Rekonstrukcija stadiona u BiH
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Da je u iducih godinu-dvije dognut istok na Tusnju, da se utakmice mogu normalno pratit, iako i sad imaju zapad, nisu u tolikom defektu kao Grbavica, al s tim istokom dobit ce ekstra bocnu tribinu, pokrivenu, komfornu i sa sjeverom ce to bit dovoljno za potrebe Slobode. Jos ako me pamcenje dobro sluzi, netko rece da na istok idu loze i prateci sadrzaj i ako je to istina, onda su te dvije tribine dovoljne i za Europu sto je fantasticno, a ostatak lagano. Bitno da se s tim istokom dobiju puno vise od prosjecnog stadiona u BiH-a, ostalo ce doci na svoje.
-
wienultras
- Kontakt:
ako istok treba da prima 8000,sjever 3800..to je skoro 12,plus 4 na zapadu 16 000 za grad velicine tuzle,predovoljno...zapad samo malo usminkati,natkriti i to je to
vise nam i netreba
vise nam i netreba
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
- anonymousHD
- Kontakt:
Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9198_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona
-
wienultras
- Kontakt:
druze TRIBINA NIJE ZAVRSENA:::: mada tribina na kamberovicu jeste ekstra,i sigurno jeftinija dosta....licno kada bi jos jedna takva bila na istoku,dosta...bila bi brze gotova,al etoanonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9198_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona![]()
Kad ste kod tog Kamberovica. Nikad ne napisah, a bas sam mislio nakon utakmice Rudar-Zepce. Krov na toj tribini prokisnjava

-
wienultras
- Kontakt:
Signore je napisao/la:Kad ste kod tog Kamberovica. Nikad ne napisah, a bas sam mislio nakon utakmice Rudar-Zepce. Krov na toj tribini prokisnjava![]()
Kad smo kod Kamberovića, stvarno odlično to izgleda. Koliko je koštala otprilike ova tribina i koliki je kapacitet? Još jedna ista na drugoj strani, ukinuti atletsku stazu i fenomenalan stadion.anonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
nadam/o se da će Vugdalić u dogledno vrijeme naći XXXX ljude za igradnju stadiona![]()
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Kamberovic je kostao 2 milijuna i 650 tisuca eura. Bez staze bi bio 250-300 tisuca jeftiniji, toliko od prilike kosta staza.
Bio sam na stadionu, u nekim prostorijama ispod tribine, poslovnim prostorima, stvarno bi mnogi premijerligasi mogli pojest go*no da imaju ovakav stadion. Krov jeste los, cak i na slikama se vidi da materijal nije kvalitetan, ali je konstrukcija savrsena i sigurno se moze postaviti neki bolji mada je i ovo dobro.
I kakvo micanje staze? Zbog koga? Celik ima BP koje nema stazu i ovaj stadion je upravo zbog atletike napravljen, kao sto je kolega i naveo. Za primjer mozemo rec kako bi ovaj stadion bez atletske staze i istom tribinom na drugoj strani dobro dosao negdje drugo, npr. u Vrapcicima, ali bi vrhunac bosanske gluposti bio otklanjanje atletske staze s ovog stadiona i onda Zenica ima dva dobra nogometna stadiona i ni jedan atletski.
Bio sam na stadionu, u nekim prostorijama ispod tribine, poslovnim prostorima, stvarno bi mnogi premijerligasi mogli pojest go*no da imaju ovakav stadion. Krov jeste los, cak i na slikama se vidi da materijal nije kvalitetan, ali je konstrukcija savrsena i sigurno se moze postaviti neki bolji mada je i ovo dobro.
I kakvo micanje staze? Zbog koga? Celik ima BP koje nema stazu i ovaj stadion je upravo zbog atletike napravljen, kao sto je kolega i naveo. Za primjer mozemo rec kako bi ovaj stadion bez atletske staze i istom tribinom na drugoj strani dobro dosao negdje drugo, npr. u Vrapcicima, ali bi vrhunac bosanske gluposti bio otklanjanje atletske staze s ovog stadiona i onda Zenica ima dva dobra nogometna stadiona i ni jedan atletski.
-
najjacajezenica
- Kontakt:
nije sto sam navijac celika, al nece drug daleko je ovo od samo one krovne konstrukcije na zapadu bilinog kad zamislimnije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
Reprezentacija moze tad igrati.wienultras je napisao/la:ako istok treba da prima 8000,sjever 3800..to je skoro 12,plus 4 na zapadu 16 000 za grad velicine tuzle,predovoljno...zapad samo malo usminkati,natkriti i to je to![]()
vise nam i netreba
Znam, ali kod nas atletika ima bas svijetlu buducnost.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Vala ni zapadu Bilinog polja ne može primirisati... Prava engleska tribina.anonymousHD je napisao/la:Slobodno poseti Zenicu i tribinu na Kamberovića polju. Ona je za ovu Allianz Arena.Gorki je napisao/la:nije što sam navijač Slobode,ali kad stolice dođu i kad se još ušminka bit će najljepša tribina u BiH..
Čelik Zenica 1945
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I koja bi bila svrha fudbalskog stadiona koji je par stotina metara udaljen od Bilinog Polja? Jedan pošten stadion za atletiku u državi pa nek se i on ukine. Radi takvog razmišljanja atletika i ima takvu budućnost kakvu ima.Chuckie je napisao/la:Znam, ali kod nas atletika ima bas svijetlu buducnost.DukeOfWellington je napisao/la:Čuj ukinut atletsku stazu, taj stadion i jest napravljen radi atletike.
Svaki stadion sa atletskom stazom u drzavi je pravi atletski stadion.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pravi u smislu da je uvijek ili većinu vremena dostupan za treniranje. Na ostalim stadionima koji imaju atletsku stazu ili treniraju fudbalski timovi ili se sređuje i čuva teren za utakmice, tako da nije to to.Chuckie je napisao/la:Svaki stadion sa atletskom stazom u drzavi je pravi atletski stadion.
A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
- sagitarius
- Kontakt:
Igra Vitez svoje utakmice, igraju se rugby utakmice, i ZNK Celik igra, nekad je u FK Rudar igrao pa su sad presli na plasticnu travu koja se odmah pored nalaziChuckie je napisao/la:A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
Zadnja izmjena: sagitarius, dana/u 09 mar 2014, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Zato i kažem, nije čisto atletski stadion.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Igra, ali je puno manje zauzet od prosječnog fudbaslkog stadiona kod nas. Zato gore stoji "skoro".Chuckie je napisao/la:A na kamberoviću se ne igra ništa, osim atletike?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.