Thiago je već na nivou Xavia a tek mu je 21g,ostatak mašinerije dobar mada smo u par navrata djelovali previše opušteno u odbrani.
Dajte nam Arsenal da se igramo.
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Treba ih respectovati.. Jaki su ko Albanski turizam.Saurman je napisao/la:Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.
ko vi ?Saurman je napisao/la:Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.
Od mene uvijek imaju ruku pomirenja.Bilall je napisao/la:Treba ih respectovati.. Jaki su ko Albanski turizam.Saurman je napisao/la:Mi smo vas ispoštovali još u prvoj utakmici,od Bayerna ćeš uvijek dobiti dvije stvari maximalan respekt i petardu.
A što lažeš narod eto ? ko je uopšte pričao o jačini Arsenala nakon utakmice ? cccautogol je napisao/la:Ko ce ih postovati kad sami sebe ne postuju,prosli vikend nakon Stoke-a im niko u timu ne valja,a danas nakon Evertona,oni su u top 5 klubova Evrope![]()
Nedime to sto ste kandidati za 3 trofeja ne znaci da vas treba postovati,kad pocnete osvajati trofeje,kad igraci ne budu bjezali od vas,kad se uozbiljite i budete svjesni jacine vaseg tima,tad cete i od nas dobiti respect.
Ovo prepucavanje do utakmice je sve sto cete uraditi protiv Bayerna,a i opcenito u LP ove godine
Pa da, da neko drugi osvoji trofej sem nas, možda bi ga i poštovali.nedim93 je napisao/la:A što lažeš narod eto ? ko je uopšte pričao o jačini Arsenala nakon utakmice ? cccautogol je napisao/la:Ko ce ih postovati kad sami sebe ne postuju,prosli vikend nakon Stoke-a im niko u timu ne valja,a danas nakon Evertona,oni su u top 5 klubova Evrope![]()
Nedime to sto ste kandidati za 3 trofeja ne znaci da vas treba postovati,kad pocnete osvajati trofeje,kad igraci ne budu bjezali od vas,kad se uozbiljite i budete svjesni jacine vaseg tima,tad cete i od nas dobiti respect.
Ovo prepucavanje do utakmice je sve sto cete uraditi protiv Bayerna,a i opcenito u LP ove godine.
I danas smo saznali da treba poštovat protivnike koji osvajaju trofeje, nije ni čudo što imate tako malo poštovanja.
Bayern have now matched Arsenal (03/04) and Juventus (11/12) for 49 domestic games unbeaten - 10 more games to beat AC Milan's (91/93) 58 game big league record

Trenutno korisnika/ca: Dilah, Slobodanpad1945 i 4 gosta.