otet dojmu da smo poveli da bi uzeli tri boda,ufff
.
Komentator !?Čekao sam da završi tekma .Čovjek navijač Želje ,što je normala ,mora za nekoga navijati.Ali čovjek kao da nije čuo za internet.Pola podataka o igračima Zrinjskog je pogriješio.Pa bar je mogao upratiti tko je ušao a ko izašao ali nema veze bar sam mogao gledati i nasekirati se
Stoja nije spreman i to je očito ali treba očitat bukvicu i Basari zbog nonšalancije ali i Deniju.Svaka mu čast na igri ali već je dobio dva crvena i kačio se sa trenerom.Ako Karačić kaže da sjedi na klupi ima da sjedi naklupi.Trener odgovara za svoje postupke upravi a on odgovara treneru.
Ivo Zlatić po meni novi Šunjić ali treba ga malo istrpit,za se zonu dvije dok malo skupi iskustva i očvrsne.
Đuka ,Đuka
Slažem se više manje sa svime što si napisao zrinja05.
Treba sad fokus prebaciti na mladost i to probati odmah riješiti tamo kod njih.
Jer drugi će sigurno puno energije i truda izgubiti u kupu.
To je naša prednost jer će drugi baš zbog tog kupa početi padati.
Pogotovo Sarajevo i Željo. (osim ako neće biti nekih zakulisnih igara)
Treba sad fokus prebaciti na mladost i to probati odmah riješiti tamo kod njih.
Jer drugi će sigurno puno energije i truda izgubiti u kupu.
To je naša prednost jer će drugi baš zbog tog kupa početi padati.
Pogotovo Sarajevo i Željo. (osim ako neće biti nekih zakulisnih igara)
vrlo nesretno ste izgubili na Grbavici. Zeljo malo bolji u prvom poluvremenu ali i vi ste prijetili. u drugom poluvremenu ste nadigrali Zelju imali par odlicni prilika, izjednacili i dalje imali sve u svojim nogama i onda potez utakmice Hodzica za 2-1 i to je to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.