Emir Spahić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Spahic daleko najbolji na terenu.

Nigdje nisam reko da je los , al pogledaj reakciju kod penala bez
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nisam stavljao kao odgovor tebi. Nego samo prenjeo sa whoscored portala. Inace oni vrlo korektno ocjenjuju nastupe.grgr je napisao/la:Nigdje nisam reko da je los , al pogledaj reakciju kod penala bez
Igrac utakmice.
Cestitke kapitenu,ponosni smo na tebe.
Mada su ti liga i klub slabi,lako je bit najbolji u Leverkuzenu,treba se u Hajduku dokazati
Cestitke kapitenu,ponosni smo na tebe.
Mada su ti liga i klub slabi,lako je bit najbolji u Leverkuzenu,treba se u Hajduku dokazati
Mora se dokazivati, upitan mu je odlazak na SP. Još ako Arslanagić završi papire, šanse su mu male.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zna se i Virtu lijepo nasalit
Sto se tice njegovog odnosa prema slikanju sa navijacima. Moj prijatelj se htio slikat sa njim na treningu u Hrasnici, ovaj nije htio, odgurnuo ga i onda se posvadjali, tjerali jedan drugog u pm
Sto se tice njegovog odnosa prema slikanju sa navijacima. Moj prijatelj se htio slikat sa njim na treningu u Hrasnici, ovaj nije htio, odgurnuo ga i onda se posvadjali, tjerali jedan drugog u pm
- legenda reala
- Kontakt:
Safet ne miriše Bičakčića, ali mora on igrati jer tako Spaha hoćeVirtu4l je napisao/la:Pravi uzor mlađim generacijama.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Goalgetter
- Kontakt:
Nemoj vise o tome, da ne bi dobio ban.legenda reala je napisao/la:Safet ne miriše Bičakčića, ali mora on igrati jer tako Spaha hoćeVirtu4l je napisao/la:Pravi uzor mlađim generacijama.
- legenda reala
- Kontakt:
Nisam se zajebavoGoalgetter je napisao/la:Nemoj vise o tome, da ne bi dobio ban.legenda reala je napisao/la:Safet ne miriše Bičakčića, ali mora on igrati jer tako Spaha hoćeVirtu4l je napisao/la:Pravi uzor mlađim generacijama.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ma panini napravio za svakog učesnika svjetskog prvenstva sličice sa po 6 predstavnika, a kod nas nema spahića, a tu su edin, asmir, miralem, senad, vedad i avdija (da, vršajevićCautinho je napisao/la:Kakva su ovo sranya da Spahić ne ide na SP?
Odlazi Safete.
Izgleda da u Paniniju nisu prepoznali kvalitet velikog vođe. Zamisli, ljudi prave promociju kartica i ne stave kapitena jedne reprezentacije, učesnika SP.
Ali dobro, šta znaju žabari...
Ali dobro, šta znaju žabari...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Zato su prepoznali fenomenalnog desnog bocnog splitskog giganta,ko li im je rekao da ce on uopste ici u Brazil samo da mi je znati.
I Tino Sveska Susic.AeGon099 je napisao/la:ma panini napravio za svakog učesnika svjetskog prvenstva sličice sa po 6 predstavnika, a kod nas nema spahića, a tu su edin, asmir, miralem, senad, vedad i avdija (da, vršajevićCautinho je napisao/la:Kakva su ovo sranya da Spahić ne ide na SP?).
![]()
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- Goalgetter
- Kontakt:
Jeste primjetili da se na profilu Sergeja Barbareza Spaha raspravlja sa navijacima na Facebooku. 
Sad cu postaviti tu diskusiju.
Sad cu postaviti tu diskusiju.
- Goalgetter
- Kontakt:

Sad je li ovo Spahin pravi profil ne znam. Ja mislim da jeste.
Sumnjam da je ovo njegov profil,neko se vjerovatno previse uzivio.
Ne vjerujem, koji smo mi seljaci u pm.Goalgetter je napisao/la:
Sad je li ovo Spahin pravi profil ne znam. Ja mislim da jeste.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Goalgetter
- Kontakt:
Mislim da je i Spaha jednom govorio da samo ima onu official FB stranicu, i da nema drugih profila. Valjda je tako, jer samo fali jos da se krene navijacima na FB raspravljati.
Trenutno korisnika/ca: bavarian_bk, Bosnjo22, Confiance, ExEsPerac, FerdinandF, Kaunas, lol89, prisonbreak, soccerfan i 96 gostiju.