Rudar i dalje bez primljenog gola u Kaknju a dolaze Jedinstvo i Sloboda,bit ce pravo zanimljivosamolukavac je napisao/la:Jedinstvo 40 bodova, Sloboda 37, Bratstvo i Rudar po 36 bodova
Kakva sezona

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Rudar i dalje bez primljenog gola u Kaknju a dolaze Jedinstvo i Sloboda,bit ce pravo zanimljivosamolukavac je napisao/la:Jedinstvo 40 bodova, Sloboda 37, Bratstvo i Rudar po 36 bodova
Kakva sezona
I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
Uopšte nisam impresioniran, prekidi su presudili Mladosti, ono nije ekipa za PL, slagao se samnom ti ili ne, Rudar Kakanj ima daleko najjaču ekipu u ovoj ligi, prave utakmice tek slijede, sad će baš da bude ono pravo, kako na vrhu tako i na dnuCoraco je napisao/la:I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
Zahvali se ti predsjedniku Azmiru i RTVTK što uopšte imaš priliku da gledaš Slobodu i vidiš onakva 4 gola u ovoj šabaniji.samolukavac je napisao/la:Uopšte nisam impresioniran, prekidi su presudili Mladosti, ono nije ekipa za PL, slagao se samnom ti ili ne, Rudar Kakanj ima daleko najjaču ekipu u ovoj ligi, prave utakmice tek slijede, sad će baš da bude ono pravo, kako na vrhu tako i na dnuCoraco je napisao/la:I jesi li ostao do kraja utakmice razočaran ?samolukavac je napisao/la:Gledam prvo poluvrijeme Sloboda - Mladost, i iskren da budem razočarala me tako "jaka" Sloboda, dali su gol iz prekida na početku utakmice, i imali su još jednu šansu preko Mehidića u 40 minuti kad je šutirao preko gola, Mladost onako došla da se brani i pokuša nešto iz kontri, ne bi me iznenadilo i da uspiju u svojoj namjeri u drugom dijelu jer jako loša igra domaćina, očekivao sam puno više pogotovo na domaćem terenu, možda ih Ćiro probudi sad u svlačionici
TzBulevar87 je napisao/la: Zahvali se ti predsjedniku Azmiru i RTVTK što uopšte imaš priliku da gledaš Slobodu i vidiš onakva 4 gola u ovoj šabaniji.
de bolan sta odgovarate kompleksasima...mi da smo i 2 puta po 17 0 dobili ono bi naslo lafo neke mane..cuj,nije impresionirantuzlak1987 je napisao/la:Ne znam smolukavac, sta je trebalo da u dvije utakmice ove tradicionalno tvrde lige napucamo gol razliku 20:0 posto 10:0 izgleda nije dovoljno...
modecom je napisao/la:dobro se drzimo 4.minuta 0:0![]()
![]()
![]()
Još vi niste imali pravog protivnika, ako prođete uspješno naredne utakmice onda vam svaka čast, zasad nije nešto posebno, prvi pravi ispit vam je sad u Čapljini, a što se tiče utakmice u Lukavcu, to znate da možete pobijediti samo ako kupite utakmicu, drugačije ne može, a cifra raste kako se bliži utakmica, pa sad vidjećemo šta će da se desistaragarda je napisao/la:de bolan sta odgovarate kompleksasima...mi da smo i 2 puta po 17 0 dobili ono bi naslo lafo neke mane..cuj,nije impresionirantuzlak1987 je napisao/la:Ne znam smolukavac, sta je trebalo da u dvije utakmice ove tradicionalno tvrde lige napucamo gol razliku 20:0 posto 10:0 izgleda nije dovoljno...![]()
....ti izgleda mnogo gledas lige petice pa nisi zadovoljan ovom sabanijom
..eto,gledat cemo da vas impresioniramo za 2 sedmice...ako dobijemo narednih 13 utakmica sa 1 0 ...ja prezadovoljan
Tako ste isto pričali prošle sezone, pa ste poraženi u Lukavcu, a ne bojimo se mi tog Real Madrida iz Tuzle koji je u prva dva kola igrao protiv Meride i Compostele i ubilježio viskoke pobjede, pričajte šta hoćete od kraja prvog dijela sezone pokušavate da kupite utakmicu u Lukavcupinoglavi je napisao/la:Radnički stilom podsjeća na Bayern,stvarno oduševljavaju,ne znam kako ćemo ako ne kupimo utakmicu u velikom lukavcu.Bojim se blamaže protiv Bayerna iz lukavca.
Sve vam jaki protivnici kao i njima Alemania AchenChinaglia je napisao/la:nismo mi Real Madrid, Real Madrid je iz Bihaća, mi smo FC Bayern München jaraneznači dominacija je neminovnost!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.