Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

soxx
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 09 mar 2014, 00:23

Dzeko otjeraj Papeta ako toliko volis reprezentaciju!
#ZABOLJESUTRANSBIH

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 09 mar 2014, 00:25

soxx je napisao/la:Dzeko otjeraj Papeta ako toliko volis reprezentaciju!
#ZABOLJESUTRANSBIH
Nazalost to nam je jedina nada da muto ode.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 mar 2014, 00:28

Greivis je napisao/la:
soxx je napisao/la:Dzeko otjeraj Papeta ako toliko volis reprezentaciju!
#ZABOLJESUTRANSBIH
Nazalost to nam je jedina nada da muto ode.
Gdje ces?
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2014, 01:00

Joj djece jesu se ufatili tastature danas svako ima net u PM :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2014, 01:17

:lol: :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 09 mar 2014, 01:22

JerryLouis je napisao/la:Raja maloprije citam temu o Asmiru Begovicu. I neko postavi onaj intervju kada je ispala ona frka oko njega i nejavljanja na telefon, te da nije htjeo vise braniti dok je Susic selektor. I dodje mi u glavu ova prica o nepozivanju Ibricica. Kao sto znamo i Hasagic je bio dio te cetvorke, tako da je mozda vec tada pocelo to nadmetanje igraca sa strane Dzeke & Co u Repku? Sta vi mislite o ovome?
Ja sam to vec odavno znao tj rekla mi je osoba koja je dosta toga vidjela i dan danas gleda, ali posto covjek nevidi svojim ocima uzme uvijek sa rezervom barem tako ja radim ...
Ja mislim da je Spaha tu glavni i sad je Dzeko uz njega vec duze vrijeme kao nabolji igrac tj napoznatiji igrac repke pa kontaju mogu da rade sta hoce ...
Dosta se je pricalo o Spahi i u Rusiji i ako se nevaram bio je pod istragom radi namjestanja utakmica ali se nije valjda moglo dokazati ... Ja ga licno negotivim od onog momenta kad je napravio onaj glupi prekrsaj protiv Francuske u Parizu ... Takodzer dovoljno govori situacija da Edinov otac izgleda kao dio reprezentacije posto je maltene uvijek tu tj udomacio se da narod uopste nesmatra nenormalnim zasto jedan roditelj od igraca ima pristup svugdje gdje se nalazi reprezentacija ...
Ja se pitam samo ko je to Edin Dzeko da se nesmije kritikovati ili mu se zvizdati za njegovo nezalaganje na terenu vec par utamica ... Koliko je Edin valjao reprezentaciji i ona je njemu valjala za njegovo promovisanje a ujedno da neigra u repki nebi mogao igrati ni u Engleskoj a uostalom koliko je on zasluzan za tu njegovu slavu iz Wolfsburga toliko je i zasluzan Miske kojeg narod uopste nespominje i nedize u oblake kao Edina a o novinarima da negovorim ... Mozda da Miske malo tipla pricali bi i o njemu kako je Mske prnuo kako je Miske se nasmijao itd itd kao sto o Edinu citamo svakodnevno vecinom glupim tekstovima posto nemaju pametnijeg posla ...
Anti Nakarada

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 mar 2014, 01:26

JerryLouis je napisao/la:Raja maloprije citam temu o Asmiru Begovicu. I neko postavi onaj intervju kada je ispala ona frka oko njega i nejavljanja na telefon, te da nije htjeo vise braniti dok je Susic selektor. I dodje mi u glavu ova prica o nepozivanju Ibricica. Kao sto znamo i Hasagic je bio dio te cetvorke, tako da je mozda vec tada pocelo to nadmetanje igraca sa strane Dzeke & Co u Repku? Sta vi mislite o ovome?
Ima ti jos likova, jedan od njih Nurkovic je dobio sansu na neciji obraz i pogubio se dok je A.Spahic bio na rubu poziva u reprezentaciju, sreca pa ga nije dobio. Na okupljanjima kojima je prisustvovao Ibricic a to su skoro sva okupljanja ovi su redovno tu a Nurkovic za sobom vodi po 3-4 lika da se eto malo druze...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 09 mar 2014, 01:29

