Bome danas im pobjedu ne priznajem jer sam očekivao najmanje 5 komada

Sad samo ne izgubiti u Čapljini zbog samopouzdanja i onda komšinice koje bi trebalo lagano očistit s 2 3 komada

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
  ja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.

Probisvjet je napisao/la:Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice.

djulba je napisao/la:Probisvjet je napisao/la:Ma nisi samo ti ispao budala. Ja u jednom trenutku bacio kospice i poceo navijati, a ovaj do mene pita:" Jesu li i kod tebe kospice uzegle?"djulba je napisao/la:ljudi dragi ja ne mogu i dalje da vjerujem kako su nam se poklopili rezultati. takođe mi je drago što smo počeli i mi tzv košpicari navijatja sam pokušap da nas još više iniciram al sam ispado budala. Sam se derem među 3000 ljudi.
I Azmiru je sigurno bilo cudno kada sam bacio kospice.

Uzeo za dvije markice kospica, pojeo za pola marke.Haj ko ga yebe bilo je dobro.

veliko točeno,naravno TUZLANSKOapach1986 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ko nađe snimak ili slike ima pivo od mene

a ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat
 a ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat   al bio je fin i platio je ulaznicu.
  al bio je fin i platio je ulaznicu. 
GazijaKalesija je napisao/la:Pitanje za starije:
Poznajete li djakaroa, i da li je ikad bio bitniji faktor u vašoj grupi? Može i na pp. Pitam čisto iz radoznalosti.

ne bih žalio ni 20 KM za kartu
 ne bih žalio ni 20 KM za kartu 
To je ipak tekma sezone jedva čekam da dodem u TuzluChinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstvane bih žalio ni 20 KM za kartu

u Čapljini ako uzmemo 3 boda to je to.Chinaglia je napisao/la:ja sam oduševljen ovim danas, a sad samo molim dragog Boga da uzmemo i naredne dvije tekme i onda perverzija protiv Jedinstvane bih žalio ni 20 KM za kartu
 ma eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone
 ma eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone  ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!
 ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!Da gostujemo, u Bihaću smo ih dobili 2:0 ...Chinaglia je napisao/la:bilo bi dobro da su u Čapljini ljudi od dogovorama eto, uz Gračanicu i Kakanj, najteže gostovanje ove polusezone
ne znam da l' i Jedinstvo gostuje njima?!
Cuj to, samo jedna bila pivska cesma na sjeveru? To se treba slijedecu utakmicu popraviti, bar dvije.fukara87 je napisao/la:Sledeci put nek postave vise onih cesmi za toceno pivo da ne cekam 10 minuta u redua ne samo jedno na Sjeveru. Odlicna atmosfera danas na Sjeveru i Zapadu nisam nesto navikao da se kospicari onako aktiviraju al dobro je ispalo, jarac se danas izgleda malo pokakio kad su navijaci zagrmili i poceli skakat
al bio je fin i platio je ulaznicu.
 i da se jos jedan sa megafonom "instalira" na zapad da malo koordinira kospicarima (nama sa zapada).
  i da se jos jedan sa megafonom "instalira" na zapad da malo koordinira kospicarima (nama sa zapada). Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.