NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Postoje price da je njihov prvi gol pao iz ofsajda, ali treba pricekati izvjestaj. Drugi dio ovog videa je nastao poslije gola za 1-1, bila je opca opsada njihovog gola. To se desava svagdje, stisnes da pobjedis, ljudi ti uvale i drugi, milion puta ponovljena prica. Bilo je sta je bilo..nadati se da se nece ponoviti.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
- anonymous001
- Kontakt:
de Benjo i ti vise prestani srati i ponasaj se kao moderator.Benjo_AFC86 je napisao/la:Na tvoju žalost nije on nikakvo dijete. Može ti otac biti garant .. lik se ima pravo raspitivati, ne znam šta tebi tu smeta, i što si se uvrijedioNoPasaran je napisao/la:Ti si stvarno covjece dosadan, tacno si ko lisaj, zaljepsis se za par info sa naseg foruma i lazes ovdje da ti "imaginarni prijatelj" daje informacije. Ohladi dijete drago, dosadan si vise, kao sto si vidio to za travu, mogao si vidjeti i ostatak zasto je veca trava. Ali kolega ne uspijevas, evo ja cu ti sad reci, mi smo losi, katastrofa smo, vi ste super cool, ajde sad razligu na svoju temu...dosta te je vise!!!Probisvjet je napisao/la:Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
ne kazem da je Probisvijet provocirao svojim pitanjem ali ti si izgleda jedino dijete ovdje kako se ponasas!
Na ovo klipu se nije ni imalo sta vidjeti... Totalno ne profesionalno uradjeno i za ekipu koja je prva na tabeli i o kojoj se toliko prica da je jaka veoma mali broj navijaca juce je bilo... I definitivno ja ne znam sta je u pitanju al onolika trava na terenu to jos ni u kantonalnim ligama nisam vidio
- anonymous001
- Kontakt:
teren je bio natopljen vodom. kako to da pokosiš bolan kad svaki dan pada kiša?SARS je napisao/la:Na ovo klipu se nije ni imalo sta vidjeti... Totalno ne profesionalno uradjeno i za ekipu koja je prva na tabeli i o kojoj se toliko prica da je jaka veoma mali broj navijaca juce je bilo... I definitivno ja ne znam sta je u pitanju al onolika trava na terenu to jos ni u kantonalnim ligama nisam vidio
biće to uređeno možda već u ovo koji dan,evo sunce grije u Bihaću! a što se tiče posjete na stadionu ne znam koliko puta moram napisati da je padala kiša!
Upravo tako se igra. Ne mogu se oteti dojmu da se nebi izgubilo juče da se 'povukla ručna' zadnjih 15 minuta, ali dobro. Još je dosta bodova u igri, i vjerovatno će se odlučivati u zadnjim kolima ...Chinaglia je napisao/la:očigledno nisam najkompetentniji da pričam o tome, ali shodno ovom videu što sam pogledao, ne mogu se oteti dojmu da Jedinstvo igra fudbal 'all-out attack'tako je normalno da vam ljudi naprave kontru-dvije kao Igman, zabiju gol i zdravo đaci
a više ste bodova prosuli kući, nego u gostima, što opet ide u korist ovom mom mišljenju
![]()
eto, vi sami kažete da ste trebali zabit' još gol-dva u 1 pol i da završite posao, međutim niste i takva igra vam se osvetila .. nekad će proći, nekad ne, ali je rizično tako igrati i Sloboda tako ne igra
k'o da vas Zeman vodi
Juče je zaista dobra posjeta bila, s obzirom da je padala kiša gotovo čitavu sedmicu ... vjerovatno se zbog toga i nije išlo na košenje trave ... Greška definitivno ..., pogotovo za ekipu koja 'fura pas igru'SARS je napisao/la:Na ovo klipu se nije ni imalo sta vidjeti... Totalno ne profesionalno uradjeno i za ekipu koja je prva na tabeli i o kojoj se toliko prica da je jaka veoma mali broj navijaca juce je bilo... I definitivno ja ne znam sta je u pitanju al onolika trava na terenu to jos ni u kantonalnim ligama nisam vidio
Sto se tice trave, ljudi mi se taborimo u ovoj ligi dugi niz godina , travnjak nije zamijenjen 15 godina(nije bilo potrebe za ovu ligu), drenaza je unistena, a kisa pada skoro mjesec dana konstantno, da se pokosila trava teren bi bio blato samo, i bilo bi 10 puta gore.
for(int i=0; i<∞; i++)
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
{
cout<<"¡No Pasarán!";
}
Nisam dosao da provociram nego eto cisto moje zapazanje sa ovog videa, a u cijeloj drzavi je citavu sedmicu padala kisa pa ljudi su uspjeli pokositi i srediti teren, ja mislim da je ovdje takticki pokusano da se zaustave kontre igraca Igmana al eto nazalost obilo vam se to o glavuanonymous001 je napisao/la:teren je bio natopljen vodom. kako to da pokosiš bolan kad svaki dan pada kiša?SARS je napisao/la:Na ovo klipu se nije ni imalo sta vidjeti... Totalno ne profesionalno uradjeno i za ekipu koja je prva na tabeli i o kojoj se toliko prica da je jaka veoma mali broj navijaca juce je bilo... I definitivno ja ne znam sta je u pitanju al onolika trava na terenu to jos ni u kantonalnim ligama nisam vidio
biće to uređeno možda već u ovo koji dan,evo sunce grije u Bihaću! a što se tiče posjete na stadionu ne znam koliko puta moram napisati da je padala kiša!
Teren je u jako lošem stanju, dosta je bio vlažan i natopljen i jako mekan. Da je kosilica ušla samo bi vise stete nego koristi napravila.
Teren nije bio pokosen zbog kise i da je teren pokosen bili bi vise blata manje trave sto bi svaka budala skontala evo u Bihacu sija sunce 15 stepeni i trava ce biti pokosena cim se malo teren osusi do Mladosti ce teren biti kao tepih 