Eagles_OldSchool je napisao/la:
Ja sam to vec odavno znao tj rekla mi je osoba koja je dosta toga vidjela i dan danas gleda, ali posto covjek nevidi svojim ocima uzme uvijek sa rezervom barem tako ja radim ...
Ja mislim da je Spaha tu glavni i sad je Dzeko uz njega vec duze vrijeme kao nabolji igrac tj napoznatiji igrac repke pa kontaju mogu da rade sta hoce ...
Dosta se je pricalo o Spahi i u Rusiji i ako se nevaram bio je pod istragom radi namjestanja utakmica ali se nije valjda moglo dokazati ... Ja ga licno negotivim od onog momenta kad je napravio onaj glupi prekrsaj protiv Francuske u Parizu ... Takodzer dovoljno govori situacija da Edinov otac izgleda kao dio reprezentacije posto je maltene uvijek tu tj udomacio se da narod uopste nesmatra nenormalnim zasto jedan roditelj od igraca ima pristup svugdje gdje se nalazi reprezentacija ...
Ja se pitam samo ko je to Edin Dzeko da se nesmije kritikovati ili mu se zvizdati za njegovo nezalaganje na terenu vec par utamica ... Koliko je Edin valjao reprezentaciji i ona je njemu valjala za njegovo promovisanje a ujedno da neigra u repki nebi mogao igrati ni u Engleskoj a uostalom koliko je on zasluzan za tu njegovu slavu iz Wolfsburga toliko je i zasluzan Miske kojeg narod uopste nespominje i nedize u oblake kao Edina a o novinarima da negovorim ... Mozda da Miske malo tipla pricali bi i o njemu kako je Mske prnuo kako je Miske se nasmijao itd itd kao sto o Edinu citamo svakodnevno vecinom glupim tekstovima posto nemaju pametnijeg posla ...

Tacno u sridu. Aferim. Okacit' ovo na pocetnu stranicu, nek se nadje, valjat' ce :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 mar 2014, 01:30

Ma ima toga jos. Recimo neki dan su se nasi politicki lideri dogovorili oko implementacije presude Sejdic-Finci, al Dzeko je reagovao iz Manchestera i pregovori su propali.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 mar 2014, 01:31

Mozambik je napisao/la:Ma ima toga jos. Recimo neki dan su se nasi politicki lideri dogovorili oko implementacije presude Sejdic-Finci, al Dzeko je reagovao iz Manchestera i pregovori su propali.
Eh Edine,Edine,sto nam remetis planove.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 09 mar 2014, 02:21

Greivis je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Ako se ovaj sukob nastavi i ako uspije otjerati Susica, treba mu napravit zlatni kip od 30 metara na Bascarsiji.
+1
Ako zeli da "otjera" Susica zbog Susicevog nepotizma +1 . Al ako hoce da otjera Susica da bi vratio nazad party princa Ibricica i vodo fmiliju po utkmicama nek on odj. zajedno sa Susicem.

Edina ako vec mislis voditi familiju po avionima povedi i Amru i daj joj sejdiste do Begovica. Onda ces tek da budes musko i manga !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 09 mar 2014, 02:38

Da sam moderator jedan kako bi ovu djecu počistio po forumu ovako upropastiše svaku hebenu temu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 09 mar 2014, 12:09

Tesko da ce Dzeko danas igrat nakon ove povrede sto spominje.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 mar 2014, 12:30

Ja nisam djete i prvi sam uz ovu djecu sto kazete da se ubleha susic tj balkanska **** otjera sto prije to bolje.Sta je trebo Dzeko sa jednom nogom igrat samo zato sto to pape hoce.Nije zino cjelu utakmicu.Pa ako igraci ne trce trener je valjda taj da reaguje a ne publika.Unisti ce nam ovo malo radosti i onda se povuc ko zadnji supak zato ga treba otjerat.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 09 mar 2014, 12:52

Evo i ovdje da napisem jednom:

Nemojte sad da se djelimo na pro i kontra Papeta, Dzeke, Spahica, potencijalnih reprezentativaca ili sadasnjih reprezentativaca. Sad, bas sad moramo svi zajeno pokusati svoja licna misljenja, svoje simpatije i antpatije, svoj ego, sve ostaviti na stranu i staviti repku na prvo mjesto. Pod svi mislim na navijace, igrace, trenere, novinare, masere, doktore.... Svi moraju imati isti cilj a to je uspjeh u Brazilu. Svi moraju dati 100 za repku a licne interese staviti u neki treci plan. Samo tako mozemo uspjesti.

Nesmijemo se djeliti, nesmijemo psovati igrace, trenere, novinare... Ako se pocnemo djeliti na svoja dvorista onda smo vecizgubili

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 mar 2014, 13:00

Kad je danas tekma?

klik
Kontakt:

Post Postao/la klik » 09 mar 2014, 14:12

HariTz je napisao/la:Kad je danas tekma?
17,05H.

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 09 mar 2014, 14:28

klik je napisao/la:
17,05H.
hvala :D

Jordan23
Kontakt:

Post Postao/la Jordan23 » 09 mar 2014, 15:12

http://lmgtfy.com/?q=livescore.com" onclick="window.open(this.href);return false;

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 09 mar 2014, 15:53

vjerovatno Negredo i Aguero u napadu,jos 10 min pa cemo vidjeti

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.