Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ova losa Barca se mora iskoristit moramo im odmaci i u el clasiku dotuci ih i lagano privest kraju sezonu
gotovo je ovo oko titule, prvaci smo 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ajmo prvo dobit sutra , Levante koji je na 7. mjestu.
Ihko bi trebao igrati od prve minute.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Consigliere
- Kontakt:
Ajde, nadji post gdje ja to tvrdim, molim te.Sveti je napisao/la:Tvrdio si i da je ezil najbolji veznjak svijeta svih vremena, tako da ti ne zamjerimo ovaj ispad.Consigliere je napisao/la:Pogbu sam gledao tri puta ove sezone, u dvije konta nas i u zadnjem kolu protiv Milana. U sve tri utakmice nije pokazao nista specijalno, a u barem dvije je bio medju losijim na terenu...![]()
Mozda sam bas naletio na njegove tri lose predstave ili se nepotrebno digla frka oko njega. Treba reci da njegove partije u Seriji A i nisu neko strasno mjerilo, jer znamo koliko je Juve kvalitetniji od svih ostalih ekipa tamo.
btw. 4 boda prednosti i cekamo ih kuci, ocigledno da ce nam Atletico biti konkurent za titulu do kraja sezone.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
33 :kava
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Consigliere
- Kontakt:
Da ti pomognemAmar Dzeko je napisao/la:33
Fit Tony: I keep my friends close...
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Eto ja ne znam to stavitiConsigliere je napisao/la:Da ti pomognemAmar Dzeko je napisao/la:33![]()
Ovako je upecatljivije
Ronaldo - Isco - Bale
sutra pobjedjujemo u duplom hendikepu, laganicaRaul_64 je napisao/la:Ajmo prvo dobit sutra , Levante koji je na 7. mjestu.
Koji ste vi jinxeri -.-
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ma kakviRaul_64 je napisao/la:Koji ste vi jinxeri -.-
Ronaldo - Isco - Bale
I bez ovog kiksa titula bi naša bila,ovako sam samo još sigurniji.Uzet i kup,nekako je posebna draž neostavit Barci ni kupa ni lige. 
Nad tobom sunce najljepše sja
Sutra tekma i bodovi
:vopi:
:vopi:
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Zeznuta utakmica, Levante jaka, čvrsta ekipa koja u zadnje vrijeme prima vrlo malo golova. Znamo kako smo se i u prvoj utakmici protiv njih patili i izvlačili.
U utakmicu ulazimo bez Xabija i Arbeloe.
Mada je njima dosta gore. Dolaze na Bernabeu gdje su prošle sezone primili pet komada u ligi, i to dolaze bez tri standardna prvotimca - Diopa, Simaa i Casadeusa koji su suspendirani, a pored toga imaju kamaru ozljeđenih igrača.
Sve u svemu mi smo favoriti. Onako, gledajući na stanje u igračkom kadru, trenutnu formu i međusobne susrete, ja bih rekao 3:1 s nadom da se grdno varam i da će biti puno bolji rezultat za nas.
U utakmicu ulazimo bez Xabija i Arbeloe.
Mada je njima dosta gore. Dolaze na Bernabeu gdje su prošle sezone primili pet komada u ligi, i to dolaze bez tri standardna prvotimca - Diopa, Simaa i Casadeusa koji su suspendirani, a pored toga imaju kamaru ozljeđenih igrača.
Sve u svemu mi smo favoriti. Onako, gledajući na stanje u igračkom kadru, trenutnu formu i međusobne susrete, ja bih rekao 3:1 s nadom da se grdno varam i da će biti puno bolji rezultat za nas.
- Ibracadabra
- Kontakt:
Real M. sasvim sigurno osvaja Primeru i kup. Ostaje samo da vidimo da li su sposobni otići do kraja i u LP-a. Lično mislim da jesu, ali nikad se ne zna.
"Swedish style? No. Yugoslavian style? Of course not. It has to be Zlatan-style."
#CFC Pride of London.
#KING James!!
#CFC Pride of London.
#KING James!!
ma uzimamo sve, nema tu kalkulisanja, u finale protiv bayerna pa da se pokoljemo kao ljudi 
Levante nije izgubilo zadnjih sedam utakmica.
Osam. Al' nije ni Real 16, što je duplo više. Dovoljno za pobjedu od jedno dva gola razlike.Raul_64 je napisao/la:Levante nije izgubilo zadnjih sedam utakmica.
A mislio sam u svim takmicenjima.
Doduse tu Real nije izgubio 28 utakmica zaredom , al mi to nije kvalitetan jinx onda.
Doduse tu Real nije izgubio 28 utakmica zaredom , al mi to nije kvalitetan jinx onda.
-
Zadnja izmjena: ek0, dana/u 19 dec 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.