Vidi ovo ba, Spaha pristao da se uslika sa navijacemno rules je napisao/la:
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Re: Emir Spahić
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Goalgetter
- Kontakt:
Evo Spaha pokosio Hilberta danas na zagrijavanju prije tekme.
. Odmah Njemci raspravljaju. 
Ali Hilbert i Völler kazu da nije nista ozbiljno, a i Spaha je prisao Hilbertu i izvinuo se.
Ali Hilbert i Völler kazu da nije nista ozbiljno, a i Spaha je prisao Hilbertu i izvinuo se.
Reko bi Völler da smije od Spahe.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
A šta taj Hillbert igra za Hannover jel?Goalgetter je napisao/la:Evo Spaha pokosio Hilberta danas na zagrijavanju prije tekme.. Odmah Njemci raspravljaju.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne, Leverkusenov.QUARTERBACK je napisao/la:A šta taj Hillbert igra za Hannover jel?Goalgetter je napisao/la:Evo Spaha pokosio Hilberta danas na zagrijavanju prije tekme.. Odmah Njemci raspravljaju.
Ali Hilbert i Völler kazu da nije nista ozbiljno, a i Spaha je prisao Hilbertu i izvinuo se.![]()
Izvinjava se Hilbertu, Sušiću, raspravlja sa navijačima...Goalgetter je napisao/la:Ali Hilbert i Völler kazu da nije nista ozbiljno, a i Spaha je prisao Hilbertu i izvinuo se.
".................pa Miljacka mostove odnese"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako je Spaha stvarno vladar Nogometnog saveza onda nema frke,Pape ce dobiti nogu 
Sram da vas bude svih koji ste stavili da Spaha ne treba biti kapiten ove repke. Dugo pratim nogomet ali nikad prije ni poslje nisam vidio igraca koji krvav trazi da se vrati na teren iako je imao operaciju sinusa par dana prije. Sram da vas bude u ovoj repki samo je Emir Spahic hrabro srce uz sve mane koje ima a niko nije imun na mane ni igraci a ni mi koji ovdje ubijamo dosadu.
Sretna je BIH nogometna repka ako joj je Spaha najveci problem.
Ne zivciraj se prijatelju,dosta je ovdje nezrelih navijaca,bolje reci simpatizera,stranih klubova koji eto sad malo i prate nasu reprezentaciju.dubrovnik je napisao/la:Sram da vas bude svih koji ste stavili da Spaha ne treba biti kapiten ove repke. Dugo pratim nogomet ali nikad prije ni poslje nisam vidio igraca koji krvav trazi da se vrati na teren iako je imao operaciju sinusa par dana prije. Sram da vas bude u ovoj repki samo je Emir Spahic hrabro srce uz sve mane koje ima a niko nije imun na mane ni igraci a ni mi koji ovdje ubijamo dosadu.
Ovdje je sve moguce,da se Misimovic ne zove na SP,da se Dzeko i Spaha odstrane iz reprezentacije,svasta je ovdje moguce,samo opusteno
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dok je Sergej bio, znalo se ko kosi, a ko vodu nosi.
Mis mekinjas bio za vrijeme Barbe.
Moze mu se sad, nema niko da mu objasni dvije-tri.
Mis mekinjas bio za vrijeme Barbe.
Moze mu se sad, nema niko da mu objasni dvije-tri.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Pogresno ste shvatili profesionalizam. Ne treba on da se vraca krvav u teren. On samo treba da se ponasa profesonalno po pravilu sluzbe igraca a i kapitena. Znaci da ne pravi ekscese ni na teren ni van terena. Nista vise nista manje.dubrovnik je napisao/la:Sram da vas bude svih koji ste stavili da Spaha ne treba biti kapiten ove repke. Dugo pratim nogomet ali nikad prije ni poslje nisam vidio igraca koji krvav trazi da se vrati na teren iako je imao operaciju sinusa par dana prije. Sram da vas bude u ovoj repki samo je Emir Spahic hrabro srce uz sve mane koje ima a niko nije imun na mane ni igraci a ni mi koji ovdje ubijamo dosadu.
A u bajke tipa igrao krvav, igra s jednom nogom , grimase i glumu (zar niej poznat malo po tome) ne vjerujem. Nas je drag mi je ima puno puno zasluga. Al nas je i ukopao par puta.
Ne treba nikome dozvoliti da na osnovu bilo kojih zasluga privatizira reprezentaciju. Pa ni Spahicu.
Ima momaka koji isto toliko daju za ovu repku al zadrzavaju fin stav prema svemu tome.