- anonymous001
- Kontakt:
e i ti ga pretjera sad... po tvojim pricama stalno ispada da Jedinstvo kuje neke zavjere,namješta utakmice,kupuje sudije itd .. fakat pretjerivas! čuj mi taktički ostavili dužu travu da zaustavimo kontre igrača Igmana hahaha... smiješno !SARS je napisao/la:Nisam dosao da provociram nego eto cisto moje zapazanje sa ovog videa, a u cijeloj drzavi je citavu sedmicu padala kisa pa ljudi su uspjeli pokositi i srediti teren, ja mislim da je ovdje takticki pokusano da se zaustave kontre igraca Igmana al eto nazalost obilo vam se to o glavuanonymous001 je napisao/la:teren je bio natopljen vodom. kako to da pokosiš bolan kad svaki dan pada kiša?SARS je napisao/la:Na ovo klipu se nije ni imalo sta vidjeti... Totalno ne profesionalno uradjeno i za ekipu koja je prva na tabeli i o kojoj se toliko prica da je jaka veoma mali broj navijaca juce je bilo... I definitivno ja ne znam sta je u pitanju al onolika trava na terenu to jos ni u kantonalnim ligama nisam vidio
Koliko ja znam, a znam, ova visina trave vise odgovara timovima koji se brane, a sigurno ne odgovara ekipama koje imaju kvalitet, a Jedinstvo je sigurno jako kvalitetna ekipa za ovaj rang i uvijek su imali kvalitetan teren. Jedinstvo je moralo dobiti Igman ako zeli u PL, ovo je klasicna greska trenera i njegove postavke igre, djaba neki krive golmana.
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
- Probisvjet
- Kontakt:
Vas igrac, inace moj dobar poznanik mi rece da mu nije odgovarala visoka trava.NoPasaran je napisao/la:Ti si stvarno covjece dosadan, tacno si ko lisaj, zaljepsis se za par info sa naseg foruma i lazes ovdje da ti "imaginarni prijatelj" daje informacije. Ohladi dijete drago, dosadan si vise, kao sto si vidio to za travu, mogao si vidjeti i ostatak zasto je veca trava. Ali kolega ne uspijevas, evo ja cu ti sad reci, mi smo losi, katastrofa smo, vi ste super cool, ajde sad razligu na svoju temu...dosta te je vise!!!Probisvjet je napisao/la:Postavljam jedno vrlo ozbiljno pitanje, kako bolan da igrate kada vam je trava do koljena na stadionu. Imate li kosililicu? Ili je to taktika da ne mogu proci brzi kontranapadi do vaseg gola?
Ne znam zasto se ponasas kao uvrijedjena mlada?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Iceplayer je napisao/la:Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
čovjek je fino rekao punoljetan.

Pobjeda je bolja od orgazma!
Gorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
Gorki haj ne zajebavaj i ti znas koliko ja imam god -.-
-
- Interni moderator
- Kontakt:
aha,hvala...znaci posto bi BILO da nije bilo kise i da nije bilo zima ne preostaje nam nista drugo nego da racunamo da je 4000 biloIceplayer je napisao/la:Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je pa mi igramo na Tusnju protiv Jedinstva, a ne na ovom travnjaku jer je los dosta. Kod nas je redovno bio jedan od boljih u drzavi sigurno i sredjen tako da ce biti dobar prenos ako nista i dobar za gledat
Ne ozb ti kazem bila je velika zainteresiranost za utakmicu i pala kisa i pola njih nije doslo zbog kise...staragarda je napisao/la:aha,hvala...znaci posto bi BILO da nije bilo kise i da nije bilo zima ne preostaje nam nista drugo nego da racunamo da je 4000 biloIceplayer je napisao/la:Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed
Pa vi tuzlaci samo pod.ebaete druge ljude na forumu,neznate normalno komunicirati.I onda kažete mrze vas ljudiGorki je napisao/la:Iceplayer je napisao/la:Bilo je oko 2000 gledaoca bilo bi jos toliko da nije padala kisa i da nije bilo hladno...staragarda je napisao/la:kolika je bila posjeta juce pod Boricima...ako ima neko punoljetan da odogovori..hvala unaprijed

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.