Poslata meni na pp,,,,,,,,,,,autor poznat po stilu pisanja.....Što ih bolan ne pozdravi,,,,,,,,,,,,,,,,,Grad je nas DS je napisao/la:Pabizo prijatelju, gdje se moze procitati taj tekst?
Hvala unaprijed.
P.S. Pozdravio te Vlado Jagodic. Sjedi danas sa Gorazdom, pitaju za tebe.
FK Rudar Prijedor
Re: FK Rudar Prijedor
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Brazilac ipak ne nastupa...Provjerena unformacija!Prijedor je napisao/la:Novi napadac brazilac Pedro Beda ima pravo nastupa u subotu, provjerena informacija
Pravo fino vrijeme za dobru fudbalsku predstavu i naravno 3 boda

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Rudar u potpunosti nadigrao Celik, pogotovo drugo poluvrijeme sa igracem manje...
Odlicna igra, stvarno Rudar ima fin sastav i cisto sumnjam da cemo ispasti
? &
Dobri smo. Ubili smo ih stvarno i to sa igračem manje. Imali su 2 šanse mrtve, to je istina, ali bolji smo bili. 
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Stvarno bolja igra nije bila odavno...sve u svemu super. Celik je jaka ekipa i bod protiv njih je ok, mada smo mogli i uzeti sva tri ali sta je tu je. Mika me danas iznenadio sa onim crvenim. Onako iskusan igrac a ponasanje na nivou Balotelija... 
Pozdrav, juce sam ovdje ostavio jedan komentar, pa sam ga izbrisao, jer ne zelim da pojedinci kako rekose ovaj gospodin se nalupao,poistovetise me neki sa djajom, sa nekim malim i njegovim stilom, a prvi put nesto napisah ovdje,,,a ja , moje porjeklo je iz prijedora, ziveo sam u skoplju, pa sada zivim u beogradu,,samo sam hteo da vas upoznam sa situacijom oko pojacanja rudara, a redovno pratim vase komentare i tako se informisem. Hteo bih da cestitiam rudaru koji je protiv tradicionalno neugodnog protivnika sa igracem manje oteo na zalost samo bod, a da ponovo skrenem paznju da je rudar mnogo dobio dolaskom mladog vulica za koga je zainteresovana beogradska crvjena zvjezda, koji je zahvaljujuci nesporazumom svoga kluba i zvjezde dosao u rudar na sest mjeseci, a da igrac koji je dosao iz crne gore samo pukim slucajem isavsi za svojim prijateljem koji je dosao na probu u rudar a nije prosao tu probu ,a taj mladic ostao, a moze da igra i u mnogo jacim ligama, necu vise psat, samo cu vas citat i informisat se od vas,, .....naprijed rudar, bice tesko , ali srca ima...
Zadnja izmjena: fulam, dana/u 08 mar 2014, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
ocel ko napisat neki zvanicni izvjestaj...
E,sada si stvarno ispao SMJEŠAN do bola.fulam je napisao/la:Pozdrav, juce sam ovdje ostavio jedan komentar, pa sam ga izbrisao, jer ne zelim da pojedinci kako rekose ovaj gospodin se nalupao,poistovetise me neki sa djajom, sa nekim malim i njegovim stilom, a prvi put nesto napisah ovdje,,,a ja , moje porjeklo je iz prijedora, ziveo sam u skoplju, pa sada zivim u beogradu,,samo sam hteo da vas upoznam sa situacijom oko pojacanja rudara, a redovno pratim vase komentare i tako se informisem. Hteo bih da cestitiam rudaru koji je protiv tradicionalno neugodnog protivnika sa igracem manje oteo na zalost samo bod, a da ponovo skrenem paznju da je rudar mnogo dobio dolaskom mladog vulica za koga je zainteresovana beogradska crvjena zvjezda, koji je zahvaljujuci nesporazumom svoga kluba i zvjezde dosao u rudar na sest mjeseci, a da igrac koji je dosao iz crne gore samo pukim slucajem isavsi za svojim prijateljem koji je dosao na probu u rudar a nije prosao tu probu ,a taj mladic ostao, a moze da igra i u mnogo jacim ligama, necu vise psat, samo cu vas citat i informisat se od vas,, .....naprijed rudar, bice tesko , ali srca ima...
hvala pabizo i zbogom
Pa hajde da kažemo fini sastav cine ovi domaci igraci ali trener nije FINI a ni sp.dir.nije FINI I vi ispadate iz premijerke a vasa faza ispadanja počinje od vašeg gostovanja kod OLIMPICA I polako ali sigurno TONETEEEEEE I propadate kao TITANIK.Prijedor je napisao/la:Rudar u potpunosti nadigrao Celik, pogotovo drugo poluvrijeme sa igracem manje...![]()
Xaxaxa,opet kopas jamu!!!!! Cestitke rudaru na remiju
Šta ti pišeš ALO,,,,,,,,,,ako je zvezda bila zagrizla za vulica koga si nafalio TAJ BI vulic vec bio u zvedi beogradskoj,,,,,,a o nogometašu iz crne gore suvišno je pisat-------PRVA LIGA SRPSKE VAS CEKA,,,,,,,bolje samo čitaj šta pišu drugi forumaši I nemoj ništa vise pisat jer si SMJEŠAN.fulam je napisao/la:hvala pabizo i zbogom
Alo Pabizo mentolu,ajde više mrš sa ove teme,smorio si svakoga,tvoji su komentari suvišni!
Jel zaigrao Beda?
-
Grad je nas DS
- Kontakt:
Pabizo, ako ostanemo u ligi, nikad vise neces pisati ovdje, moze? Mislim, vidim da znas dosta stvari, da si siguran u to pa ako je tako, da se kladimo.
Zeleni Zub, nije grub. Zeleni zub nema brata, Zeleni zub je kao stub,Zeleni zub jeste tata.
Pristajem na opkladu,,,,,,,,samo ste pogrešili sa ovim kvazi trenerom I koji je okrenuo million telefona makedonskim novinarima DA OBJAVE VJEST da je pobjedio jako BOLESTAN klub Leotar I I nadigrao Čelika ali eto bilo je na kraju nerešeno.Grad je nas DS je napisao/la:Pabizo, ako ostanemo u ligi, nikad vise neces pisati ovdje, moze? Mislim, vidim da znas dosta stvari, da si siguran u to pa ako je tako, da se kladimo.
-
Vastecija_GSE
- Kontakt:
Ma kakvi...nema jos papira.RedBlue je napisao/la:Jel zaigrao Beda?
Očekuj za kratko vrijeme info o dešavanju u klubu I oko kluba Rudar-Prijedor,,,,,sada mi javio jaran iz Bosne tj.Prijedorafulam je napisao/la:hvala pabizo i zbogom
Oćekujte info iz Prijedora ----šta vam se radi u klubu I oko kluba a vi to neznate I živite u svom filmu koji se zove OPSTANAK,,,,,,,,,Grad je nas DS je napisao/la:Bravo momci. Siguran bio da cemo pući. Jedan je g-din Mihajlov, a Pabizo ?
Trenutno korisnika/ca: MostarskiBijeli1 i 10 gostiju.