Sto se tice konflikta sa Susicem (on zasigurno postoji). Ako on i Edin bojkotuju Susica zbog Susicevog forsiranja germanije i Tina Svena. Imaju moju podrsku i treba da ga bojkotuju jer izgleda svi se prave kao englezi pred ovim nepotizmom. POcevsi od Osima, Begica ...novinara javnosti ..
Al ako misle bojkotovati Susica zbog nepozivanja Ibricica (koji je davno trebao da izgubi mjesto svoje na klupi) onda nek i oni odj...bu zajedno sa Susicem. Ista sorta.
JA bi mu oduzeo kapitensku i dodjelio Begovicu. Jer mislim da je Begovic puno kompletniji i stabilniji kao osoba da nosi teret kapitena !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Nije ovo bajka ja znam da je imao operaciju a utakmicu sam gledao kad se krvav u teren vratio poslije navedene operacije. Spaha se vec izvinuo za igru na prosloj utakmici iako se u sustini sa ovim sto si napisao slazem. Ali nemoj na Spahu jos je par mjeseci je tu i cao necete ga morat trpit vise.kimbo je napisao/la:Pogresno ste shvatili profesionalizam. Ne treba on da se vraca krvav u teren. On samo treba da se ponasa profesonalno po pravilu sluzbe igraca a i kapitena. Znaci da ne pravi ekscese ni na teren ni van terena. Nista vise nista manje.dubrovnik je napisao/la:Sram da vas bude svih koji ste stavili da Spaha ne treba biti kapiten ove repke. Dugo pratim nogomet ali nikad prije ni poslje nisam vidio igraca koji krvav trazi da se vrati na teren iako je imao operaciju sinusa par dana prije. Sram da vas bude u ovoj repki samo je Emir Spahic hrabro srce uz sve mane koje ima a niko nije imun na mane ni igraci a ni mi koji ovdje ubijamo dosadu.
A u bajke tipa igrao krvav, igra s jednom nogom , grimase i glumu (zar niej poznat malo po tome) ne vjerujem. Nas je drag mi je ima puno puno zasluga. Al nas je i ukopao par puta.
Ne treba nikome dozvoliti da na osnovu bilo kojih zasluga privatizira reprezentaciju. Pa ni Spahicu.
Ima momaka koji isto toliko daju za ovu repku al zadrzavaju fin stav prema svemu tome.
Sto se tice konflikta sa Susicem (on zasigurno postoji). Ako on i Edin bojkotuju Susica zbog Susicevog forsiranja germanije i Tina Svena. Imaju moju podrsku i treba da ga bojkotuju jer izgleda svi se prave kao englezi pred ovim nepotizmom. POcevsi od Osima, Begica ...novinara javnosti ..
Al ako misle bojkotovati Susica zbog nepozivanja Ibricica (koji je davno trebao da izgubi mjesto svoje na klupi) onda nek i oni odj...bu zajedno sa Susicem. Ista sorta.
JA bi mu oduzeo kapitensku i dodjelio Begovicu. Jer mislim da je Begovic puno kompletniji i stabilniji kao osoba da nosi teret kapitena !!
Goalgetter je napisao/la:Ne, Leverkusenov.QUARTERBACK je napisao/la:A šta taj Hillbert igra za Hannover jel?Goalgetter je napisao/la:Evo Spaha pokosio Hilberta danas na zagrijavanju prije tekme.. Odmah Njemci raspravljaju.
Ali Hilbert i Völler kazu da nije nista ozbiljno, a i Spaha je prisao Hilbertu i izvinuo se.![]()
Svog igraca pokosi.
Izgleda da javnost ne podržava Spahićau toj mjeri koliko nam to forumaši predstavljaju...
http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ankete" onclick="window.open(this.href);return false;
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Emir Spahić
Kako ti ne dosadi majke ti? Ne razlikujes se od gringa sekunde.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Nikad mi neće dosaditi, jer oni koji ruše reprezentaciju i svlačionicu ne zaslužuju da budu u istoj!bagrcavi je napisao/la:Kako ti ne dosadi majke ti? Ne razlikujes se od gringa sekunde.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Onda počni od selektora.
Valjda će nakon ovih utakmica sa Obalom Slonovače i Meksikom dobiti dio tala, da ne bi "zakasnio" na Svjetsko.
Valjda će nakon ovih utakmica sa Obalom Slonovače i Meksikom dobiti dio tala, da ne bi "zakasnio" na Svjetsko.
DRUG NEBI TI PUNCA
+1Virtu4l je napisao/la:Nikad mi neće dosaditi, jer oni koji ruše reprezentaciju i svlačionicu ne zaslužuju da budu u istoj!bagrcavi je napisao/la:Kako ti ne dosadi majke ti? Ne razlikujes se od gringa sekunde.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, DanijelTZ, forgempp, General505, LeCoq, MostarReds22, Proximic, tuzlanskinacin i 61 gost.