Real M.-Levante PM1
Ronaldo daje gol
Benzema daje gol
Aguero daje gol
Negredo daje gol
Dortmund 2
Lewandowski gol
kvota: 20,00km
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pratim,samo izbacio negredo daje gol i ubacio porto 1bhf9292 je napisao/la:Man City-Wigan PM1
Real M.-Levante PM1
Ronaldo daje gol
Benzema daje gol
Aguero daje gol
Negredo daje gol
Dortmund 2
Lewandowski gol
kvota: 20,00km![]()

dobro jepintol_TM87 je napisao/la:La Klipersi vs Atlanta
Granica na domacina 118,5 poena...
Atlanta je ove sezone u gostima odigrala 33 susreta i samo u jednom je primila vise od 118 poena.
U svojim medjusobnim susretima Klipersi su 16 puta ugostili Atlantu i niti jednom nisu zabili vise od 118.
Kvota na manje od 118,5 poena je 1,85 ...
@willyWilly je napisao/la:

Nisam baš siguran. Slažem se sa svim što si napisao. Išao sam logikom da Bogdanović neće igrati više od 20 minuta, te da će se osjetiti njegova pauza. Biće Kinsey negdje oko granice, nadam se da će je preći.bob je napisao/la:@willyWilly je napisao/la:
jesi siguran za T.Kinsey, koliko sam upratio bogdanovic se vraca a tu je sve bolji pavlovic, mislim ne pratim bas partizan vjerovatno ti bolje znas, al T.Kinsey je prolazio kad je partizan bio u problemima sa sastavom il nije igrao bogdanovic il pavlovic nije imao pravo nastupa, ja iskreno idem sa A.Pavlović (Partizan) (11,5) preko jer igra sve bolje i uzima dovoljno suteva, proslu je u euroligi zabio 21 poen ...
Većina će ti ovdje reći Premier.thekoplegend je napisao/la:koja je najbolja online kladionica da sebi napravim account znam jedino za wwin, mozete li preporuciti koju drugu?
po meni bet365 je najbolja.. jer imas i uzivo kladjenje za razliku od premiera...thekoplegend je napisao/la:koja je najbolja online kladionica da sebi napravim account znam jedino za wwin, mozete li preporuciti koju drugu?
Kinsy je protiv Bayerna igrao sa povredjenim zglobom i veoma je moguce da ako ne bude toliko neizvesna utakmica a i vraca se Bogdanovic, ima manju minutazu... ja ga licno igram under (15,5) u singlu. Bogdanovic uzima dosta suteva a Pavlovic je pravi NBA igrac i cim mu se ukaze prilika sutira bez mnogo cekanja tako da ne znam cak da i Kinsy bude duze na parketu koliko ce imati suteva pored njih dvojice.Willy je napisao/la:Nisam baš siguran. Slažem se sa svim što si napisao. Išao sam logikom da Bogdanović neće igrati više od 20 minuta, te da će se osjetiti njegova pauza. Biće Kinsey negdje oko granice, nadam se da će je preći.bob je napisao/la:@willyWilly je napisao/la:
jesi siguran za T.Kinsey, koliko sam upratio bogdanovic se vraca a tu je sve bolji pavlovic, mislim ne pratim bas partizan vjerovatno ti bolje znas, al T.Kinsey je prolazio kad je partizan bio u problemima sa sastavom il nije igrao bogdanovic il pavlovic nije imao pravo nastupa, ja iskreno idem sa A.Pavlović (Partizan) (11,5) preko jer igra sve bolje i uzima dovoljno suteva, proslu je u euroligi zabio 21 poen ...
kralju prepisao sam sivaspor i caju i dodao jos jedan svoj pa da se zahvalimWilly je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.