FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ako neko zna kad ce biti repriza ili ako ima gdje da se pogleda citava utakmica neka javi.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Sjever perverzija, odlicno navijanje...zapad takodjer propratio kako treba i kad treba, mozda da je bilo jos 500 ljudi bilo bi savrseno ali i ovako PREZADOVOLJAN..
jarac
jarac
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- nesvrstani
- Kontakt:
idealno kolo za nas, da je vrijeme posluzilo mislim da bi posjeta bila i bolja... pocastili su nas sa 4 gola a ne znas koji
je ljepsi, onaj redzepi je igracina treba ga zadrzati kako god zavrsili sezonu, steta sto mu onaj volej ne udje al hajd ne moze sve
je ljepsi, onaj redzepi je igracina treba ga zadrzati kako god zavrsili sezonu, steta sto mu onaj volej ne udje al hajd ne moze sve
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Odlicna utakmica, super posjeta, jbg, kud ces vise raje na ovoj zimi, ja se super obukao i opet se zaledio od zime, al nije mi zao 
-
wienultras
- Kontakt:
hocel biti kakav klip,jbg ja nemam tvtk
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Izbacit ce uskoro na tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jaka nam ekipa, imamo sirinu. Sve govori to da npr Jusufbasic i Husic ulaze sa klupe 
- betting1902
- Kontakt:
Bilo bi vise na stadionu,da nije bilo prenosa,jbg. Bolje gostovanja kako pokusati prenositi, a domace na tusanj
Sent from my iPad using Tapatalk
Sent from my iPad using Tapatalk
-
wienultras
- Kontakt:
DOBRO LJUDI sobzirom na protivnika,za mene je stadion pun bio
odlicno je to,ako je sad bilo nekih 4,5 hiljade,protiv jedinstva bice,6,7
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
eo vako...tekma predobra al rezultatski....igra tu i tamo...mora to bolje jer nam slijede 2 preteska gostovanja...golovi su fini,4. preverzija cista...posjeta ODLICNA..mislim oko 3500 ljudi SA PLACENIM KARTAMA
....lose vrijeme,tekma na TV...znaci,prezadovoljan sam posjetom....SJEVER BOLEST...kazu da su sa TVTK totalno smanjili ton sa stadiona i pojacali komentatora...kad budu klipovi vidjet cete kako je sjever odlicno izgledao...da neke napomenem da je SLOBODA igrala protiv nekog sela pored kaknja...zato nemojte da k.a.k.i.t.e puno....posebno ovi iskoplesirani objektivni
lukavcani...i kao vrhunac perverzije kiks i jedinstva i bratstva...kakav dan,kakav dan

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ljudi 5 dana kisa pada ovo je odlicno......hvala svima koji su dosli danas a ne sumnjam uopste da ce nas biti duplo vise kada vrijeme bude bolje...... na igru nemam komentara
hvala i igmanu sto mi je uljepsao dan
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc
- samo_lijevo
- Kontakt:
kakva analizastaragarda je napisao/la:eo vako...tekma predobra al rezultatski....igra tu i tamo...mora to bolje jer nam slijede 2 preteska gostovanja...golovi su fini,4. preverzija cista...posjeta ODLICNA..mislim oko 3500 ljudi SA PLACENIM KARTAMA![]()
....lose vrijeme,tekma na TV...znaci,prezadovoljan sam posjetom....SJEVER BOLEST...kazu da su sa TVTK totalno smanjili ton sa stadiona i pojacali komentatora...kad budu klipovi vidjet cete kako je sjever odlicno izgledao...da neke napomenem da je SLOBODA igrala protiv nekog sela pored kaknja...zato nemojte da k.a.k.i.t.e puno....posebno ovi iskoplesirani objektivni
lukavcani...i kao vrhunac perverzije kiks i jedinstva i bratstva...kakav dan,kakav dan
![]()
![]()
![]()
posebno se odnosi na drugi dio posta,odlicno.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma brojka je odlicna kako je u pitanju Mladost i kakvo je vrijeme bilo...na zapadu minimum minimuma 2500, na sjeveru najmanje 500 ljudi, znaci sigurno 3000+ sto je extra stvar...a bilo je sigurno i vise..na zapad stane 6000 bez problema, a sigurno je bilo vise od pola popunjeno.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Da li je snimano navijanje ?
Ultras nema ime, samo dobri prijatelji ga poznaju. Ultras nema lice, mnogo puta mu kapuljača pokriva glavu, šal usta. Ultras se ne oblači poput ostalih, ne prati modu, ne voli novitete.Kad šeta ulicom, iako nema obilježja svoje ekipe, on je prepoznatljiv.
Posjeta ekstra, navijanje ekstra, igra ekstra i na kraju kiksevi konkurenata EKSTRA
svaka čast na ideji za jarca
svaka čast na ideji za jarca
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ma bit ce klipova sigurnoapach1986 je napisao/la:Da li je snimano navijanje ?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
" onclick="window.open(this.href);return false;apach1986 je napisao/la:Da li je snimano navijanje ?
Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
Fukare odlicne, SLoboda jaka, golovi ljepsi od ljepseg i mi sa zapada se javili
.
Redzepi je Mesi za ovu ligu!
Redzepi je Mesi za ovu ligu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.