ni moja tv nece prenositi?sarajlija je napisao/la:Prenosa nema, a za link ne znam vjerovatno da ce neko postavit prije samog pocetka utakmice.Adma je napisao/la:Hoće li biti ikakvog prenosi ili link ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
sarajlija je napisao/la:Prenosa nema, a za link ne znam vjerovatno da ce neko postavit prije samog pocetka utakmice.Adma je napisao/la:Hoće li biti ikakvog prenosi ili link ?

1946
sarajlija je napisao/la:Prenosa nema, a za link ne znam vjerovatno da ce neko postavit prije samog pocetka utakmice.Adma je napisao/la:Hoće li biti ikakvog prenosi ili link ?

Nadam se da ga furas, jer ako ne, ovaj post je za najveci moguci facepalm....
Kako moze neko postaviti link streama ako niko ne radi prenos

32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Do mene je ljudi ustao sam na lijevu nogu halalite.

Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 09 mar 2014, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma mora biti prenos? Kakva je to onda smijurija da se sampioni i derbi kola ne prenosi?
Ko onda diktira te **** prenose?
EDIT: Ako ga ne bude, ne treba vise nikada dati sa Grbavice prenos!
Prica se da je utakmica kupljena pa zbog toga da nema prenosa...
Ko onda diktira te **** prenose?
EDIT: Ako ga ne bude, ne treba vise nikada dati sa Grbavice prenos!
Prica se da je utakmica kupljena pa zbog toga da nema prenosa...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 09 mar 2014, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Nema prenos nesto se Mojatv spominjala ranije ali nista od toga
Ja ocekujem neke 2 do 3 milje veceras,termin jeste uzasan,rezultat iz Zenice je takav kakav je u mnogome pokvario posjetu sasvim sigurno u velikom broju,sami su krivi za to ,sta da se radi dobiti se mora
Ja ocekujem neke 2 do 3 milje veceras,termin jeste uzasan,rezultat iz Zenice je takav kakav je u mnogome pokvario posjetu sasvim sigurno u velikom broju,sami su krivi za to ,sta da se radi dobiti se mora
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- RK Gradacac
- Kontakt:
Optimisticno sto se tice posjete...miky_hz je napisao/la:Nema prenos nesto se Mojatv spominjala ranije ali nista od toga
010 ISN'T JUST A CODE
@ miky nadamo se da ce makar biti 3000,a moze i 5000 sto lijepo je vrijeme, a sto se tice Zenice da smo pobjedili to bila druga prica i skroz bi bila veca posjeta sad sta je tu je. FKS <3
04.10.2009 !!
" Meč počinje u 18:30 sati uz direktan prijenos na Arena Sport."
Klix
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Klix
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Meč počinje u 18:30 sati uz direktan prijenos na Arena Sport.
.. Bgm meni se ovi gore smiju kako nema ja sad vidjoh na Klixu da ima znaci mozete sami provjerit.
@ Adma znaci bice prijenos.

04.10.2009 !!
Kralju ja sad gledo Arena Sport 1 BiH nema,u 17 sati kosarka a u 19 partizan.sarajlija je napisao/la:Meč počinje u 18:30 sati uz direktan prijenos na Arena Sport... Bgm meni se ovi gore smiju kako nema ja sad vidjoh na Klixu da ima znaci mozete sami provjerit.
![]()
Sarajevo ljubavi moja.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/okrsaj ... /140309018" onclick="window.open(this.href);return false;
Uvijek tako pise pa i juce su govorili prijenos partizana na areni 1 i to sve se ukljucivali i na kraju prenosili derbi selju-svinjski.

Uvijek tako pise pa i juce su govorili prijenos partizana na areni 1 i to sve se ukljucivali i na kraju prenosili derbi selju-svinjski.

04.10.2009 !!
Pa niko ti se nije smijao za prenos na Areni.. Vec sto si napisao veliku glupost da nema prenosa, a da ce linkovi biti prije meca...
Mada msm da nema prenosa jer ako ne bude na Areni BH a kako vidim nece biti, sigruno nece biti ni na Areni 1, srbijanskoj koja radi prijenos KK Partizana...
Mada msm da nema prenosa jer ako ne bude na Areni BH a kako vidim nece biti, sigruno nece biti ni na Areni 1, srbijanskoj koja radi prijenos KK Partizana...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Nikad da prodje ovo vrijeme....
Samo da zamolim one koji imaju pristup forumu fksinfo da zamole tamo raju, a ja molim ovdje, da se ne pale baklje. Nemojte da skacemo sami sebi u stomak.
Treba nam veceras ozbiljan pristup igri i mnogo trke.
Salove, grla i dlanove...Do pobjede!

Samo da zamolim one koji imaju pristup forumu fksinfo da zamole tamo raju, a ja molim ovdje, da se ne pale baklje. Nemojte da skacemo sami sebi u stomak.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma kupljena utakmica, pa zbog toga nema prenosa...
Jutros u kladionici svi pricaju o tome...
-
- Kontakt:
Jel kupljena isto kao i ona u ZeniciDzoleZeljo je napisao/la:Ma kupljena utakmica, pa zbog toga nema prenosa...

-
- Kontakt:
Jedno pitanje za tebe,posto citam ovaj forum dugo al nisam pisao,zasto se uvlacis Manijacima,i pravis se pametan i kao "realan" a nisi upucen sekunde sto se tice FK Sarajeva? Ovdje na ovoj temi smaraju godinama komsije,a ti kao opominjes nase forumase sta ce pisati na svojoj temihilmo je napisao/la:Nikad da prodje ovo vrijeme....![]()
![]()

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ja sam samo prenio..ultrahell24 je napisao/la:Jel kupljena isto kao i ona u ZeniciDzoleZeljo je napisao/la:Ma kupljena utakmica, pa zbog toga nema prenosa...
Jutros u kladionici svi pricaju o tome...![]()
Pisali ste danima da je Ibraka sredio tekmu u Zenici,pa nismo mi Zeljeznicari da kupujemo i prodajemo!Nego rreci nam sta bi u Zenici,izgleda Celik odlucio u zadnji cas da nece da proda tekmu
Jbg, mahala je to, svako prica ko sta stigne..
I jucer se na Grbavici pricalo da Selimovic govori da je Zeljo dogovorio sa Zrinjskim, pa na kraju 2:1.
Ja ne vjerujem u to, samo mi ide na **** kada nema prenosa a derbi kola..
@hilmo - Moj Hilmo, sada i ti meta postade. Dodi ti svome Zelji...

Trenutno korisnika/ca: broj6, HariTz, JavierBosnia, laznokrilo, Nantess, OzmoodPinglewood, pierce, VolimBiH96, zagorski i 110 gostiju.